Pokaż pełną wersje : Forum The Delete.
Witam...
Piszę tutaj nie propozycję lecz zażalenie, ponieważ forum to makabra? Tak makabra, wszystko do dupy. Powinienem teraz palić fajkę zamiast to pisać ale myślę że po tym Scenariuszu Aministratorzy zastanowią się i zrobią coś.
A więc.
Forum - Wygląd[Styl] Do dupy wgrajcie coś Ciemniejszego mniej zamulającego.
Dodajcie Nowe Działy ( z głową ), pozmieniajcie Nazwy tych co są na inne ponieważ są one beznadziejne.
Forum zamula strasznie ( ! ).
Nie kasować tego tematu, dopóki nie przeczyta Administrator najlepiej ( główny ).
Jeżeli Administrator chciałby uzyskać profesjonalną pomoc proszę jedynie napisać na PW swój numer Gadu a na pewno odpiszę i wspomogę Forum, i na pewno wyjdzie na ludzi...
Pewnie już każdy z Team pragnie wbić mi bana <hi> a proszę nawet na IP używam proxy a także mam zmienne IP <myśli> . Ale nie nie chciałbym bana tylko kontaktu z głównym Administratorem, ponieważ chciałbym aby te forum zakwitło i żeby coś i ktoś nim się zainteresował. Pisze chyba zrozumiale? Jeżeli nie dla tych którzy nie ogarniają niech napiszą w obrazkach wszystko napiszę dla uproszczenia dla takich ludzi.
!!!! Proszę o decyzję PRZEMYŚLANĄ! Tu chodzi o dobro Forum !!!!
ale myślę że po tym Scenariuszu Aministratorzy zastanowią się i zrobią coś.
Po tym czym? Taaaaak, na pewno zrobią ; )
Forum - Wygląd[Styl] Do dupy wgrajcie coś Ciemniejszego mniej zamulającego.
/care
Forum zamula strasznie ( ! ).
Sądząc po nędznej ortografii pewnie pochodzisz z jakiejś wioski albo Bydgoszczy, to Ci na 56.6 kbps zamula ; )
Ogólnie to tak mi się nudzi, że o 5.30 rano odpowiadam trollom, bo przecież chyba nikt by nie założył konta tylko po to, żeby płakać, co mu się nie podoba, zamiast po prostu pójść do konkurencji?
Wiesz co, nie jestem Rolem to po 1.
Tak jestem z wsi ale czy to ci przeszkadza? ( ?? ).
To ma być forum? o Tibi? czy pod-Forum do jakiegoś OT'sa ? ... Pomyślmy...
Wnioskując po innych forach te najbardziej mi zamula... Wiec?
Btw. ten temat jest jak najbardziej Dla Administratorów.
To było chyba największe forum o Tibii w tym kraju, ale potem tibia.pl straciła swoją pozycję wśród Supported Fansites i od tej pory było już tylko gorzej. Świetność tego forum nie powróci i zmiana layoutu tego nie zmieni.
To skąd pochodzisz mi nie przeszkadza, a wypowiedź o wsi i Bydgoszczy była żartobliwa (choć, co logiczne, na wsi łącza internetowe są z zasady mniej dostępne i przez to wolniejsze). Przeszkadza mi natomiast sposób, w jaki piszesz (losowe wyrazy z dużych liter, błędy ortograficzne, twory typu "( ?? )").
I nie rozumiem po cholerę się angażować w reanimowanie tego trupa.
dlaczego chcę reanimować tego trupa? ponieważ szukam jakiegoś fajnego forum, znalazłem te Widząc że jest ono mm już przereklamowane chciałbym pomóc w odnowieniu. A jeżeli to nie pomoże spróbuję poszukać następnego Forum :/
Jeżeli Administrator chciałby uzyskać profesjonalną pomoc proszę jedynie napisać na PW swój numer Gadu a na pewno odpiszę i wspomogę Forum, i na pewno wyjdzie na ludzi...
Każdy jeden z administratorów tego forum ma over 9000 razy więcej doświadczenia i obeznania w tego typu sprawach niż ziomek taki jak ty.
dlaczego chcę reanimować tego trupa? ponieważ szukam jakiegoś fajnego forum
To źle trafiłeś. Szukaj dalej.
@down
: D
Ryba nie odda swojego forum, ni chuja.
morfeusz462
23-07-2011, 15:46
ja pisalem duzo postow na temat mojego pacca i lipnego konkursu jaki zamiescili na swojej stronce i wszystko kasowali tego wogole nikt nie czyta jakas porazka duzo problemow jest nie rozwiazanych lub poprostu kasowanych nikomu nie chce sie nic robic z Stronka Tibia.pl i z tym forum ale probowac trzeba
Nie wiem, czy Ci cos kasowali, ale patrząc po Twoich postach - naspamowałeś w cholerę. To NIE jest sposób na ożywienie forum. I won n a korepetycje z ortografii.
