Pokaż pełną wersje : bezpieczny exp
Witam szukam dobrych miejsc do expienia moim 48 Royal Paladynem. Jednak mój problem polega na tym, że jeżeli gdzieś się dalej wybiore na expa to gine bo PK nie daja żadnych szans na ucieczke, a do najbliższego PZ daleko. Jest mi potrzebne takie miejsce jak na POHu niedaleko jest światynia, chodzi mi o podobne miejsca do expa ale blisko pz PACC i FACC Area. Z góry dziękuje.
Cinderella
03-07-2011, 16:49
W Tibii nie istnieje pojęcie "bezpiecznego miejsca" do expienia.
Bezpieczny jesteś tylko w PZ.
Może przenieś się na server non-PVP?
Możesz iść na Ac chociażby albo w stronę Thais na cyklopy masz tam miejsce na ucieczkę
Pietras_Askara
25-08-2011, 03:21
Witam szukam dobrych miejsc do expienia moim 48 Royal Paladynem. Jednak mój problem polega na tym, że jeżeli gdzieś się dalej wybiore na expa to gine bo PK nie daja żadnych szans na ucieczke, a do najbliższego PZ daleko. Jest mi potrzebne takie miejsce jak na POHu niedaleko jest światynia, chodzi mi o podobne miejsca do expa ale blisko pz PACC i FACC Area. Z góry dziękuje.
Idź sobie na hero cave. Masz tam necro, priestessy, dragony i hero. Nikt Cię nie ruszy, bo nikogo tam nie ma. Możesz spokojnie sobie siedzieć, czasem ktoś się przewinie robiąc jakiegoś questa, ale ominą Cię i pójdą dalej.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.