Pokaż pełną wersje : Czy używasz smartphona? Aplikacja.
leesniak
06-06-2011, 09:44
Chciałbym dowiedzieć się ile osób grających w Tibie używa smartphonów oraz jakich. Mam pomysł na aplikacje dotyczącą Tibii ale wszystko zależy od ilości osób.
Lol, a gdzie opcja, że żadnego, żebyś miał porównanie jaki % userów używa smartphona?
Pro sonda...
leesniak
06-06-2011, 11:32
Lol, a gdzie opcja, że żadnego, żebyś miał porównanie jaki % userów używa smartphona?
Pro sonda...
Nie jest potrzebna, jak będzie kilka osób dla których warto cos zrobić to tyle mi wystarczy. Zamiast pisać jak typowy Tibijczyk pomyśl ;)
Aha, czyli jak zobaczysz 15 głosów na jakiś smartphone, a nie będziesz wiedział, że 10000 osób nic nie zaznaczyło, to wyjdziesz z założenia, że się opłaca?
I ja tu piszę jak typowy tibijczyk : D
chcial bym zobaczyc te 10 000 osob na owionie rybka. Ja osobiscie zycze szczescia w pisanu aplikacji nawet jezeli bedzie to 15 osob dla ktorych warto.
leesniak
06-06-2011, 21:05
Aha, czyli jak zobaczysz 15 głosów na jakiś smartphone, a nie będziesz wiedział, że 10000 osób nic nie zaznaczyło, to wyjdziesz z założenia, że się opłaca?
I ja tu piszę jak typowy tibijczyk : D
Tu nie istnieje kwestia opłacania się, tu po prostu chodzi o to ile osób korzystało by z czegoś takiego. Reszta jest nie ważna. Do tego może dojść też rynek światowy, kwestia języka appki. Tak, Ty ;)
@kołbaś - dzięki ;) nawiasem w dzisiejszych czasach nie jest to takie trudne, często wystarczy HTML5 + CSS3 + JS. Ja pro nie jestem, taki ledwo ledwo amator.
piternet
08-06-2011, 22:09
To ty chcesz pisać stronę czy aplikację pod iOS / Androida?
Ryba ma racje, poniewaz pytanie zostalo zle zadane. Jesli ktos mnie pyta "czy uzywam....", ja odpowiadam "tak, uzywam...." badz "nie, nie uzywam....".
Do tak skonstruowanej sondy powinno byc zadane pytanie "Jakiego systemu uzywasz", a nie "czy~".
Ps. Tak, chcialem zaznaczyc "nie uzywam" :D
Ryba ma racje - też mi nowość... pff!!!
No na te jego kilka tysięcy postów musiało mu się udać napisać coś mądrego.
Choć raz
No na te jego kilka tysięcy postów musiało mu się udać napisać coś mądrego.
Choć raz
Zgodnie z teorią prawdopodobieństwa jeśli dać małpie odpowiednio dużo czasu to napisze Hamleta, więc i ryba ma szanse.
Btw.
DHD andro 2.3. Ale niestety nie gram w tibie :(
Ale ta teoria nie odnosi się do ryb, tylko do małp :S
Btw.
iOS 4.3.3 (iPhone). Odpaliłem tibię ale ssie.
Yoh Asakura
10-06-2011, 00:11
Ja mam ajfona 4
@Ryba and Yoh
Ajfon srajfon!! :P
Johanes19
11-06-2011, 11:21
Nie mam :<
@Ryba and Yoh
Ajfon srajfon!! :P
http://www.splashgraphics.ie/u-jelly-brah.jpg
Nawet Drom ma ajfona :x
http://www.splashgraphics.ie/u-jelly-brah.jpg
Nawet Drom ma ajfona :x
Ale zajebisty żelek!!! :D
Jezu, Ty masz 27 lat... i Ci się żelki podobają?...
: DDDD
Yoh Asakura
11-06-2011, 14:08
Fajnie by było, gdyby bateria na ajfonie nie padała po 2h korzystania z telefonu.
A pieprzenie się z iTunes to katorga.
jak tak narzekacie na ajfony to mozecie mi oddac. z checia przyjme i dam wam symboliczne 100 zl za to. Deal ?
LOL
A co to jest?
Nie mam nawet telefonu bez kabelka, a ty mi tu z jakimiś fonami wyjeźdzasz wtf.
A btw, kosmiczne lagi musza być na bezprzewodowych łączu z komórki, moim zdaniem nie istnieje potrzeba. :D
Dostosuj lepiej fona do gry w wowa, wtedy to będzie sukces. :f
Pendziorix
12-06-2011, 14:23
Ja osobiście używam Iphone'a 3G 8GB i nie zamierzam go zmieniać ;) No chyba że na nowszy model ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.