Pokaż pełną wersje : Co dzieje sie na Candi z potworami?
DemonicViper
28-04-2011, 19:35
W ciagu 3 dni na Candi pojawil sie 5 razy boss minotaurów a mianowicie Apprentice Sheng. Pojawia sie o nieregularnych porach. Czasem pojawia sie 2 razy dziennie. Dlaczego to sie dzieje i czy ktoś powie mi kiedy mozna sie spodziewać kolejnej wizyty Apprentice Sheng na mino hellu?
demoninator
28-04-2011, 21:13
Pojawia sie o nieregularnych porach. Czasem pojawia sie 2 razy dziennie.
Sam sobie odpowiedziałeś. Po prostu Candia ma troche farta. Albo Sheng się spił z Horned Foxem i pomyliły mu się światy ;))
Random resp, szczególnie, że AS to nie jakaś rzadkość. Gdyby Feru, Morg i Ghaz wystąpiliby na 1 świecie w ten sam dzień- wtedy byłoby to dość... Dziwne.
Nie raz Sheng respił się 2x na dzień, ba, z tego co mi wiadomo, Sheng respi się o danych godzinach (Gdzieś na forum TR były podane te godziny, trochę przekłamane, ale mniej/więcej się zgadzało) i jest kilku% szansa, że o owej się pojawi... Teoretycznie więc może się zrespić nawet ponad 4x w ciągu 1 dnia, ale szansa na to jest pewnie taka sama jak na trafienie 6 w totka.
~A/
DemonicViper
29-04-2011, 20:36
Dziekuje za pomoc. Lecz jakbys pamietal tego posta z godzinami wyslij mi go. Pliss.B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.