PDA

Pokaż pełną wersje : o szkolach...:/

Thomas
19-01-2005, 13:35
wpadlem sobie na pomysl, zby zrobic temat o szkolach...do jakich chodzimy... jak ich nienawidzimy..:D...itp

wiec zaczne:
chodze do bydgoskiego katola..:/ ta szkola meczy uczniow, jak zadna inna... w ubieglym roku dalosie jeszcze jakos wytrzymac, ale traz zmienili nam wychowawce i nie mozemy praktcznie nic robic..:/ to jest tyran..:/
nauczyciele wyzywaja sie na uczniach..:P prawie codziennie wracam ze szkoly ok. 16.30+ (oprocz piatku..:D)... mam OBOWIAZKOWY chor..:/

co myslicie o swoich skzolach??
moze znadziecie kogos ze swojej szkoly, ktory jest na tym forum (czt: gra w tibie), a wy nawet o tym nie wiecie...;)

PISZCIE!!!

Ashlon
19-01-2005, 16:38
@UP : na kij zapisywales sie do takiej szkoly? :D

Moja szkola jest ok, ale ostatnio wprowadzili system pkt, i teraz zaczynaja naprawde obnizac zachowanie. I dziewczyny nie moga pokazac brzuszka :/ :P

Zagan
19-01-2005, 17:08
@up, up
Męczarnia nie szkoła ;p.

Moja szkoła jest nawet spoko, tylko niektórzy nauczyciele są głupi, a dzisiaj była w szkole policja z psem szukającym narkotyków w szatniach ;/.

Adaras
19-01-2005, 17:32
Kiedyś byłem szczęśliwy...:)
...Potem poszedłem do szkoły :(

Thomas
19-01-2005, 18:36
@up: to samo tyczy sie mnie...:/
@Nekromanta:
1. nie wiedzialem, ze taka jazda bedzie..:/
2. chodzilo tam paru znajomych i nie ostrzegali az tak przed ta skzola...:D

ale ja dopiero koncze 1semestr 2gimwiec caaaaly czas moge sie wypisac..:D (chyba na koniec roku...<jupi>)

salata2005
19-01-2005, 19:06
Kiedyś byłem szczęśliwy...:)
...Potem poszedłem do szkoły :(
Hmm...
nic dodać...
i nic ująć...

Adaras mądrze żekłeś.
HOWGH !!

Thomas
19-01-2005, 19:38
ej no ludki!! MOWCIE TEZ O SWOICH SKZOLACH!!:D

Kpt. Meszkoni
19-01-2005, 21:49
Moja szkoła nie jest taka zła - jedna z lepszych w mieście. No ale ostatnio zmieniły się przepisy i jest ciężko. Kiedys bywało lepiej (czyt. w przedszkolu). :/

Makilili
19-01-2005, 21:52
Białostockie gimnazjum nr. [cut :D]
Ostatnio wprowadzono punkty więc nie jest łatwo :(
Jedynym celem polonistki jest uprzykrzenie życia uczniom (zadaje nawet prace plastyczne)
Wychowawczyni - no comment
Reszta jeszcze ujdzie :)

Scream
19-01-2005, 21:53
ja tam swoja sql lubie... :> technikum ekonomiczne... w klasie naprawde fajne laski mam... wogule prawie jedyne co robie w tej sql to sie smieje... wlasciwie zawsze dopisuje mi tam baardzo dorby humor :P

Mikae
20-01-2005, 09:13
Moja klasa jest najbardziej liczna ze wszystkich w moim mieście -.-
Liczy 34 osoby z tego 26 chlopaków. Laski w szkole mam niezłe, ale nie jest to zadziwiające. SJest ona najgorsza w sporcie i w zachowaniu a najlepsza w nauce. Dobrze mi się tu siedzi całe dnie chodz wolalbym i tak nie chodzic.

Podsumowując: Najgorszym dniem roku jest 1 września.

Thero
20-01-2005, 16:34
Moja szkoła? O Boże, nie pytajcie! Pani od matmy orib nam klasówkę co 1-2 lekcje! Słowo, a mówi, że będzie jeszcze gorzej :S, gorzej być nie moża ;(...