@down: on the off chance you're NOT trolling: po pierwsze robisz błędy ortograficzne (nie masz też pojęcia jak używać znaków interpunkcyjnych na komputerze, po drugie pisałem do tego nade mną. A sądząc po reszcie posta, czytanie ze zrozumieniem to umiejętność, której Tobie ewidentnie brakuje, lol.
Nie wiem, czy Ci cos kasowali, ale patrząc po Twoich postach - naspamowałeś w cholerę. To NIE jest sposób na ożywienie forum. I won na korepetycje z ortografii.
Chodzi mi o ten tekst z pogrubieniem, to było znowu do mnie? czy do tego #UP ? Bo ja sobie naprawdę nie życzę pisania do mnie ( że nie potrafię ortografii ), bo nie popełniam błędów ortograficznych :) .
a ten co napisał ( Ryba nie odda forum ni chuja ) to przecież nikt nie chce go zabierać, i jemu można napisać, skonsultuj się z korepetycją czytania ze zrozumieniem
@up
Jak chcesz pomóc temu forum to przestań się logować.
morfeusz462
24-07-2011, 16:55
nawet jak spamujesz oni nic sobie z tego nierobia wienc jedna wypowiedz nie rozni sie od 30 inych wypowiedzi na ten semat lub tej samej tresci nikt nic nie robi sobie z tego a juz idzie 4 lub 5 miesiac od kiedy wygralem swoj pacc i go jeszcze nie mam choc konto mam spersonalizowane poprawnie bo mialem pacc wczesniej .
Lololol jak udało ci się napisać słowo spersonalizowane bez błendu? Z google wkleiłeś?
@up mam nadzieje ze twoje błendu było celowe.
Ja pierdole współczuje temu forum , połowa to dzieci które pisać nie potrafią i do szkoły chodzić na pewno nie chcą. Mówią mi że jeżeli chcę pomóc temu forum to mam się nie logować? Boisz się że jak forum wstanie na nogi to ty będziesz jedynym tibijskim nobkiem z głupimi tekstami.
Ja pierdole współczuje temu forum , połowa to dzieci które pisać nie potrafią i do szkoły chodzić na pewno nie chcą. Mówią mi że jeżeli chcę pomóc temu forum to mam się nie logować? Boisz się że jak forum wstanie na nogi to ty będziesz jedynym tibijskim nobkiem z głupimi tekstami.
Chyba nie zauważyłeś, ale po pierwsze pisać TY nie potrafisz (spacje przed przecinkami, dziwne twory o których wspomniałem, podwójne spaje po kropce, losowe wyrazy pisane z wielkiej litery, "Tibi"), po drugie, niemal wszyscy, którzy cI odpisali już do szkoły nie chodzą, bo skończyli, a po trzecie chyba żaden z nas (oprócz, oczywiście, nieuka morfeusza) już w Tibię nie gra, więc nie jesteśmy "tibijskimi nobkami" : (((
Wygląd jest okej, forum mi nie muli, sprawdź swoje łącze. Tyle ode mnie.
Johanes19
25-07-2011, 16:56
(nie czytalem postow up)
Wyglad: jest spoko, ale ile to juz lat, mozna by cos jednak zmienic
Zamulanie: tez mi troche zamula, ale to raczej wina mojego neta
morfeusz462
25-07-2011, 18:14
szkoda czasu na pisanie polskich znakow . i mam skonczone szkoly choc z ortografi zawsze mialem 1 nie przywiazuje uwagi to tego bo sa wazniejsze rzeczy niz wasza ortofrafia i wytykanie bledow innych chodzi o moderatorow administartorow strony tibia.pl bo zamieszczaja kokursy ktory sa bez pokrycia i jakies reklamy fikcyjnych firm .
W tibie ostatnimi czasy w ogóle nie pogrywam. Ogólnie nie wiesz kto to jest noob aha i moje teksty = zajebioza fun na całe kilka godzin!!
szkoda czasu na pisanie polskich znakow . i mam skonczone szkoly choc z ortografi zawsze mialem 1 nie przywiazuje uwagi to tego bo sa wazniejsze rzeczy niz wasza ortofrafia i wytykanie bledow innych chodzi o moderatorow administartorow strony tibia.pl bo zamieszczaja kokursy ktory sa bez pokrycia i jakies reklamy fikcyjnych firm .
Ja się nie czepiam tWOJEGO niepisania polskich znaków. To jest zrozumiałe, sam też w wielu sytuacjach ich nie piszę (choć na forum owszem). Ja się czepiam tWOJEJ ortografii. Czytanie tego co piszesz jest obelgą dla moich oczu.
