PDA

Pokaż pełną wersje : Krótka historia o (nie)przyjacielach

Peter The Blacksmith
18-01-2005, 14:12
Pewnego razu były sobie trzy potworki: orc, bear i dragon lord.
http://img93.exs.cx/img93/2566/f18kg.jpg

Nadeszła zima i orcowi zrobiło się zimno !
http://img93.exs.cx/img93/9889/f26sm.jpg

W pewnym momencie przyleciał dragon lord i obsrał orca. W gównie orcowi zrobiło się ciepło i z radości zaczął nucić swoją pioseneczkę - mruczaneczkę :D
http://img93.exs.cx/img93/3425/f37ky.jpg

Jednak bear usłyszał orca, przyszedł i zjadł go.
http://img93.exs.cx/img93/4706/f41kg.jpg

Jakie z tego wnioski?
1. Nie zawsze ten, kto cię obsra, jest twoim wrogiem.
2. Nie zawsze ten, kto cię z gówna wyciągnie, jest twoim przyjacielem.
3. Siedząc w gównie nie należy nucić.

EDIT: Kawał nie jest mój: usłyszałem go od kolegi B)
Mówię to oficjalnie ponieważ połowa forum NADAL uważa że to plagiat...
Po raz tysięczny powtarzam: TAKIE TEKSTY SĄ WŁAŚNIE PO TO, BY JE JAK NAJSZERZEJ ROZPOWSZECHNIAĆ... jako przykład podam fakt, że podobny dowcip znalazłem w conajmniej 2 czasopismach i 5 stronach

A człowiek jest podobno istotą obdarzoną inteligencją... 8o

-=HuRu=-
18-01-2005, 14:31
Wyjechany Fake bardzo0o mi sie podoba a morał jeszcze lepszy GZ za pomysł a co dopiero wykonanie ale z leksza przesadziłeś z tym Śniegiem prawie nic nie widać :p No chyba że było bardzo0o zimno ;)

Lord kasztanowiec
18-01-2005, 15:00
Ten cytat to z filmu EVOLUCJA heheh ;)
a fake fajny ale to gówno to mogles inaczej zrobic i wieksze obrazki to wtedy by byla ocena 9/10
ale jest 5/10 albo na zachete 7/10

Pexazowe
18-01-2005, 15:46
Prawie identyczny text był w jednym numerze Cd-Action.Pomysł 1/10 wykonanie 6/10.Jak zachcecie to Wam przytocze tekst z Cd-actiona.

Hail Brothers of the Ring
18-01-2005, 16:19
toś się chłopie nie popisał.... jakis rok temu dostałem na power poincie historie pt :" krotki kurs marketingu".. i tam byla historia o słowiku, wole i lisie (lub lwie,,,nie pamietam bo dawwno i nie modne). i wyobraz sobie....slowik siedzial na gałęzi, ale spadł z niej bo było mu bardzo zikmno...o mało nie umarł, ale przyszedł wół i nie widzać ptaszka, nasrał na niego, to go ogrzało i zaczał spiewac, spiew ten usłyszałlis i go zjadł.

morał byl ten sam

pomysł 0/10 (bo nie twój) ..wykonanie 1/10 (nic w zasadzie nie zorbiles, tlyko zwykle screeny pomazałes w paincie baiłym i brązowym sprayem)

ocena koncowa: 0+

GRATZ

ALBERT
18-01-2005, 16:21
Kiiicha jednym słowem... Taki sobie pomysł 2/10 i wykonanie... 2/10 też.

L@p0juf0
18-01-2005, 17:35
Mi sie ten fake'i baaaaaaardzo podoba nawet wiesz troche śmieszny jest :P GOOD JOB

Angel&Ogon
18-01-2005, 18:41
Mogleś to gówno bardziej...Urozmaicić :D ale tak to nawet ujdzie w tłoku :P

cFaniak
18-01-2005, 19:20
Glupota... Idiotyzm... Zobacz sobie fake'i Avagera, to ci wlosy deba stana. Zreszta humor zawarty w tych fake'ach jest baaardzo slaby.