Thomas
20-01-2005, 18:41
jesli jestes tak zalamany w podstawowce, to ty gimnazjum nie przeyjesz...:D

Meeen1991
20-01-2005, 19:18
A MOJE GIMNAZJUM JEST DE BEST LUDZIE...NAUCZYCIELE TROSZKE DO CHRZANU ALE LASECZKI TO MARZENIE..AHHHHHH.. ;) ...DWA ZGONY W CIĄGU DNIA NAPEWNO ZALICZYSZ.. 8o 8o :D :D

Iron
20-01-2005, 19:30
heh z tego co słysząłem moje gim jest najwieksze w Polsce sa fajne dziewczyny i nauczycile spox ale bydła strasznie dużo

PiXik
20-01-2005, 20:12
Ah wreszcie jest się gdzie wyżyć ;)
Moja szkoła jest spoko na lekcjach się śmiejemy ,najlepsza klasa w szkole z ocenami najgorsza pod względem zachowania wybuchowac mieszanka.jest jedno ale niektórzy nauczyciele wciąż prowadzą wojnę i jest 60%:40% w wygranych sytuacjach dla nich :PDziewczny ładne ogólnie :-) te pkt wymyślili a zachowanie i tak te same;d no i jest banda idiotów ale ją tępią wszyscy tylko czasem popierają :)
Gim nr 8 Rybnik^^

Thero
20-01-2005, 21:05
jesli jestes tak zalamany w podstawowce, to ty gimnazjum nie przeyjesz...:D Ja mówię o matmie... Mamy nauczycielkę, która doszła do nas zaraz po tym jak wylali ją z Liceum -.-, faktycznie, załamka :S...

@Topic
Jak można lubić skzołę? Ja sie staram od 6 lat i mi nie wychodzi ;(.

Maniak Hip-Hopu
20-01-2005, 21:26
Ja uważam ze moja szkoła jest spox.Jestem w 1gimnazjum, kumpler sa za***isci, przez nich lapie ****y, ale *** z tym. :) Zadymq panuje w naszej budzie. dzis 5 przyszlo po jednego i go zlali. LOL JEDEN. Ostatnio ze sniezki nauczycieli nawalalismy :P

Thomas
20-01-2005, 22:22
Ja mówię o matmie... ale masz 12lat wiec do podstawowkichodzisz...;)

@up: do jakj ty budy chodzisz?? mieszkam w bydgoszcyi moze wiem gdzie..:P

Thero
21-01-2005, 17:40
[QUOTE=Thero]Ja mówię o matmie... QUOTE]
ale masz 12lat wiec do podstawowkichodzisz...;)

Co z tego jak naszej nauczycielki od matmy to nie obchodzi? A narzekam tlyko na matmę bo ogólnie podstawówka jest smieszna -.-, żałosna..

Maniak Hip-Hopu
21-01-2005, 17:46
ale masz 12lat wiec do podstawowkichodzisz...;)

@up: do jakj ty budy chodzisz?? mieszkam w bydgoszcyi moze wiem gdzie..:P

ziom plx. Ja we fordonie gimnazjum nr 5 :)

S.P.M
21-01-2005, 17:57
No ja niestety chodze do tej porypanej szkoły... W sumie szkoła jak szkoła, różowe dziewczynynki i plastikowe chłopczyki... Ale moje klasa bije wszystko na głowe... W porównaniu do 50% dziewczyn to tibijskie potworki są śliczniutkie.... Z chłopaków to większość roześmiane wieśniaki albo jakieś odjechane w kosmos upośledzone downy... Jak będę miał czas to umieszczę zdjęcie...

kvi
21-01-2005, 19:26
@up

rotfl tez gim 5 [; kl ?

