PDA

Pokaż pełn± wersje : "Mafia zastrasza kozaka" by Michal Krak

michal'wielki
19-01-2005, 17:43
B) Zaczęło sie wszystko dzis rano. chcialem zamienic sie charami z Bakus Squad koles byl tak wulgarny i tak pyskowal ze powiedzialem sobie ze mu nie popuszcze. Załatwiłem co trzeba z mam± i po dlugich EXIVOWANIACH wkoncu trafilismy na jego trop dlugo sie migał. Przedtem koles tak kozaczyl i jak mu powiedzialem ze bedzie załował wysmial mnie i powiedzial ze nie przeprosi mnie bo ma mnie w dupie i jestem smiec. No to sie doczekał :] :evul: :evul: :evul: comment P.S. moja mama Rox
link: http://republika.pl/mikelus/hunt.rec

Mily Knight
19-01-2005, 17:47
Moja mama zna sie na ważnych sprawach ale w sprawach tibi jest :baby: :D:D zazdroszcze ci bo też chciałbym żeby moja mama grała w tibie , by była jaka¶ pomoc rodzinna ;)

michal'wielki
19-01-2005, 17:55
omg. to moja mama tibijska. ta rl sie tylko w****ia jak gram :D ;)

Jorg Bruce
19-01-2005, 19:00
buhehe omg ja hyba tez nalucze moja mamusie grac w tibie :> ona bogata jest wiec kupi 70 levela i bedzie odjazdowo .. to tylko zarty xD a filmik niezly ;]

michal'wielki
19-01-2005, 20:33
ile razy mam powtarzac ze to nie moja rl mama :D <comentujcie>

Palik
19-01-2005, 20:57
Fajnie :) . Tylko szkoda ze go nie ubiliscie :( . Koles miał kisiel w gaciach. A jak sie podlizywal na koncu :) .

Swistak De'Pila Druid :mag:
13lvl :( 25mlvl i rosnie ;)
Secura

SkiLo
20-01-2005, 20:27
nie mogles go sam zabic ?
taka banda na 19 lvl isc,szkoda czasu.
dobrze ze go nie zabijaliscie chociaz,moze go to czegos nauczy.

Majok
20-01-2005, 20:54
heh przekroczony limit ;D no ale ja niedlugo zamieszcze moje gówniane filmy ;]

Sebu¶
21-01-2005, 10:42
Nareszcie jaki¶ filmik z ojczystego ¶wiata Azury :P. Tylko jedna jest tego wada- Bakus squad to mój kolega z realu :P. I jeszcze na tym filmie był Sizawu też mój kolega tylko z Tibi już :]. Dobrze że go nie zabili¶cie bo by mi na priv narzekał cały dzień...