Rehu
18-01-2005, 19:34
wykonanie 1/10 (nic w zasadzie nie zorbiles, tlyko zwykle screeny pomazałes w paincie baiłym i brązowym sprayem)

Jeszcze teksty wstawił ;p

Jak by to był twój pierwszy fake to bym ci dał ( -3 )
Ale nie napisałeś że pierwszy więc dam ci ( +1)

:evul: Pozdro :evul:

gorgi
19-01-2005, 09:19
powiem tylko jedno ROTFL ;)

Mily Knight
20-01-2005, 08:09
Osbrał Orca buahaha 8o to chyba jest najbardziej przezemnie lubiany fragment w tym fake :)

Pomysł 9/10
Wykonanie 10/10

Zrób dalszą częśc :D

21-01-2005, 18:58
Osbrał Orca buahaha 8o to chyba jest najbardziej przezemnie lubiany fragment w tym fake :)

Pomysł 9/10
Wykonanie 10/10

Zrób dalszą częśc :D

Jezuuuu... wy na prawde jestescie tacy głupi? zarowno ty jak iresztachwalących....poczytajcie co inni piszą. juz 3 osoby potwierdziły ze to nie jest jego pomysł! to stara opowiesc przesyłana mailami, a ten młody szczyl sobie ją ukradł (moze byc powołany o prawa autorskie od tego cowymyslil orginał) i przy swoił do realii tibi, swoją drogą niezwykle słabo, bo co za filozofia pomazać screen z gry białym"sniegiem" urzywając opcji "spray" w paincie

Meeen1991
21-01-2005, 19:07
ahahahahhaah dobre :D:D:D

Peter The Blacksmith
21-01-2005, 20:15
Jezuuuu... wy na prawde jestescie tacy głupi? zarowno ty jak iresztachwalących....poczytajcie co inni piszą. juz 3 osoby potwierdziły ze to nie jest jego pomysł! to stara opowiesc przesyłana mailami, a ten młody szczyl sobie ją ukradł (moze byc powołany o prawa autorskie od tego cowymyslil orginał) i przy swoił do realii tibi, swoją drogą niezwykle słabo, bo co za filozofia pomazać screen z gry białym"sniegiem" urzywając opcji "spray" w paincie

Muahaha !!! Nie ma to jak usiąść do kompa i zobaczyć kilku Debili ! ( A raczej jednego Debila. ) Ja ten kawał znikąd ściągnąłem, ja go USŁYSZAŁEM OD KOLEGI - czy twój mózg jest za mało wysilony na takie możliwości, Hail brothers of the ring ??? A po za tym za to przezwisko masz u mnie wielkiego MINUSA. Ty też byłeś kiedyś dzieckiem, i pewnie nosiłeś majty w zębach, a na kupę mówiłeś "am-am" :). Ale z drugiej strony: wy piszcie więcej takich debilnych postów, ja się pośmieję i będę miał kogo zbesztać :)

Zielevitz
21-01-2005, 21:18
Ja ten kawał znikąd ściągnąłem, ja go USŁYSZAŁEM OD KOLEGI

a mówią że nie ma kosmitów :D

Velenrod
21-01-2005, 21:22
Ale z drugiej strony: wy piszcie więcej takich debilnych postów, ja się pośmieję i będę miał kogo zbesztać :)

Zbesztaj mnie plx !! zbesztaj mnie plx !!

Peter The Blacksmith
21-01-2005, 21:47
Zbesztaj mnie plx !! zbesztaj mnie plx !!
Hehehe, mi chodziło o to, by utrzeć nosa Debilom, znieważyć ich i żeby ich wytykali palcami na ulicy !!! Ty zaś nic debilnego nie napisałeś... no może poza tym PLX... :evul: Za to mogę cię zbesztać, bo tak piszą tylko n00by :)

Velenrod
21-01-2005, 21:52
br ?
no
why ?
--
fri itans plx !!
what itans ?
n00b
--
Tutaj masz jeszcze pare odzywek po ktorych mozesz mnie zbesztac PLX :evul:

Peter The Blacksmith
21-01-2005, 21:58
br ?
no
why ?
--
fri itans plx !!
what itans ?
n00b
--
Tutaj masz jeszcze pare odzywek po ktorych mozesz mnie zbesztac PLX :evul:

Muahah, nareszcie mogę kogoś porządnie zbesztać :evul:
ACH !!!
O KURCZĘ !!!
CO TY K**** PISZESZ !!!
FRI ITANS PLX !!! Ty n00bie pi******* !!! Co to jest ?!?! A w tibii też tak żebrasz o itemy ??? ŻAL MI CIEBIE !!! Jak widzę prawdziwą Tibią tyłek sobie wycierasz. Powinni wprowadzić przepis ubijania nawet kolesiów n00bów ! Ich (wasza) plaga jest wszędzie ! I NIECH TO BĘDZIE PRZESTROGA N00BIE I JAK JESZCZE RAZ NOOBNIESZ NA MOIM TEMACIE ZNAJDĘ CIĘ NA TIBII I UBIJĘ, A TWOJĄ SKÓRĘ POWIESZĘ SOBIE NAD BIURKIEM !!!!!!!!!!

chyba wystarczy :evul:

Velenrod
21-01-2005, 22:28
more plx more beszt plx !!
Dobra a tak serio to n00ba to sobie w domu poszukaj a nie tutaj pomiedzy szanujacymi sie i kulturalnymi ludzmi :topic:

Zielevitz
22-01-2005, 08:21
Muahah, nareszcie mogę kogoś porządnie zbesztać :evul:
ACH !!!
O KURCZĘ !!!
CO TY K**** PISZESZ !!!
FRI ITANS PLX !!! Ty n00bie pi******* !!! Co to jest ?!?! A w tibii też tak żebrasz o itemy ??? ŻAL MI CIEBIE !!! Jak widzę prawdziwą Tibią tyłek sobie wycierasz. Powinni wprowadzić przepis ubijania nawet kolesiów n00bów ! Ich (wasza) plaga jest wszędzie ! I NIECH TO BĘDZIE PRZESTROGA N00BIE I JAK JESZCZE RAZ NOOBNIESZ NA MOIM TEMACIE ZNAJDĘ CIĘ NA TIBII I UBIJĘ, A TWOJĄ SKÓRĘ POWIESZĘ SOBIE NAD BIURKIEM !!!!!!!!!!

chyba wystarczy :evul:
'

a ty napisz jszcze jeden taki temat (plagiat 100%, autor: noobish) to ci ****** w ******* i urwe ****** a potem powiesze nad lozkiem jako talizman :D

Thero
22-01-2005, 09:16
Haha, to było z ptaszkiem na gałęzi z tego co pamiętam ;)
Tylko, że to było troszkę inaczej bo on coś konktretnego chyba tyam śpiewał, nie wiem nie pamiętam, ale to dawno temu to słyszałem, a fake zrobiony super. 9/10

Śmieszny jesteś, ja to lata temu słyszałem już -.- w czasach kiedy nie miałem jeszcze netu, on po prostu to "zekranizował", ale pomysł 5/10 góra, fakt, bo dobrze wybrał co zrobic, ale skoro nie wymyślił tego to na wstępie -4,5 punkta(Ah ta dokładność :))

22-01-2005, 12:12
nie no nie moge....

zawsze się zastanawialem skąd sie biorą nooby..i już wiem... PRZEPIS NA NOOBA:

składniki:
-mlody człowiek(przedział wiekowy 10-15 lat)
-chora psychika podkręcana grami, gdzie taki szczyl czuje sie potężny(najczęściej jakies szczelanki, lub inne gry w których nie trzeba myslec, bo z tym byłby juz klopot)
-ktos mądrzejszy, który lubi patrzeć się jak cżlowiek kilka lat mlodszy próbuje pokazac "jaki to on nie jest twardy i mondry (celowo tak napisałem, tak pisze na marginesie żebys sie nie czepiał)"
-nie normowana możliwośc wypowiedzenia się, ze świadomością, iz druga strona konfliktu jest oddalona o kilka(-naście?-set?) km kabla telefonicznego, i chociąz na penwo jest silniejsza, mądrzejsza i bardziej doświadoczna, to nie może nic bezpośrednio zrobic...

postepowania:
Wymieszać, pozostawić do wyrośnięcia, karmić z łopaty i mówić..."ty jestes zdolny, mądry, tylko troche źle wychowany"

efekt:
powstaje cos małego, zazwyczaj głupiego (zeby nie powiedziec tepego) o nader wysokim poczuciu własnej wartości, bez kszty pokory i racjonalnego myslenia...