Matheous
21-01-2005, 21:20
-lubie swoja szkole, a zwlaszcza wiekszosc nauczycieli oraz swietna familijna atmosfere(16 osob w klasie, wiec wszyscy sie lubiom i kochajom;):)
-niedlugo ja zmieniam, chlip chlip
-nie przepadam za swoja wychowawczynia, aczkolwiek ona sie stara zapewnic mi niezly start po zmianie szkoly-i daje mi dodatkowe zadania zeby moc mi dac szostke z polaka-.- Zakepista pomoc nie ma co;)
-nie przepadam za ksztalceniem sluchu(taki ch.owy przedmiot muzyczny), bo sluch mam taki, ze szkoda gadac:) A glos jeszcze gorszy, a na kszt trzeba spiewac z solfeza:/
-a teraz cos co was przerazi: LUBIE MATEMATYKE(bo lubie) CHEMIE FIZE(po czesci bo lubie po czesci bo mam fajna nauczycielke) I HISTORIE(bo mam fajna nauczycielke:) Jesli jeszcze nie wyrzuca mnie z forum za bluznierstwa, uznam to za cud:)

Thero
21-01-2005, 21:46
Ciekawostki na temat matematyki w mojej szkole:
- mamy nauczycielkę, który przyszła do nas zaraz po wywaleniu z liceum...
- co 2-3 lekcje klasówka...
- jak nie klasówka to pyta...
- zawsze jest praca długoterminowa(jedna zrobiona, oceniona, ok, kolejna!;(;()
- Tematy robimy tak szybko, że czad..
- Wyzyskuje z nas ile się da(nie trzeba chyba mówić czemu?)
- Po kolei każdemu każe szukać w necie informacji o tym, a o tym i jej przynośić na lekcje...(nie trzeba chyba mówić czemu?)
- nawet jeżeli masz 5 piątek, 3 szóstki i tlyko 2 trójki to i tak masz na półrocze CZWÓRĘ(ja...)
Ciekawostki na temat kółka matematycznego:
- odbywa się raz na tydzień..
- a i tak robimy już temat oddalony od lekcyjnego o 26...
- była ostatnio Olimpiada matematyczna...
- czyli jak sie zakfalfikowałeś dlaej to przez ferie 2-3 godziny dziennie przyłazisz do skzoły na kółko matematyczne(dla wtajemniczonych kółko;p)..
- można sie załamać bo się zakfalfikowałem ;(..

BTW. PISAŁEM TEGO POSTA KILKA RAZY, TO JEST 3 RAZ I MAM NADZIEJĘ, ŻE MI SIĘ KOMP NIE ZAWIESI BO SIĘ WQRZE ;(..

Kredi
21-01-2005, 21:52
Szkoła super. Nauczyciele też super (są wyjątki) ale ogulnie spoko jak jeszcze jakaś fajna klasa się travi (np moja 31 osoby z czego tylko 8 chłopa i dziewczynysa ladne) to ogulnie spoko. Z pania mozna pogadać na gy gy. Ciągle jakieś imprezy jak nie dyska to biore udział w przedstawieniu. Szkoła spox. (Wielkie pozdro dla ziomalki pani Ch.[ironia])

Rankor
21-01-2005, 22:24
Gim. nr 2 w Białymstoku...

Ehh... Co tu duzo mowic... W kiblach mozna znalezc wszystko od popasek i kipow po prezerwatywy... Szkola z***ana. Duzo osob o 2-3 lata starszych w 1 klasie. Jedyne chyba do czego nie mam zarzutu to osiagniecia w sporcie. Reszta jest do kitu...

Thomas
22-01-2005, 17:17
a moze by tak przykleic temat??:P:P:P

(moze jednak... plz..:D)

Maniak Hip-Hopu
22-01-2005, 17:25
@up

rotfl tez gim 5 [; kl ?

Kivi chodzi ci o mnie ?
Ja do gim 5 we 4donie :)

Dwimenor
22-01-2005, 17:36
L(o)Lo w wawie
(czyt. 50 Lo w Warszawie-L Lo)

Ludzi wpożo, gorzej z nauczycielami....jakby to powiedzieć, więkrzość jest z innej epoki. Fizyczka, co nie wie o czym mówi na lekcjach, napalona biologiczka, rusycystka co nigdy nie choruje......ledwo można żyć. A jakoś zaliczyć to trzeba. Kwestia znalezienia Sposobu.

HaiS Druid
22-01-2005, 19:22
Boze :|
Chodze do jednego z najlepszych gim w olsztynie. I ****a tak tego zaluje ze o boze -.- Gim nr 3
Na dodatek chodze do klasy najlepszej w calej szkole i mam 2 najslabsza srednia. JA TAM NIE WYTRZYMAM! W klasie takie cioty ze naprawde normalny czlowiek by ich na lekcji pozabijał. Takich lizodupów w zyciu nie widzialem. Dziewczyny jak sraki po deszczu...

