Pokaż pełną wersje : Całkowite przywileje?
Witam. Po długiej przerwie postanowiłem wrócić do gry. Zdziwiłem się, kiedy zobaczyłem co się dzieje. Między innymi ludzie piszą na trade w języku polskim, nie przestrzegają zasad, itp. Moje pytanie brzmi: Gdzie są GM/CM? Co w przypadku botterów? Nadal są mass bany? Czy GM/CM pojawiają się na serwerach?
Pozdrawiam
Tych panów od banowania noobów już praktycznie nie ma. Niby są mass bany ale to już na to za późno. Botterzy poczuli się bezkarni, zwłaszcza po 8.1 a następnie po 8.53, kiedy tak ułatwiono botterom życie, że wszystko zaczęło się walić. Nieogarów z hlev przybyło, coraz mniej szacunku gracze mieli względem siebie. Cipsoft wprowadzał kolejne nieudane update'y z masą niepotrzebnych pierdół, a ostatnio zdupili magię kompletnie, ponadto nie można już nawet monstera wyropować... Efektem tego jest spadek liczby graczy o połowę, teraz czekać tylko aż będą zamykać servery i szlag to wszystko trafi nareszcie.
No to cieniutko... Widocznie Cipsoft przestał się interesować boterami, i skupia się na zarobkach :baby:
Masterwizard
03-06-2011, 09:22
No niestety, przykra prawda. Ja już reportowałem setki botów, a tych których już nie widać to zapewne po prostu się znudzili grą (a nie dlatego, że ich zbanowano). Niektórzy natomiast bocą nadal. Odnośnie BOT ów dałem sobie spokój z raportowaniem - w miarę możliwości staram się je zwyczajnie ubijać. Jak chcesz, aby coś było dobrze - zrób to sam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.