Pokaż pełną wersje : Kopalnie Kazardon
Mankeyman
17-01-2005, 20:26
Potrzebna mi pomoc. W pewnym temacie było powiedziane że kopalnie w Kaz na różnych poziomach są takie i takie potworki. Czy to dotyczy wszystkich kopalni? Czy wszdzie jest tak samo? Gdyby ktoś mugł, niech da mapke gdzie są jakie kopalnie.
Tak, dotyczy wszystkich. Załóżmy że idziesz z Carlin. Wychodzisz z miasta, idziesz drogą wzdłóż brzegu cały czas na prawo. W pewnym momencie natkniesz sie na mały mostek koło gór (będą tam gobliny). Po przejściu przez mostek idziesz cały czas w dół przez gęsty las. Docierasz do dwóch kopalń - wejścia są w małych domkach.
Sir Harwood
21-01-2005, 18:46
Mam jednom ciekawostek w kopalniach najbardziej odalonych od kazz som na samym dole gaiant spider i geomancer takze ostroznie ale jeste jeszcze nie spodzianka o kturej nie wolno muwic na tym forum :p
czokoloko
21-01-2005, 19:49
Mam jednom ciekawostek w kopalniach najbardziej odalonych od kazz som na samym dole gaiant spider i geomancer takze ostroznie ale jeste jeszcze nie spodzianka o kturej nie wolno muwic na tym forum :p
chyba lol jestes :/ gdzie gs w kopalniach, dwarfy tak ale gsy?? chyba ci sie kopalnie z czyms pomylily ;/
pzdr
Zamkniety w domku
21-01-2005, 20:03
chyba lol jestes :/ gdzie gs w kopalniach, dwarfy tak ale gsy?? chyba ci sie kopalnie z czyms pomylily ;/
pzdr
Nom w jednej z kopaln sa gsy przy pewnym quescie (ale dalej cisza :P)
lord rafik
21-01-2005, 23:29
pzdr
ej ty ziomek nie wiesz ze na kopalniach za giant spidery to sprawdz sobie na mapce respawnu i nie wyzywaj jak sie na tibi nie znasz X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.