To tyle...a co do kolegi ktory napsiał o reaktywacji,(czy cos takiego)...to sie nazywa plagiat a nie reaktywacja...plagiat karany jest grzywną lub nawet więzieniem.

TiTuS
22-01-2005, 12:30
mi tam sie podoba :P (może dlatego że wogóle niewiem jak sie robi fak'i ) :D :D

Pienkna Knight
22-01-2005, 12:41
Pomysł świetny, teksty też dobre,lecz wykonanie pozostawia wiele do życzenia....ale ogólnie ok:)

Peter The Blacksmith
22-01-2005, 14:23
nie no nie moge....

zawsze się zastanawialem skąd sie biorą nooby..i już wiem... PRZEPIS NA NOOBA:

składniki:
-mlody człowiek(przedział wiekowy 10-15 lat)
-chora psychika podkręcana grami, gdzie taki szczyl czuje sie potężny(najczęściej jakies szczelanki, lub inne gry w których nie trzeba myslec, bo z tym byłby juz klopot)-ktos mądrzejszy, który lubi patrzeć się jak cżlowiek kilka lat mlodszy próbuje pokazac "jaki to on nie jest twardy i mondry (celowo tak napisałem, tak pisze na marginesie żebys sie nie czepiał)"
-nie normowana możliwośc wypowiedzenia się, ze świadomością, iz druga strona konfliktu jest oddalona o kilka(-naście?-set?) km kabla telefonicznego, i chociąz na penwo jest silniejsza, mądrzejsza i bardziej doświadoczna, to nie może nic bezpośrednio zrobic...

postepowania:
Wymieszać, pozostawić do wyrośnięcia, karmić z łopaty i mówić..."ty jestes zdolny, mądry, tylko troche źle wychowany"

efekt:
powstaje cos małego, zazwyczaj głupiego (zeby nie powiedziec tepego) o nader wysokim poczuciu własnej wartości, bez kszty pokory i racjonalnego myslenia...

To tyle...a co do kolegi ktory napsiał o reaktywacji,(czy cos takiego)...to sie nazywa plagiat a nie reaktywacja...plagiat karany jest grzywną lub nawet więzieniem.

Hmmm... pomyślmy... Ja najpierw bym się nauczył pisać, a dopiero potem mieszać ludzi z błotem i piskliwie się odgrażać w odpowiedzi. Twój post ma jedną zaletę - jest wręcz niewyczerpanym żródłem nowych wyrazów... Ja na przykład nie znam takiego słowa "napsiał", zrób mi przysługę i wyjaśnij, co ono znaczy. Co jeszcze? Np. twoje literówki typu "cos", "sie", etc. A tak przy okazji: co znaczy słowo "penwo" ?
Na tym forum jest wielu użytkowników w moim wieku i jakoś ich nie nagabujesz. Nie myśl sobie, że jak jesteś starszy, to ci wszystko wolno, i tak się założę, że jesteś wysoki jak brzoza a głupi jak... koza :) A, specjalnie dałem na czerwono twój tekst:
chora psychika podkręcana grami, gdzie taki szczyl czuje sie potężny(najczęściej jakies szczelanki, lub inne gry w których nie trzeba myslec, bo z tym byłby juz klopot)
( przy okazji zastanów się nad znaczeniem słów "jakies", "szczelanki", "myslec" (a przy okazji: umiesz MYŚLEĆ?), "juz" czy "klopot" ) Oświecę cię, że wcale nie gram w żadne gierki typu QUAKE - dla mnie są po prostu słabe. I niech wszyscy młodzi, którzy czytają ten tekst, niech znajdą w nim obronę przed starszymi !!! (i głupszymi :P)

Lord-Nitro
22-01-2005, 18:32
Fake jest O.K tylko ze to wszystko co tu zrobiles to plagiat ;]

