PDA

Pokaż pełną wersje : PW a zasady forum

Dr.Unknown
17-01-2005, 21:01
Intryguje mnie, czy na PW możemy pisać co nam się żywnie podoba (QS, OTS, itd), w końcu to PRYWATNA wiadomość. Oczywiście nie chodzi mi o wiadomości w stylu "Na forum jest wirus, TUTAJ (http://keylogger/) pobierz patch'a".
Tak więc, czy na PW mogę pisać coś, wbrew zasadą forum(oprócz przypadków skrajnych, jak ten wyżej wymieniony).

Bambuko
17-01-2005, 22:12
Czyli mogę sobię powysyłać keylogery jako jedyne zabezpieczenie przed wirusami z forum z konta 'MatKós', a wy nie będziecie w żaden sposób mogli się dowiedzieć, chyba że ktoś wam powie, albo przez pomyłkę wyślę do jakiegoś moda?

RE DOWN:
Ale ja właśnie czekam na post któregoś z adminów.

Raynold
17-01-2005, 22:19
@Super: Nie wiem, jak Amini, ale mondatorzy nie mają możliwości wglądu do cudzych wiadomości (jak już Gremlin powiedział). Jedyny sposób, w jaki możemy się dowiedzieć o tym, to ewentualne skargi userów.

Dr. Omader
17-01-2005, 23:44
Prywatna wiadomosc jest prywatna i my nie wnikamy w to co tam piszecie.
Ani modkowie ani admini nie maja dostepu do PW przez jakis panel czy cos.
Oczywiste jest ze PW admin moze wyciagnac z bazy danych forum na ftp, ale matkus ma lepsze zajecia niz grzebanie w tym, a ja nie mam takiej wiedzy... narazie... ;)

Komu by sie chcialo te wasze wszystkie PW przegladac?
Team tibia.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za przesylane rzeczy na PW.

@Super: mysle ze jakbys zalozyl usera Matkós to by to szybko wyszlo na jaw ;)

Przegladac PW nie mozemy, ale pewne narzedzia ktore moga byc pomocne przy sprawach z PW, jednak nie umozliwiaja ich czytania sa dla adminow dostepne.