PDA

Pokaż pełną wersje : Nowa grupa - krytycy

Feldmarszałek Duda
17-01-2005, 20:32
Podzielę się z wami pomysłem, który długo chodził mi po głowie. Chciałbym założyć grupę, zajmującą się... recenzowaniem i krytykowaniem opowiadań, grafik, zdjęć itp. Wiem, że to może robić każdy, lecz z opinią krytyka wszyscy liczyliby się (troche :) ) bardziej. Pozwoliłoby to uniknąć dziesiątek tematów typu "Sdjencia z wjelkim nupem". Każdy zbluzgany namyśli się wtedy 10 razy, zanim wrzuci na stronę kolejne opowiadanie/zdjęcie/grafikę, a dobre recenzje zachęciły by autora do dalszych prac. Mam nadzieję, że to wypali i nie zostane opieprzony przez modków za "kolejny bezsensowny pomysł"
Comment plx

Str4t0s
17-01-2005, 20:35
Byl raz taki temat głombie...I nie pros sie bo Drom da ci bana

Ashlon
17-01-2005, 20:37
Wg mnie jest to kolejny bezsensowny pomysl ;) Czemu? Bo nup i tak krytyki nie przyjmie, ktos normalny przyjmie krytyke od zwyklego usera, a ktos wrazliwy sie obrazi, obojetnie, kto ta opinie wyraza. Pozatym, taka opinia jest czesto subiektywna, wiec czemu opinia krytyka jest wazniejsza niz kogos zwyklego?

Feldmarszałek Duda
17-01-2005, 20:56
@Str4t0s - Okrzyk desperacji z powodu niewypału smakoszy? Przecież nie czytam wszystkich topiców. Może i był, nie pamiętam. Ja po prostu podzieliłem się swoją opinią
@Nekromanta - ech, przecież w tej grupie będą ludzie mogący powiedzieć co jest nie tak, a nie "Uch, ty nubie do d**y z takim g****m, ja p******e co za ch****e zdjęcia". taka opinia jest czesto subiektywna A jaka może być opinia krytyka?

Rankor
17-01-2005, 21:23
Cos ci sie chlopie nie udalo (poszukaj w postach moich i ghosta Nieudanego). Wczesniej razem wpadlismy na ten pomysl. Po ostrej krytyce kilku osob sami doszlismy do wniosku, ze ta grupa nie ma sensu.

Dr. Omader
17-01-2005, 21:42
@Str4t0s - Okrzyk desperacji z powodu niewypału smakoszy? Przecież nie czytam wszystkich topiców. Może i był, nie pamiętam. Ja po prostu podzieliłem się swoją opinią

W regulaminie pisze:
"Zanim założysz temat
1. Poszukaj (można skorzystać z funkcji szukaj) czy ktoś inny już nie założył wcześniej podobnego tematu. Nie ma sensu się powtarzać, a i odpowiedź zapewne szybciej znajdziesz."

Lamiesz w tym momencie regulamin bo nie poszukales.

Tej grupy nie bedzie.