MANHIR
22-01-2005, 19:15
Czyżby rósł nam obrońca uciśnionych- młodocianych ppl? :).
Fake nawet nawet...
Ale twoje obrażanie świadczy o "niedojrzałości", gdybyś naprawde był mądry odpuścił byśi sprawa załatwiona, ale nie, musicie się besztać i wyzywać!
Uważasz się za człowieka ponad nami? Myślisz, że twoje słowo jest absolutem? I tekst, typu: KOLEJNY PPL DO ZŻEZANIA wcale tobie nie pomaga, pewnie powiesz, że nie ty zacząłeś, ale to jest nie ważne, bo liczy się tylko ten kto skończy...
PS: juz/ze/ktos etc. to konceptyzm wyrazów z ś,ć itp uznawany na f00rach, wiec nie łap innych za języ..ups klawiatury

Peter The Blacksmith
22-01-2005, 20:01
Czyżby rósł nam obrońca uciśnionych- młodocianych ppl? :).
Fake nawet nawet...
Ale twoje obrażanie świadczy o "niedojrzałości", gdybyś naprawde był mądry odpuścił byśi sprawa załatwiona, ale nie, musicie się besztać i wyzywać!
Uważasz się za człowieka ponad nami? Myślisz, że twoje słowo jest absolutem? I tekst, typu: KOLEJNY PPL DO ZŻEZANIA wcale tobie nie pomaga, pewnie powiesz, że nie ty zacząłeś, ale to jest nie ważne, bo liczy się tylko ten kto skończy...
PS: juz/ze/ktos etc. to konceptyzm wyrazów z ś,ć itp uznawany na f00rach, wiec nie łap innych za języ..ups klawiatury

Eeeeehem... Ja wcale się nie uważam, że jestem człowiekiem ponad wami, bo tak robią tylko nadęci, bufony i n00by :) Po prostu uważam że nie należy kogoś mieszać z błotem tylko dlatego że jest młodszy !!! A odgrażam się dlatego, bo Hail Brothers of the ring nazwał mnie bezczelnie szczylem, a ja nie należę do osób, którym można bezkarnie wrzucać, bo są od ciebie oddalone o całą sieć kablową i nic ci nie mogą zrobić, jedynie leżeć w błocie i patrzeć na zwycięzcę śmiejącego się szyderczo. A zwracam uwagę na pisownię, ponieważ do reszty mnie wkurzają literówki w nędznie spolszczonych grach i chciałbym, aby fora przynajmniej zachowały klasę !!!

MANHIR
22-01-2005, 20:53
prosta matematyka... f00rum tworzą ludzie ( ty, ja moja babcia :) ), chcesz kultury na f00rum, więc to nie f00rum sie musi zmienić a ludzie tworzący je...
A z tego co przeczytałem twoje wypowiedzi ( do tego... nom jak mu tam? nieważne :) ) były dość ostre...
Mówisz bronić się przez atakami innych - zgadzam się! Ale nie zniżając się do ich poziomu - to sztuka.
Jest wiele sposobów na obraze człowieka, a besztanie go jest jednym z najbardziej płytkich i najmniej wyrafinowanych.

Peter The Blacksmith
22-01-2005, 20:59
EEE TAM...
To podaj mi wyrafinowane sposoby obrażania człowieka :P

Thero
22-01-2005, 21:04
EDIT:
@Up
Na przykład troszkę "ślabiej" poniżający sposób to wyzywanie wroga, ale nie przy po0mocy obraźliwych słów, na przykład "ty leniwy platfusie", "ty patafianie szarobury" ;p. W rl się sprawdza ;).

Eeeeehem... Ja wcale się nie uważam, że jestem człowiekiem ponad wami, bo tak robią tylko nadęci, bufony i n00by :)
Nie tylko, tak mogą myśleć ludzie którzy są najlepsi najmądrzejsi i mają wielkie sukcesy, wtedy to można nazwać "nie skromnością";p
Po prostu uważam że nie należy kogoś mieszać z błotem tylko dlatego że jest młodszy !!!
Człowieka nie zmienisz przez to, że wypiszesz jego błędy w poście, liczy sie sens, którego ja bym osobiście nie komentował na twoim miejscu, szkoda by mi była nadwyrężać klawiaturę i moich palcy...
A odgrażam się dlatego, bo Hail Brothers of the ring nazwał mnie bezczelnie szczylem, a ja nie należę do osób, którym można bezkarnie wrzucać
Gorszego podsumowania jego wypowiedzi nie mogłeś napisać? Trzeba było bez "a ja nie należę do osób, którym można bezkarnie wrzucać". Czemu nie? On myśli, że może sobie ulżyć, a ty i tak mu nic nie zrobisz, zrozum, że musiał się wyżyć troszkę, może miał zły dzień tlyko teraz boi się przyznać?

