Pokaż pełną wersje : Taski EK - jak?
byczynho
28-07-2011, 13:44
Witam. Jeśli wybrałem zły dział proszę o przeniesienie.
Otóż posiadam 91 EK. Dziś doszedłem do wniosku, że mógłbym zabrać się za taski. Jak zobaczyłem listę potworków to mi szczęka opadła - 13:29 Grizzly Adams: All right, what would you like to hunt? Hydras, sea serpents, behemoths or serpent spawns?
Powiedzcie mi, jak 91EK ma solo pokonać którego z w/w monsterków. Nie realne czy ja jakiś niedzisiejszy?
Pepeszka.
28-07-2011, 14:20
Ile masz pkt tasków? Jak 0 to chłopie masz prze*ebane.. Jeżeli chociaż połowe to zrookuj się tak do 70 i rób na mutated raty.. Jedyna opcja :) Wiesz mi że 30x szybciej zrobisz te taski i odrobisz lvl niż zrobisz te taski powyżej 90.
byczynho
30-07-2011, 00:51
Lol? no chyba żartujesz.... dlaczego mam się rookować?
Najlepiej jakbyś zaczął robić sea serpy od jakiegoś hmm 130+lvl?
Zawsze możesz założyć second chara, np. druida i nim zrobić taski.
byczynho
30-07-2011, 12:26
No ale na samych sea serpentach nie wbije 30 pkt tak?
Możesz i wbić 100pkt, można powtarzać ten sam task ile się chce.
Ja zaczynałem robić taski na około 160 lvl i skończyłem robić 50 punktów na hmm, 215 levelu bodajże?
Pepeszka.
31-07-2011, 13:11
Dlatego lepiej się zrookować. Co lepsze 300 mutated ratów czy 1,5k serpentów czy tam innych behemontuf..
byczynho
05-08-2011, 02:17
może i lepiej dać się zabić parę razy ale dla jakiegoś maniaka. Ja średnio gram 2-3 godziny dziennie i odrobienie tych 30 lv zajęłoby mi ze 2 miesiące.. dlatego opcja taka odpada, nie mówiąc już o skill'ch.
Czyli krótko, jaki potworek będzie dla mnie najlepszy do tego? myślę nad hydrą.
Pepeszka.
05-08-2011, 13:55
LOL no tak. Lepiej wbić 160 lvl i dopiero robić taski (jeden z 3 dni) niż zjechać się kilka lvli i mieć z głowy. Dobra widze że nie myślisz i moje argumenty do ciebie nie przemawiają to skoro grasz 2-3 godziny dziennie powodzenia w robieniu tasków. Nara.
Duch Niespokojny
05-08-2011, 18:46
LOL no tak. Lepiej wbić 160 lvl i dopiero robić taski (jeden z 3 dni) niż zjechać się kilka lvli i mieć z głowy. Dobra widze że nie myślisz i moje argumenty do ciebie nie przemawiają to skoro grasz 2-3 godziny dziennie powodzenia w robieniu tasków. Nara.
Ale to taski są sensem i celem gry? Większość graczy chce mieć jak najwyższy level, więc zjeżdżanie 20 lvl w dół, żeby mieć łatwiejszy quest jest kompletnie bez sensu. Już lepiej żeby mu zeszło z tym trochę dłużej, niż żeby miał tracić level i skille. Chyba że są tam jakieś super wypasione nagrody, ułatwiające znacznie późniejszą grę, tak że strata tych leveli jest na dłuższą metę opłacalna (z ogólnej perspektywy, a nie patrząc jedynie na ten task). Bo inaczej to co piszesz wydaje mi się trochę niedorzeczne - to tak jakby sobie rookować 30-levelową postać, żeby móc zrobić katana quest.
Pepeszka.
05-08-2011, 19:00
Ten temat jest o taskach a nie o jak najszybszym wbijaniu lvla (co mija się z celem przy graniu 2h) więc napisałem jak najlepiej to zrobić. Niby taski dają dość sporo przywileji (sprzedawanie i kupowanie itemków + robienie demon oaka na wyższym lvlu z czego mamy ok 5kk z nagrody i drugie tyle z loota). Niech robi jak chce. Ja napisałem jak najlepsze rozwiązanie. Ja bym na jego miejscu tak zrobił ale to jego postać niech robi jak chce.
Jeszcze nigdy nie słyszałem głupszego powodu, by się downgrade'ować...
A nie sry, lata temu raz typ się rookował z przeszło 120 lvla by zmienić profę z EK na RP, a nie chciał new chara robić bo był do swojego nicku przywiązany xd (jakiś durny Szwed). :D
Chlopie, odpusc sobie taski na 90 lvl w dodatku knightem... Dobrze Ci mowia wbij tak z 130+ wtedy mozesz zaczac ciupac sea serpent. Nawet jak bys je zrobil (w co watpie) to powodzenia w biciu knajem 6k+ demonow :D
Meta'nabol
08-08-2011, 18:07
Ja od 103lvl ek bije z powodzeniem sea serpenty nawet jak wyskoczą 3 to nie ma lipy tylko exori min i jazda raz profit raz waste raz wychodze na 0 ale dzisiaj w tibi kasa to coś o co można sie najmniej martwić;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.