PDA

Pokaż pełną wersje : Całkowite przywileje?

Kamashi
31-05-2011, 12:57
Witam. Po długiej przerwie postanowiłem wrócić do gry. Zdziwiłem się, kiedy zobaczyłem co się dzieje. Między innymi ludzie piszą na trade w języku polskim, nie przestrzegają zasad, itp. Moje pytanie brzmi: Gdzie są GM/CM? Co w przypadku botterów? Nadal są mass bany? Czy GM/CM pojawiają się na serwerach?
Pozdrawiam

Rudimir
31-05-2011, 14:15
Tych panów od banowania noobów już praktycznie nie ma. Niby są mass bany ale to już na to za późno. Botterzy poczuli się bezkarni, zwłaszcza po 8.1 a następnie po 8.53, kiedy tak ułatwiono botterom życie, że wszystko zaczęło się walić. Nieogarów z hlev przybyło, coraz mniej szacunku gracze mieli względem siebie. Cipsoft wprowadzał kolejne nieudane update'y z masą niepotrzebnych pierdół, a ostatnio zdupili magię kompletnie, ponadto nie można już nawet monstera wyropować... Efektem tego jest spadek liczby graczy o połowę, teraz czekać tylko aż będą zamykać servery i szlag to wszystko trafi nareszcie.

Kamashi
31-05-2011, 14:38
No to cieniutko... Widocznie Cipsoft przestał się interesować boterami, i skupia się na zarobkach :baby:

Masterwizard
03-06-2011, 09:22
No niestety, przykra prawda. Ja już reportowałem setki botów, a tych których już nie widać to zapewne po prostu się znudzili grą (a nie dlatego, że ich zbanowano). Niektórzy natomiast bocą nadal. Odnośnie BOT ów dałem sobie spokój z raportowaniem - w miarę możliwości staram się je zwyczajnie ubijać. Jak chcesz, aby coś było dobrze - zrób to sam.