Pokaż pełną wersje : Wszędzie boty :O
foczkassj
12-07-2011, 16:22
Ludzie , to już jest wkurzające.
Możecie mi powiedzieć, czy jest takie miejsce gdzie nie ma botów : O?
Żeby w spokoju poexpić sobie na potworkach ?
Powiedziałbym, ale przeczytają boty i tam pójdą.
foczkassj
12-07-2011, 16:39
Kurde, a na priv bym Ci napisał . Mam marnego 58 Rp a rp raczej nie botuje .
Rzygam tymi botami , wszędzie oni są .. NAWET NA BONEBEAST ISLAND ;\
Gratuluję, masz wyczucie ironii godne krasnoluda.
Cinderella
12-07-2011, 17:19
"Cashmakery" 100+ z PACC biegają bez zahamowań. CIP- soft ma to na uwadze.:)
Są godziny, że trudno spotkać w grze człowieka.
Puszczenie bota jest tzw. relaxem dla zapracowanych "graczy".
O to chodzi?:(
Teraz jest juz tragedia z expieniem;/ nawet na pacc nie ma gdzie expic;'/ na yalahar na nightstalkerach na Furorze zawwsze biega ekipa z jednej gildii;p tylko sie imiona zmieniaja a zajete 24h/tydz
jamtwojpro
19-12-2011, 22:05
nie przesadzajcie tak z tymi botami. fakt ze jest to uciazliwe, ale jest gdzie expic. a nie tak jak napisal moj przedmowca :P
adrianex1234
19-12-2011, 22:06
na faccu jest gdzie expic bo malo botow biega
Ludzie , to już jest wkurzające.
Możecie mi powiedzieć, czy jest takie miejsce gdzie nie ma botów : O?
Żeby w spokoju poexpić sobie na potworkach ?
premia tam nie ma botow
Zawsze boty były i będą -.- Mnie osobiście to też denerwuje i troche zaprzestałem grać z tego powodu.. Puści sobie taki brazol bota nie ma go a lvl sam sie robi, nie tylko oni to uzywają :/ Są praktycznie wszędzie
krzysiexor
20-12-2011, 19:39
Ja tam zawsze blokam takiego bota i go wastuje ;) Jeżeli jakiś expi tam gdzie ja chce
ja zawsze raportuje boty, jezeli jakies sa. Na paccu moge polecic dragonsy w ank a facc to nie mam pojecia :P
dzony9669
21-12-2011, 09:04
Jak widzisz bota, to odrazu go ładuj
;)
Bocenie jest po to by nie siedzieć ileś godzin przed kompem wbijając lvl można zauważyć że samemu trudno jest wbić lvl, trudź się z Dragonami najlepiej jeżeli dobre skille masz
jeżeli pvp ładuj bota
rychu993
21-12-2011, 12:15
Wszedzie boty nie da sie grac :(
Takich miejsc nie ma, zadane pytanie jest bardziej retoryczne, a temat dla trolli, dzisiaj już nie jest to mozliwe, żeby nie było botów, bo to jest biznes, częściej biznes, niż dobra zabawa :)
swiderek12341
21-12-2011, 13:02
Boty zawsze beda juz . A exp bez botow hmm
moim zdaniem orc fortec
ja mysle, ze oni przymykaja troche na to oko, bo kazdy botter ma pacca. A jest ich tyle, ze napewno nabijaja spory zysk cipsoftowi. niestety gra traci calkowicie swoj urok, gdy musisz sie uzerac z automatem.
Watpie, zeby to byl jakis problem wymyslic jakis algorytm sprawdzajacy czy gra bot czy czlowiek. Mysle, ze zamontowanie uwierzytelnienia rodem z forum, gdzie trzeba przepisac haslo z obrazka przy logowaniu mogloby o polowe skrocic ten proceder...
Kiedys game masterzy tego pilnowali lepiej lub gorzej, ale zawsze jak gm pojawial sie na swiecie to lecialo z 10 banow :) Teraz nie ma gm to ktos wogole pilnuje porzadku w grze? ostatnio pytalem sie tutora na helpie ale jakos nie potrafil podac jasnej odpowiedzi na to pytanie.
No moim zdanie to jest po prostu żałosne... Zdarzalo mi sie za z 6 raportow pisalem na jednego typa +150lvl w przedziale 2 tyg... i nic -,-
Jak dla mnie to rapki nie moga miec az takiego znaczenia. Wyobraz sobie ze np ktos za 5 rapkow dostaje bana. Wyobraz sobie jak by to wygladalo. Botowanie jest dosc trudne do udowodnienia, podobnie jak mc. To byla podstawowa praca gmow. Wic powtarzam pytanie. Od momentu przejscia na emeryture gmow kto się zajmuje takimi sprawami w grze?
Takie miejsca tylko na pacc xD i to rzadko
Mnie też to strasznie denerwuje... Na POH'u 150 knight... na guardach 90 knight... na OFC dwa 150+ i nie da się kompletnie expić.. Ja również mam przykre doświadczenia z raportami ;/
tomeklew1
24-12-2011, 00:46
no a najgorzej na nopvp tam jest jak pszczół tych botów
tomo-rox
24-12-2011, 19:56
Ostatnio widziałem na goblkinach przy Carlin 100+ lvl bocącego przez pare dni, a lota niezbierał
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.