Pokaż pełną wersje : Gdzie szybko wbić 50lvl+: 38 MS, 40 MLVL, 20 DNI PACC
Witam,
otóż kończy mi się PACC za 20 dni, czyli krótko mówiąc do końca wakacji. Teraz konkrety. Chcę wbić minimum 50 lvl w tym czasie albo i wyższy jeżeli to możliwe. Mogę na to poświęcić tyle kasy ile potrzeba. Od 33 lvla expiłem na Earth Elementalach. Teraz wbijam 1lvl/h, oczywiście z 50% większym expem. Proszę o kilka miejsc expowisk oraz przybliżony waste. A tak na marginesie to jaki mlvl powinienem mieć? ;]
Profesja: Master Sorcerer
Lvl: 38
Mlvl: 40
Stan Konta: 800k
EQ:
- Demon Helmet
- B Robe
- B Legs
- BOH
- Demon Shield
- Wand of Inferno
Poziom magiczny masz całkiem w porządku z resztą pewnie na większym lvl Tobie wzrośnie robiąc sd co do expa może warto zaopatrzeć się w soft boots i spróbować na dragach darashii? :) lub dl..
Wbiłem 50 lvl, Mlvl również 50, a co do EQ to doszedł Magma Set. Zastanawiam sie nad kupnem Soft Boots'ów lecz nie wiem czy sie opłaca i czy przyśpieszy ewentualnie zdobywanie poziomow. Wg Twojej rady expilem na dragach na północ od Darashia, ale z tą kolejką to rożnie...Ogólnie rzecz biorąc expią tu głównie EK 60lvl+, ale dało rade w wbic 50. Czy są jakies inne miejscowki na ktorych szybko wbije minimum 60 lvl? Za wszelkie rady bede bardzo wdzieczny.
Jak masz 50 lv to na water elementale rób taski. Jak jest pusto będziesz miał 100+ k exp/h i zawsze profit. Softy expa nie przyspieszą choć będziesz mniej latał po poty to miasta bo mniej będziesz ich zużywał no i softy to tańsza mana. Jak masz kasę to kup ale będziesz jeszcze je miał okazję zdobyć w tańszy sposób robiąc poi po 80lv.
watere/mut raty/dragi yalahar/dle z blokerem/warker golemy solo/frosty z sd/dle z sd/tomby z gfb lub ava/zao z bloekrem/ancient scaraby solo z flama albo z blokerem po kilka z gfb/
załatw sobie blokera i idź na grimy. Waste zalezy od szczęścia, bo jak wypadnie nightmare, to masz 35k
Maruda2006
01-09-2011, 22:23
załatw sobie blokera i idź na grimy. Waste zalezy od szczęścia, bo jak wypadnie nightmare, to masz 35k
Śmieszny jesteś 50 lvl na grimy z samym blokerem... <lol2>
@up
No a z kim ma iść jeszcze?
dziś idę 30 ms z innym 30ms'em bez blokera. Wkleje ci tu screeny żebyś zobaczył że samemu też się da, a z blokerem, który będzie tylko obrywał z łapki i leczył się z tego exurą ico, to w ogóle jest cud miód i orzeszki
Pepeszka.
02-09-2011, 16:24
@up
No a z kim ma iść jeszcze?
Z 10 innymi osobami jak brazole, żeby jak dostaną kicka wszyscy to żeby część miała szanse przeżyć :|
z tymi brazloami to mnie rozwaliles :D
Widzew77
25-12-2011, 18:17
dragi na darashii
poi dl ava 500k/h
--- Red114 dodał 0 minut i 35 sekund później ---
lizard city ava 600/h
poi dl ava 500k/h
--- Red114 dodał 0 minut i 35 sekund później ---
lizard city ava 600/h
on sie pytał gdzie mógłby szybko nabić 50 lvl a nie gdzie może se pójść i paść na combo. :baby:
dziś idę 30 ms z innym 30ms'em bez blokera. Wkleje ci tu screeny żebyś zobaczył że samemu też się da, a z blokerem, który będzie tylko obrywał z łapki i leczył się z tego exurą ico, to w ogóle jest cud miód i orzeszki
No i jak? Poszedłeś? :creature:
Gdzie te screeny? :) Chce to zobaczyć :)
Barakczynski
12-01-2012, 20:48
Tyle propozycji ale wystarczy Woce narazie potem Starstorm i dragi bic na yala, darashii;p
Ty widziales kiedy owy thread zostal zalozony? W sierpniu zeszlego roku.
A widziałeś kiedy on odpowiedział? 2 tygodnie temu. Głupota się szerzy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.