Ja się nie czepiam tWOJEGO niepisania polskich znaków. To jest zrozumiałe, sam też w wielu sytuacjach ich nie piszę (choć na forum owszem). Ja się czepiam tWOJEJ ortografii. Czytanie tego co piszesz jest obelgą dla moich oczu.
Tak to prawda, ortofrafi ? czy jak ty to napisałeś no proszę cię...
masz Dysklekcje czy jakoś tak - chodzi mi oto że pewne osoby mają problemy z ortografią itp..
Ja piszę jakoś w miarę normalnie, chodź trochę gubię się no ale to tak jak każdy z nas :) nikt nie Potrafi ORTOGRAFII tak aby nie popełniać błędów. :))
A ty Administratorze, myślisz że, jeżeli wygląd i to że się muli to ok? !!!
SKOŃcz, te brednie to forum to Stara myszka z zepsutym guzikiem...
Każdy Ci K* powie że to forum to ( Dział do kosza )... pozdrowienia..
http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201107/1309534424_by_barteczek960_500.jpg
Akurat wygląd forum jest okej. Nie chcę ciemnej strony - nie będzie tu pasować. Może i ten szablon jest stary, lecz większość twierdzi, że jest udany.
Hm... Problem jest w tym, że się nie muli. Mi działa normalnie, jak każda inna strona. Nie moja wina, że masz marnego neta.
Tak to prawda, ortofrafi ? czy jak ty to napisałeś no proszę cię...
To mORFEUSZ napisał "ortofrafi". Get your shit straight, nigga.
masz Dysklekcje czy jakoś tak - chodzi mi oto że pewne osoby mają problemy z ortografią itp..
To niech siadają i kują słownik. To, że w szkołach robi się wszystko, żeby przepchać debili do przodu, nie oznacza, że ja też muszę ich tolerować.
Albo niech się utopią.
Ja piszę jakoś w miarę normalnie, chodź trochę gubię się [raczej się gubię, w tWOJEJ kolejności to brzmi jakbyś bełkotał a nie mówił] no ale to tak jak każdy z nas :) nikt nie Potrafi ORTOGRAFII tak aby nie popełniać błędów. :))
Ale u niektórych z nas nie są one rażące. Poza tym, ja błędów stricte ortograficznych praktycznie nie popełniam. Jeden błąd na dziesięć tysięcy czy więcej wyrazów to nie popełnianie błędów, tylko przypadek. Oczywiście nieco inaczej wygląda sprawa z moją interpunkcją i składnią.
edit: i co do tego nikogo, przypomina mi się parodia wypowiedzi miss USA. "You don't know what the square root of 16 is, nobody does".
A ty Administratorze, myślisz że, jeżeli wygląd i to że się muli to ok? !!! [poza tym, to zdanie NIE MA SENSU]
Każdy Ci K* powie że to forum to ( Dział do kosza )... pozdrowienia..
Pominąłem brak przecinków w miejscach, gdzie być powinny. Mówiłeś, że piszesz poprawnie, to się wysiliłem.
nikt nie Potrafi ORTOGRAFII tak aby nie popełniać błędów. :))
Dobrze, że ja nie jestem nikt.
Co nie znaczy, że jeśli zmienisz wygląd, czy zrobisz coś żeby forum nie muliło, to nagle rozkwitnie. Aha, z trzech punktów, które wymieniłeś, jako "do naprawy", z dwóch właśnie się wycofałeś. Pozostało tylko zmienić nazwy działów i - hurra! - forum będzie żyć jak za dawnych, dobrych lat.
Pisze chyba zrozumiale? Jeżeli nie dla tych którzy nie ogarniają niech napiszą w obrazkach wszystko napiszę dla uproszczenia dla takich ludzi.
http://img708.imageshack.us/img708/574/71941873.pnghttp://img225.imageshack.us/img225/7588/33696306.pnghttp://img840.imageshack.us/img840/7407/74026240.pnghttp://img687.imageshack.us/img687/9973/69414634.png
Być może ja też należę :confused:
morfeusz462
26-07-2011, 18:16
nie mam czasu na ortografie sa wazniejsze rzeczy :) i jak pacca nie mialem tak dalej go nie mam . mam raczej bledy z stylistyka i z przecinkami i kropkami ;p a to chyba jest jakas roznica ??
nie mam czasu na ortografie sa wazniejsze rzeczy :)
Masz rację, graj w Tibię dalej.
morfeusz462
28-07-2011, 19:11
dziekuje mam motywacje do gry wbije teraz 97 lvl :) i bede skilowal do 105 axe i shielda :) . Bede wbijal 10 m lvl:)8o:o
Czy ty *$^%& wiesz co to jest sarkazm? Poświęć Tibii całe życie jak tak bardzo ważne są dla ciebie wirtualne cyferki i czerwone paseczki...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.