Thomas
24-01-2005, 21:06
ja tez zaluje, ze chodze do jednego z najlepszych (tlyko tak mowia) gimnazjow w bydgoszczy...:/ ale juz niedlugo sie stamtad wynosze...:D:D:D JUPI!!!

Starkey
24-01-2005, 21:26
Ja chodzę do gimnazjum nr 28 we Wrocławiu B) . Pod względem poziomu nauczania nie mam większych zastrzerzeń ( pomijam informatykę, religię ). Dyrektorka szkoły jest [posłużmy się kolokwializmami] zryta na maksa( myślę, że każdy zrozumiał o co mi chodzi) ;). Wychowawca klasy jest poprostu :cup: pierwszorzędny. Do niedawna myślałem ,że klasa też jest zgrana i wogóle, jednak okazało się, iż jest inaczej ale [ kolejny kolokwializm ; P ] mam to gdzieś.

Mc macio
26-01-2005, 20:49
moja szkola jest fajna przynajmniej w porownaniu do innych...

na nauczycieli nie narzekam
a wiecie ze u nas w sql jest cos takiego jak talony...
dostajesz go co miesiac jak przez caly chodzisz i mozesz dac jak cie zapyta... wypas... ratuje zycie taki talonik(aktualnie mam 3 :] ), ciekawe czy w innych szkolach tez tak jest

gm 25 w kielcach

Hallabard
26-01-2005, 21:20
Gim nr. 13 Łódź.
-wychowawczyni uczy matmy i chemii więc mamy czasem wolną którąś z lekcji.
-nauczyciele tak średnio, najgorsza pani od polskiego i fizy. Jesteśmy przedostatnią z klas pierwszych według średniej. Jedna dziewczyna (średnia 5.75) bije większość klas 3 razem wziętych :P. 34 osoby w klasie, łomot, hałas, hulanka, swawola mało klasy nie rozwalą hihi haha hejza hola. Wychowawczyni usiadła w końcu biurka. Podparła się w boki jak basza;
"Cisza, cisza, ciszaaa!!!!!!"- woła. Śmieszy, tumani, przestrasza. Jest w miarę fajnie, lepiej niż w podstawówce

Rogue
19-08-2005, 17:08
GIM 10 - Rybnik - nawet fajna szkoołka ale sala troszke stara :P Nauczyciele do wytrzymania... ogólnie :evul: EVUL :evul: Wychowawca tez fajny :P
;)

ripper
19-08-2005, 19:00
Zespół Szkół nr 3 Wejherowie -.- Teraz ide do 2 gimn. Podstawówka była lajtowa, w gimnazjum już gorzej bo mi się nie chce nic robić. Ludzie są w 95% *******nięci = plastikowe dziewczynki i bezmózgie drechy. Nauczyciele w większości też są powaleni ale z częścią da się wytrzymać. Zachowanie i nauka to raczej mocna strona mojej kochanej (omg, co ja mówie? :|) szkoły. Jeżeli chodzi o sport to kosz i uni-hokej - to wychodzi nam dobrze. Na szczęście jeszcze tylko (aż?) 2 lata i się wynosze, to będzie ulga.

Gufat III
19-08-2005, 21:21
Teraz ide do liceum, a w moim gimnazjum... Cóż, panował terror strasznej dyrektorki Wąsówy... Horror, ale było zabawnie momentami, teraz będa nowi ludzie, nowa szkoła, zobaczy się.

Hakuoh
19-08-2005, 21:41
Moja szkoła...GIM #3 w B-towie...aff...po*******ona że ***. =,=". Zatrudnili jakieś kilka lat temu facetke od chemi i około 3 albo 5 lat temu miała iść na emeryturke. LoL. I nadal uczy. Ja *******e...

Liado
19-08-2005, 22:24
Jak ja nielubie ludzi ktoryz odswiezaja STARE tematy.

