Pokaż pełną wersje : Nowa grupa - krytycy
Feldmarszałek Duda
17-01-2005, 20:32
Podzielę się z wami pomysłem, który długo chodził mi po głowie. Chciałbym założyć grupę, zajmującą się... recenzowaniem i krytykowaniem opowiadań, grafik, zdjęć itp. Wiem, że to może robić każdy, lecz z opinią krytyka wszyscy liczyliby się (troche :) ) bardziej. Pozwoliłoby to uniknąć dziesiątek tematów typu "Sdjencia z wjelkim nupem". Każdy zbluzgany namyśli się wtedy 10 razy, zanim wrzuci na stronę kolejne opowiadanie/zdjęcie/grafikę, a dobre recenzje zachęciły by autora do dalszych prac. Mam nadzieję, że to wypali i nie zostane opieprzony przez modków za "kolejny bezsensowny pomysł"
Comment plx
Byl raz taki temat głombie...I nie pros sie bo Drom da ci bana
Wg mnie jest to kolejny bezsensowny pomysl ;) Czemu? Bo nup i tak krytyki nie przyjmie, ktos normalny przyjmie krytyke od zwyklego usera, a ktos wrazliwy sie obrazi, obojetnie, kto ta opinie wyraza. Pozatym, taka opinia jest czesto subiektywna, wiec czemu opinia krytyka jest wazniejsza niz kogos zwyklego?
Feldmarszałek Duda
17-01-2005, 20:56
@Str4t0s - Okrzyk desperacji z powodu niewypału smakoszy? Przecież nie czytam wszystkich topiców. Może i był, nie pamiętam. Ja po prostu podzieliłem się swoją opinią
@Nekromanta - ech, przecież w tej grupie będą ludzie mogący powiedzieć co jest nie tak, a nie "Uch, ty nubie do d**y z takim g****m, ja p******e co za ch****e zdjęcia". taka opinia jest czesto subiektywna A jaka może być opinia krytyka?
Cos ci sie chlopie nie udalo (poszukaj w postach moich i ghosta Nieudanego). Wczesniej razem wpadlismy na ten pomysl. Po ostrej krytyce kilku osob sami doszlismy do wniosku, ze ta grupa nie ma sensu.
Dr. Omader
17-01-2005, 21:42
@Str4t0s - Okrzyk desperacji z powodu niewypału smakoszy? Przecież nie czytam wszystkich topiców. Może i był, nie pamiętam. Ja po prostu podzieliłem się swoją opinią
W regulaminie pisze:
"Zanim założysz temat
1. Poszukaj (można skorzystać z funkcji szukaj) czy ktoś inny już nie założył wcześniej podobnego tematu. Nie ma sensu się powtarzać, a i odpowiedź zapewne szybciej znajdziesz."
Lamiesz w tym momencie regulamin bo nie poszukales.
Tej grupy nie bedzie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.