bo są od ciebie oddalone o całą sieć kablową i nic ci nie mogą zrobić, jedynie leżeć w błocie i patrzeć na zwycięzcę śmiejącego się szyderczo. A zwracam uwagę na pisownię, ponieważ do reszty mnie wkurzają literówki w nędznie spolszczonych grach
To prawda, on tam myśli, jak nie moze sobie ulżyć w rl to czemu nie na forum na pierwszym lepszym 12+- latku? :>

chciałbym, aby fora przynajmniej zachowały klasę !!!
To źle trafiłeś bo na forum nie ma korekty która eliminowałaby "czeskie" błędy czy byki ortograficzne przez które można dostać ataku.. śmiechu.

I skończcie ten offtopic i zajmijcie sie fakem ;)

ketsok
24-01-2005, 08:52
ehh..ok teraz napisze co myśle... Hail Brothers of the Ring to moje konto...heheh.wiesz...moim skromnym zdaniem myslisz ze jako ze zrobiles kiepski fake i ktos cie o tym wlansie powiadomil, to masz prawo myslec ze on niema racji. stary..ja to powtorze jeszcze kilkanascie razy...
TO NIE JEST FAKE, TO JEST PLAGIAT
TWOJA PRACA OGRANICZYLA SIE DO POMAZANIA OBRAZKA W PAINCIE.

hmm..teraz cos a propos tego, ze ludzie pomyslec moga, ze nie mam zadnych osiągbnnięc na tym forum i tlyko tu wchodze zbey pokrytykwoac ludzi... no wiec:

http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=20442 - mój temat w dziale Twórczość.. taka mała wymiana wierszyków.
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=7043 - tutaj gadalismy sobie z kumplami wierszem..ot tak keidy nam sie nudzilo
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=11401 - to polecam najbardziej...szkoda ze nie mam czasu skonczyc..musze sie do matury przygotowywac i rpace dyplomową pisac
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=15955 - to taki malutki zbiór moich fake, nie stawiałem na wykonanie tylko na zawarty humor (ktory u ciebie jest plagiatem)

hmm. tak sie zastanawiam czy wkleic wam tu jeszcze cos?? no raczej nie :P
przeczytajcie sobie od pocztaku do konca... iiiiiii... no to tyle..nie bede sie juz znizac...

aaa..propos moich literowek.... hmm..wiesz co napisalem? moze mieszkam w Belgii i nie mam polskiej czcionki? przeszkadza ci ze nie wstawiam polskich liter?? okropne :D:D:D napisz do bravo... a jesli chodzi o slowa mondry i szczelanka, to chyba napsialem w nawiasie, ze specjalnie tak napisalem....

Peter The Blacksmith
24-01-2005, 20:36
O przepraszam. Dlaczego masz go bronić, jak jest twoim kumplem? Co prawda bardzo mi się podobały twoje faki, ale to, że jesteś ode mnie starszy, nie oznacza że można mnie objeżdżać !!!

A tak wogule skończmy tą off-topicową wojnę Hail Brothers of the ring VS Peter The Blacksmith. Lepiej komentujcie moje faki :D

PS. Po raz setny mówię: TO NIE JEST ŻADEN PLAGIAT !!! Ja ten kawał usłyszałem od kolegi, a takie teksty zostały stworzone właśnie po to, by się jak najszerzej rozpowszechniać :)

Zielevitz
24-01-2005, 20:43
O przepraszam. Dlaczego masz go bronić, jak jest twoim kumplem? Co prawda bardzo mi się podobały twoje faki, ale to, że jesteś ode mnie starszy, nie oznacza że można mnie objeżdżać !!!

