zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Przyjemne Pk

Staszek
19-01-2005, 11:58
Moze Nie Zbut Duze Lvle Padaly Ale Sporo Tego Padlo Mozna Obezjec

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload9/pk_dolera*****

[< LINK POBRANY Z FORUM TIBIA.DE >]

-Res-
19-01-2005, 11:59
Nie można odnaleźć strony
Br?

Thomas
19-01-2005, 12:00
to zle pobraleslink..:] zmien go..:D (bez tych "...")..:P

Stary Obcieracz Felgi
19-01-2005, 12:33
Popraw to,podaj dobry link :spam:

Diwafen
19-01-2005, 14:26
A najlepiej zeby film zawieral .rec a nie ***** :]

Yoda
19-01-2005, 14:42
Bo moje postacie chca niechca sie rozbierac i dawac sprzetu jakiemos frajerowi co mysli ze jest dobry tak naprawde to ten kozak chce latwo zarobic bo kazdy z forum wie ze w zipach sa najczesciej keyloggi X(

Glacial
19-01-2005, 19:32
Bo moje postacie chca niechca sie rozbierac i dawac sprzetu jakiemos frajerowi co mysli ze jest dobry tak naprawde to ten kozak chce latwo zarobic bo kazdy z forum wie ze w zipach sa najczesciej keyloggi X(

<bez kometarza>

Staszek
19-01-2005, 20:29
Sory Juz Link Dziala Reczywiscie Przez Pomylske Zmienilem Gwiazdki (Ktore Czesto Urzytkownicy Tibia.de Wstawiaja Zamiast Rozszerzen) Na ***** Zamiast ***** < Przeprasza >

P.S. Yoda nOObie Najpierw Sprawdz Czy Jest Keylog Potem Mow

Markx
20-01-2005, 09:02
Takie PK mi odpowiada dużo ofiar, fajny loot ;)

Master Sorcerer
20-01-2005, 09:09
HIHO!

Sory ale winrar'ow nie sciagam... :P LOL

-Res-
20-01-2005, 11:31
HIHO!

Sory ale winrar'ow nie sciagam... :P LOL
ty lol jestes bo tam jest tylko filmik -.-

Mibal
20-01-2005, 13:58
Kiedyś tak było, że jeżeli ktoś umieścił plik z filmem spakowany zipem lub winrarem, na forum od razu na niego bluzgali i było dobrze bo każdy zamieszczał filmiki w .rec. Teraz jeżeli ktoś się obawia, że jest tam keylogger to wołają na niego lol itd. i każdy zapewnia, że nie ma tam keyloggera (w tym i w wielu innych pewnie nie ma), ale pewnego razu może się zdarzyć, że ktoś walnie niby jakiś niezły filmik, z dobrym lootem w ***** i wtedy wiadomo- prawie wszyscy się rzucą na niego bo bedą przekonani, że tam nei ma keya, otworzą i bum. I nie wyzywajcie mnie od jakiegoś nooba bo po prostu ja tak uważam i nie bedę ściągał plików w takim formacie, a jeżeli gdzieś jest jakiś błąd to grzecznie wytłumaczcie mi go, żeby obyło się bez wyzwisk.

SkiLo
20-01-2005, 15:38
Kiedyś tak było, że jeżeli ktoś umieścił plik z filmem spakowany zipem lub winrarem, na forum od razu na niego bluzgali i było dobrze bo każdy zamieszczał filmiki w .rec. Teraz jeżeli ktoś się obawia, że jest tam keylogger to wołają na niego lol itd. i każdy zapewnia, że nie ma tam keyloggera (w tym i w wielu innych pewnie nie ma), ale pewnego razu może się zdarzyć, że ktoś walnie niby jakiś niezły filmik, z dobrym lootem w ***** i wtedy wiadomo- prawie wszyscy się rzucą na niego bo bedą przekonani, że tam nei ma keya, otworzą i bum. I nie wyzywajcie mnie od jakiegoś nooba bo po prostu ja tak uważam i nie bedę ściągał plików w takim formacie, a jeżeli gdzieś jest jakiś błąd to grzecznie wytłumaczcie mi go, żeby obyło się bez wyzwisk.
omg
do Ciebie i innych piszacych takie bzdury
nie ma w zip-ach ani rec-ach keyloggerow (jedyna szansa zeby bylo to umiescic wewnatrz plik exe, ktory Ty sam musisz odpalic, wiec jezeli z Ciebie taka ofiara ze nie wiesz gdzie klikasz to rzeczywiscie nie sciagaj nic, najlepiej odlacz kompa od sieci!).

wiec plz nie piszcie wiecej nic na temat waszych obaw o pliki spaowane. Nie chcecie nie sciagajcie i nie zasmiecajcie forum.

Master Knight de'Vere
20-01-2005, 18:33
Sssie... :p poczekamy,zobaczymy, edytujemy:p

Filmik spox tylo troche małem lvl'e padały ale to szczegół, loot był niezły :p

Staszek
20-01-2005, 18:46
Jezeli Ktos Jest Inteligentny To Obejzy Sobie Filmik Gdzie Pada Sporo Ludu A Jak Ktos Jest Ciota Ktora Boji Sie Keyloga Bo By Sobie Z Nim Nie Poradzila To Wasza Sprawa Ja Obezalem Film i Mi Sie Podobal