zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wynajęcie blokera

Vali
01-08-2011, 18:25
Siema, mam pytanie dotyczace wynajmowania obcej osoby jako blokera. Jak mniej więcej wygladaja stawki/ podział loota. Wiem, że wszystko będzie zależało od ustaleń graczy, ale chce chociaż troche wiedzieć, zeby nie przepłacić.

Mam 60+ MS i chciałbym zrobić mały PG na grim reaperach (chyba najlepsze potworki do tego). Z jakim lvl knighta/ palka? musze szukać żeby mógł to spokojnie blokować ? Płaci się z góry czy jakoś w częściach (bo jak będe chciał wynajac jakeigoś h-lvl to on może wziac kase i sobie pójść, a ja nic nie będe mógł zrobić).

Pepeszka.
01-08-2011, 20:31
Pg na grimach może być teraz troche ciężkie bo teraz jest ten exh na vis hura.. Ew gfb lub thunderstormy ale to zajmie dużo czasu. Pg opłaca się teraz bardziej na workerach (vis hur + thunderstormy ew tylko thunderstormy). A co do blokania to hmmm może być troche ciężko. Ja zawsze brałem do tego kolegów. Jeżeli chcesz brać kogoś obcego to może okraść lub może nie chcieć iść bez druida. Więc dodatkowo musisz zapłacić za potki druidowi... A loot idzie przeważnie cały dla blokera.

byczynho
05-08-2011, 02:22
Ja jestem EK i żadnych zapłat za takie coś się nie bierze. Loot dla blokera i to chyba na tyle :D