zaloguj się

Pokaż pełną wersje : mala reklama :P

marionez
18-01-2005, 18:48
witam na wstepie chcialem powiadomic ze reklama nie za darmo poniewaz umiescilem na mojej stronie link do waszej :P tak wiec ozwole sobie umiwscic swoj na waszej

tak wiec zaczynam :P
zapraszam na nowo powstala strone www*****eensoftibia.prv.pl jak sam alias wzkauje jest to strona poswiecona zdieciom z tibi ale nie tylko znajduja sie tam takze przydatne programy tak wiec jesli tylko masz ciekawe zdiecia i mogl bys sie bodzielic nimi ze mna i z innymi to zapraszam :P

umiesc je na forum a ja jesli mi sie spodobaja umieszcze je w albumie portalowym:D

tak wiec jeszcze raz goroca zapraszam 8o

Arbi
18-01-2005, 19:16
jak dla mnie-do skasowania.
i jeszcze przydalby sie jakis smialek do sprawdzenia co to za strona
w kazdym razie: nie ten temat
nie wiadomo co to jest........

Welshaire
18-01-2005, 19:20
Stronka zrobiona byle jak i na gotowcu... Nic ciekawego (IMHO), hacków nie ma :P

Dwimenor
18-01-2005, 19:22
@Arbi
Strona w pożądku(Przynajmniej nic mi nie wskoczyło na kompa)
Jest to strona poświęcona wyłącznie zdjęcią z tibii. Ot, taka mała Autoreklama. Pasuje to mniej więcej do działu Zdjęcia.(raczej mniej)

Angel of Death
18-01-2005, 19:23
Stronka wygląda bardzo wporządku ;) Dosyć ładna oprawa graficzna i fajne logo , nie wnikam co tam sie w downloadzie kryje , ale ogólnie stronka robi dobre wrażenie .

marionez
26-01-2005, 15:13
hrhrhr nie dziwie sie ja tez bym nie ufał takim stronom ;]

strona zrobiona z mysla o grafice i zdieciach z tibii a w downloadzie sa mapy do niej i uo (program do robienia ss'ow) od innego gracza (lvl~116)wiec watpie zeby cos kombinowane bylo moj anty vir nic nie znalazl a strona dopiero sie rozwija i dla tego jest jeszcze nie wspaniala :P

przypomnijcie sobie jak wygladala tibia pl wczesniej ;)

jeszcze raz zachecam do postowania swoich dziel na forum

cYa