Pokaż pełną wersje : Gry i zabawy w tibi
W Tibi mamy doczynienia z kilkoma grami takimi jak szach,warcaby czy kółko i krzyżyk czasami też możemy pograć sobie z kumplami w piłke nożną, a ja się zastanawiam czy można jeczecze inaczej zrelaksowac sie na tibi. Chodzi mi tu o inne gry i zabawy czy może sa jeszcze jakieś o których nie wiem , a jeśli niema to może fajnie by było kilka wymyślić. Może macie jakieś pomysły jeżeli tak to zachęcam do przedstawienia ich w tym temacie. Może też coś wymyle pużniej. :)
Doda Elektroda
18-01-2005, 14:53
Jest jeszcze jedna i moim zdaniem najciekawsza zabawa... :D
DUEL !!!
Jakby ktoś nie wiedzial to polega ona na tym, że dwóch chętnych nawala się wszystkim co mają pod ręką (na różnych serwerach są różne zasady) dopóki jeden nie będzie miał żółtego życia. Jeśli ktoś wkroczy na arene podczas walki może zostać zabity :]
czesto z kumplami gramy w chowanego w carlin. Nie można w chodzić do kanalów ani używać exivy. Jak gra z 10 osób jest bajerancko.
Ta a jak sie znajdziecie to SD w ryj i jazda, najlepsza zabawa to ta podczas wesela kiedy wszyscy we wszystkich strzelaja i kazdy ma czerwone zycie
ciemne dropsy
18-01-2005, 21:07
dla mnei najlepsza zabawa jest bawienie sie :fanfary: W BERKA :D
scigam sie oczywiscie nie z drugim playerem bo bylo by to troche dziwne ale summonuje sobie zerka i jazda po veno :) i nagle slychac krzyki: zerk in city:D
tak lubilem bawic sie najbardziej :D
Szalony Szaleniec
18-01-2005, 21:26
Ja lubie udawac ze ciagne lootbaga, wtedy banda noobow za mna leci i ma nadzieje ze im sie uda go urasc, kiedy zabawa sie juz znudzi to wrzucam "lootbaga" na dach i obserwuje jak noobki staraja sie go dorwac.
Raistlinek
18-01-2005, 21:51
Jest jeszcze jedna i moim zdaniem najciekawsza zabawa... :D
DUEL !!!
Jakby ktoś nie wiedzial to polega ona na tym, że dwóch chętnych nawala się wszystkim co mają pod ręką (na różnych serwerach są różne zasady) dopóki jeden nie będzie miał żółtego życia. Jeśli ktoś wkroczy na arene podczas walki może zostać zabity :]
a możesz to troszke rozwinąć?? tzn co dzieje się po wejściu na żółty?? ulecza obu czy jak??
-=HuRu=-
18-01-2005, 21:55
No to z lootbagiem jest dobre też tak robie jak mi się totalnie nudzi :)
No jak grałem na Galanie to najlepszą zabawą było . . PK PARTY (n00bek ze mnie :p )
Welshaire
18-01-2005, 21:58
Ruletka - robi sie zakłady o ile walnie ktoś z LMM/HMM, ten kto trafi najbliżej zgarnia całą pulę :) Kiedyś wygrałem :cup: obstawiłem 25 a gościu walnął za 28 :P Dostałem 100gp :cup: :cup:
Oczywiście jak ktoś chce można używać SD :evul:
ps. Your account is banisheb for HAZARD!! :D
Raistlinek
18-01-2005, 21:58
No to z lootbagiem jest dobre też tak robie jak mi się totalnie nudzi :)
No jak grałem na Galanie to najlepszą zabawą było . . PK PARTY (n00bek ze mnie :p )
hehe tez tak robilem póki jakiś debilowaty hihg level mnie sprzątnał bo n00by latały i krzyczały że ciągne fs'a -_-
a dzisiaj dla zabawy chciałem sobie dednąć postać na pacerze(non pvp) i poszedlem smoka a on w ogole sie nie respawnola bo jakeis loski caly zas wchodzily -_-
Sir gregor
18-01-2005, 22:17
Fajna zabawa jest w ab na polu obok depo. Często na tym polu ścigam się z kumplami od 1 końca do 2 i spowrotem kto wygra (1 dobiegnie) dostaje zazwyczaj coś od tego co dobiegł ostatni ( raz dostałem life ringa :P ).
A tak pozatym to pusty loot bag (Wyżej w poście wymienione). Hazard (też w poście wyżej ). A oprucz tego berek albo picie krwi z bagow i patszenie jak nooby sie zbieraja w okoł ciebie (oczywiście na no-pvp) a ty na końcu (czarne hp) się uh-asz :P .
Raistlinek
18-01-2005, 23:46
@up
heh to nie jes zbyt fajne to picie "krwi" z bugów(po prostu poison) bo raz widziałem jak gostek sie tak bawił z noobami i za 3 razem ktoś go z hmm'a potraktował :D :D :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.