Pokaż pełną wersje : Akcja "Uratuj Tibię !"
Słuchajcie,jak zapewne wiecie,Tibia upada...
I co ? Będzie was 20 na tym rooku ? Nawet jeśli to Cipsoft nie ma czasu na wchodzenie i sprawdzanie czy ktoś robi akurat jakiś protest... Nic nie zmienisz, nawet jakby was tam 300 było to i tak za mało, bo ich to kompletnie nie obchodzi.
A ty nie wiesz co będziemy robić ? Będziemy trapować,hackować,przeklinać,kraść,obrażać cipsoft i tutorów i dawać free items pod warunkiem,że powiedzą coś obraźliwego o nich i będziemy łamać regulamin na potęge,a poza tym co szkodzi spróbować ?
Będziecie trapować, hackować, przeklinać, kraść, obrażać cipsoft ;o Straszne, na pewno się popłaczą. Dla tej akcji wyłączą serwery, poszukają na dyskietkach tibii 7.6 i ją włącza z powrotem. Get a real. Idź lepiej na podwórko w piłkę pokopać...
Nie ma co ratować tego gówna. Lepiej zagraj se na jakimś otsie z klientem 7.4-7.6 , sam już prawie od 2 lat olewam cipsoft i ich nieudane updaty
Po 1 to Tibia była całym moim życiem,ale je utraciłem przez te upy (otsy to za mało),po 2 to nie zagram w piłkę,bo nie wiem,jak wygląda słońce
ahahhaahahahah, brawo! Dałem się wrobić ;). Perfekcyjny troll : D
Poszedł już report, nie karmcie trolla :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.