Pokaż pełną wersje : Sorc czy pall?
Dawid_Assassinek13524
17-06-2011, 14:07
Witam. Nie grałem w tibie ponad rok, zrobiłem sobie teraz postać jest na isle of destiny i nie wiem którą profesję wybrać. Zastanawiam się nad sorcererem i palladinem. Od około 30-40 lvla kupię premium, wydaje mi się że sorcerer będzie lepszy ale palladina też nieźle widzę na przyszłość. Kasa nie stanowi problemu a czasu mam dużo, moje pytanie brzmi "która profesja będzie lepsza, pall czy sorc?"
z góry dzięki za odpowiedz ;D
pzdr B)B)B)B)B):baby::baby::):D
Adrian0808
17-06-2011, 14:20
Każda postac jest taka sama. Wszystkie sa zbalansowane. Skad mam wiedziec czy bardziej ciagnie Cie gra postacia magiczna czy pallem. Sam sobie odpowiedz. Postac powinno sie wybierac samemu a nie poradzac innych. Twoj wybór.
Zostań tak długo aż zdecydujesz ew. zrób 4 postacie - każda inna profa, albo od razu 6 (z czego 3 knightów - jeden od sworda drugi -axe a trzeci -club).
Dawid_Assassinek13524
17-06-2011, 14:49
W takim razie biore sorcerera, jakie miasto wziąść i gdzie zacząć expić?Server non-pvp(harmonia)
Omg , jak masz takie problemy, to lepiej w to nie graj...
Bierz byle jakie, jak ci się nie spodoba, to zmienisz proste nie ?
Masz przyklejone tematy , tibiawiki, poradniki itp.
Tylko nie pytaj potem jakie eq , jaka różdżka, jakie czary, czy lepiej zbierać short swordy czy wooden shieldy do lootbaga -.-
W takim razie biore sorcerera, jakie miasto wziąść i gdzie zacząć expić?Server non-pvp(harmonia)
Na zaś Ci powiem, pisze się wziąć nie wziąść.
Idz do karlin wtopisz się w tłum. :)
Venore - będziesz miał Rotwormy do expa
Ab'dendriel - Trolle do expa
Carlin - Amazonki, Valkyrie
Thais - Cyclopy
Kazzo - Dwarfy
Wybieraj! :)
Mroczny_Angel
18-09-2011, 15:45
Venore - będziesz miał Rotwormy do expa
Ab'dendriel - Trolle do expa
Carlin - Amazonki, Valkyrie
Thais - Cyclopy
Kazzo - Dwarfy
Wybieraj! :)
no powiem Ci ze gigantyczny ten resp tych amazonek obok carlin.. tylko takich troche nieumarlych jak mi sie zdaje:D oj czepiam sie tylko :baby:
@up - archeolog się znalazł -,-. Ja ci powiem że w Carlin nie ma dobrego expowiska na niski lvl, dlatego podałem amazonki. Poza tym ja tam expiłem mniejszym lvlem, co prawda lvl wolno szedł ale szedł.
Obie profesje są dobrze zbalansowane.. Jeśli chodzi o expienie to kopalnie obok kaZo:]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.