Gryzul
19-08-2005, 22:27
Moja szkola do ktorej pierwszy raz idem xD wyglada jak lod na patyku od jakiegos agenta 007 jest majtkowo zolto majtkwo niebiesko majtkowo rozowa a do okola jest chyba z oneoneoneoneoneoneone!!1111 kamer :D
http://www.gim4.sanok.biz/ - to link do strony ale nie jest jeszcze pokazana w majtkowych kolorach mowie wam masakra a dyrektor RUDY :D.

Pani K.
19-08-2005, 22:59
A jakie ma znaczenie, że dyrektor jest rudy? Nie liczy się kolor włosów.
Ja będę chodzić do Zespołu Szkół nr 2 w Pile. Z tego co wiem, fajna szkoła (o ile tylko może taka być). Duża. Pełna fajnych ludzi. Ale na pewno za miesiąc będę miała inne zdanie... Offtopic: 101 post i okrągły miesiąc na forum.

$corcerer
19-08-2005, 23:07
Kiedyś chodziłem do szkoły... to były fajne czasy...

djkuter
19-08-2005, 23:08
GIM nr 6 w Jastrzębie Zdroju. Dopiero zacznę tam chodzic, więc nie jestem wszystkiego pewien. le w mieście chodzi stereotyp "szóstka" to szkoła kujonów. Jednak mam tam kumpli, co do których etykietka "kujon" nie jest na miejscu (delikatnie mówiąc). Szkoła jak każda inna, o nauczycielach nic nie powiem bo znam tylko z przekazów ludowych (paździoch rox!).

@Scor
Może chcesz wrócić

Pinky
19-08-2005, 23:12
Kiedyś chodziłem do szkoły... to były fajne czasy...

A co pomyslałeś sobie, że szkoła to taka buda i nie opłaca się do niej chodzić?? :> (joke):P:P

No to tak, teraz ja opowiem o mojej szkole... Chodzę do super gimnazjum w mieście zwanym Białystok, w którym w calym roku szkolnym karetka zabiera 3-5 osób... :D

Glamri
19-08-2005, 23:28
Gimn. nr 7 w Grudziądzu...
Hmmm... Bywają chwile lepsze i chwile gorsze! Jak to w życiu... Idę teraz do 3 klasy i dwuletni bagaż doświadczenia mam nadzieję, że na coś się zda :P w 2 klasie to w ogóle rzadko w tej szkoly bywałem ale co tam :P Pani od matematyki jeszcze nie skończyła studiów a już ans uczy... ciekawe... przez nią musiałem chodzić na korki z matmy jak i 3/4 mojej klasy... Pan od fizyki nie umie nikogo niczego nauczyć a pni od chemii rzadko kiedy prowadzi lekcje bo jej się zwykle nie chce... Ogólnie z kumplami robię w klasie rozpierduchę i jest wesoło na lekcjach o ile na nich już jesteśmy :P Jakoś leci, powolutku ale zawsze do przodu... A co przyniesie ten rok? któż to wie? ^^

Khan
19-08-2005, 23:39
8. LO, przy, dwa przystanki za Galerią Pomorską.

Za***ać ich wszystkich w c***, spalić i zakopać w mrowisku.

Nienawidze

Nienawidze

Nienawidze

kaczi
19-08-2005, 23:45
PG 5 w Opolu.
Syf i brud.

Fizyczka wogóle nie wie co się na świecie dzieje, chemiczka nigdy się nie uśmiecha, wychowawczyni nas bije... Chora szkoła!

Pinky
20-08-2005, 00:36
PG 5 w Opolu.
Syf i brud.

Fizyczka wogóle nie wie co się na świecie dzieje, chemiczka nigdy się nie uśmiecha, wychowawczyni nas bije... Chora szkoła!

A może poprostu to szkoła dla dzieci, które sprawiają problemy wychowawcze :P:P:P:P A co do tej wychowawczyni to Wy też zacznijcie ja bić... i wszyscy bedą żyli długo i szczęśliwie. :D:D:D

Pozdrawiam.

Djimy
20-08-2005, 00:52
GM nr 123 Wawa

Jest tak jak w kazdym gm. czyli narkotyki alkohol dziwki itd.
(moze joke moze nie)
Wiem jedno:
"witaj czecia klaso"

Khan
20-08-2005, 01:00
Oj.. gdyby MNIE jakas jędza przejechałą liniałem, albo chociaż z łapy..