A tak wogule skończmy tą off-topicową wojnę Hail Brothers of the ring VS Peter The Blacksmith. Lepiej komentujcie moje faki :D

PS. Po raz setny mówię: TO NIE JEST ŻADEN PLAGIAT !!! Ja ten kawał usłyszałem od kolegi, a takie teksty zostały stworzone właśnie po to, by się jak najszerzej rozpowszechniać :)

Gostek napisał że plagiat to obrazki to po 1 a po 2 kurde co za różnica czy usłyszałeś tego texta od kolegi czy przeczytałes w CDA a jak autor nie życzy sobie żebvy ybł on na forum? ktoś to musiał wymyśleć nonie

Thero
25-01-2005, 07:52
Gostek napisał że plagiat to obrazki to po 1 a po 2 kurde co za różnica czy usłyszałeś tego texta od kolegi czy przeczytałes w CDA a jak autor nie życzy sobie żebvy ybł on na forum? ktoś to musiał wymyśleć nonie
Dawno, dawno temu ;) być może to jest już jak The Neverhood? ;p A każdym razie ja to kawał czasu temu słyszałem..

@Topic
Jak obrazki to plagiat to bardzo przepraszam, ale ja takich jeszcze nie widziałem ^.-

@Ketsok
Myślisz, że jak pokażesz co osiągnę[ą?]łeś tu na forum to się zamknie żeby się nie zkompromitować? Jesteś w błędzie, większość 10 latków to jeszcze podjara, że mogą wyzywać TAKIEGO "mastaha" ;p...

Btw. Fajne są te fake'i ketsoka ;¤)

Peter The Blacksmith
25-01-2005, 15:36
Pod ciężarem STRASZLIWEJ krytyki zwalającej się na mą biedną głowę rozpocząłem prace nad wersją poprawioną mojego faka.

PS. Po raz tysięczny powtarzam: TAKIE TEKSTY SĄ WŁAŚNIE PO TO, BY JE JAK NAJSZERZEJ ROZPOWSZECHNIAĆ... jako przykład podam fakt, że podobny dowcip znalazłem w conajmniej 2 czasopismach i 5 stronach 8o

ketsok
25-01-2005, 15:57
PS. Po raz tysięczny powtarzam: TAKIE TEKSTY SĄ WŁAŚNIE PO TO, BY JE JAK NAJSZERZEJ ROZPOWSZECHNIAĆ... jako przykład podam fakt, że podobny dowcip znalazłem w conajmniej 2 czasopismach i 5 stronach
to mógłbys na początku przy ssach podac iż to jest dowcip jaki usłyszales od kumpla, a sam go zilustrowales jako tibiowski fake, bo wielu ludzi sie zachwycało jakie to jest piękne i smieszne, a wszytko to przypisuja tobie.

Tryt
26-01-2005, 09:15
Ciekawa nowość w fakeach: morał :D niezłe oby tak dalej B)

Peter The Blacksmith
26-01-2005, 18:58
to mógłbys na początku przy ssach podac iż to jest dowcip jaki usłyszales od kumpla, a sam go zilustrowales jako tibiowski fake, bo wielu ludzi sie zachwycało jakie to jest piękne i smieszne, a wszytko to przypisuja tobie.

W takim razie jestem ZDUMIONY, że się nikt nie kapnął, że to nie mój kawał.
U mnie ten kawał zna praktycznie cała szkoła 8o

A po za tym... Gdybym sobie przywłaszczył ten dowcip, podpisałbym się przynajmniej! A nie podpisałem dowcipu, bo nie znam właściwie autora :)

Dowizul z Inferny
28-01-2005, 14:13
niezla ta chistoryjka

Thero
29-01-2005, 07:37
Ciekawa nowość w fakeach: morał :D niezłe oby tak dalej B)

No jasne! Nik t się nie spaknął, że to nie twoja robota. Radzę ci Peter wyraźnie napisać w edicie, że to nie jest twoja praca...

Darek12
12-06-2005, 14:11
Fajny fake B)

pomysl tez fajny :)

<<<Kiemi>>>
13-06-2005, 15:34
Nooo...ani fajny ani glupi ten Fake...Ciekawe jak tam bylo zimno :D :D

Stefan12532
13-06-2005, 16:37
nie odzwiezajcie starych tematow !

Lord Niusia plxOr
17-06-2005, 17:57
popraw to a Będzie lepiej

Oerta
17-06-2005, 19:17
Ludzie!!!Co to?Nastała moda na odświeżanie tematów ze pszyszłego roku i początku tego roku??!!

Vitihud
18-06-2005, 09:39
Brzydkie! Moja ocena 0/10.