No jak to stoje przed wami (metafoora taka -.-) bym wstał.. i oddał.

1. Kładziesz prawą dłoń z tyłu głowy
2. Obracasz się o 180 stopni w lewo
3. Z całej siły ciskasz ową głową w pobliską ścianę.

Thomas
20-08-2005, 15:29
@Khan: do ktorej klasy teraz idziesz? pytam bo moj kuzyn tam chodzi i idze do maturalnej...

Taube
20-08-2005, 16:21
do całkiem dobrej szkółki chodzicie (8.LO) :) przynajmniej jak człowiek się uczy, to widać tam rezultaty, a jak nie, to też, tylko odwrotne..
za dawnych czasów, moja siostra tam była <przenosi się pamięcią odległe lata wstecz>
Khan.. tylko uważaj na matematyczki.. z nimi rzadko taki numer przejdzie ;)

jak ja tęsknię za tymi czasami nieróbstwa, średniego lotu polemiki na lekcjach i udawania, że się jest w sali..
dawne czasy...

d. Taube

Thomas
01-09-2005, 11:28
aktualnie przenioles sie z katolika do gimnazjum r 16 w Bydgoszczy...:] jeszcze dobrze nie znam ludkow..(praktycznie wogole:P) ale raczej sie zaaklimatyzuje:]

Chessterr
01-09-2005, 11:34
Ja chodziłęm do SP24 w Białymstoku. Byłem w ostatniej klasie. Od zerówki do 6 klasy. Potem zlikwidowali podstawówkę. I jak byłem w 6 klasie to już 5 nie było. Gdy poszedłem do 1 klasy gimnazjum nr 9 to ta szkoła dostała nazwe: 2 korpusu polskich sił zbrojnych na zachodzie". Teraz idę do 2 klasy gimka i się ciesze. ZNam tą szkołe i wsyztskich nauczycieli. Bardzo lubie tą szkołe i (większość) nauczycieli...

Ryłek
01-09-2005, 14:20
I dziewczyny nie moga pokazac brzuszka :/ :P

Teoretycznie u nas też jest taki zakaz... praktycznie nikt tego nie stosuje (na szczęście... i nieszczęście).

Gimnazjum nr. 2 w Kwidzynie. Spoko szkoła, jakby nie patrzeć chamstwo się szerzy na każdym kroku. Ogólnie w naszej klasie ciągle wyścig szczurów - można się nerwowo wykończyć. Powaleni ludzie, powaleni niektórzy nauczyciele...
"Aż Jarre du** ściska, że trzeba tam wracać :/"

Knight Simon Dark lord
01-09-2005, 14:43
ja chodze do 3 klasy gimnazjum w Zespole Szkół OgólnoKształcących czyli ZSO w Bielsku-Białej imienia Armin Krajowej szkoła jest spoko nauczyciele nie krzyczą (czego nienawidze) umieją sobie żartować więc na lekcjach praktycznie się jest na luzie ale czasami nauczyciele rpzyginają pałe np: wracam po 2 tygodniach bo byłem chory więc miałem 2 dni bez pytania sprawdzianów itp. a tu moja matematyczka wyskoczyła mi że mam pisać kartkówke bo "jest ze starego materiału" X( i jak się tutaj nie wnerwić na taką X(

Wikt
01-09-2005, 15:24
Gimnazjum nr. 1? 2? Nie pamiętam. Ważne, że w Raszynie.

Siedlisko największej depresji inteligencji, jaka istnieje. Dobrych i mądrych tu jak na lekarstwo. :|

dap-galothij
01-09-2005, 15:35
Khn masz, niezłe podejście:)

Ja chodzę do muzycznej(:/) w Bytomiu. Szkoła nie jest zła, nie ma osób o manierach "złych". Są tylko przedmioty muzyczne(kszt. słuchu o którym wspomniał Matheous), i jeszcze teraz mi dojdzie kilka nowych. I jeszcze lekcje instrumentów. Egzaminy kolokwia, i lekcje się kończą około 3,4:(

Ale klasa fajna:)