zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sorcerer vs. Druid

Drah-Master
21-08-2011, 21:03
Witam,
mam dylemat albowiem nigdy nie grałem na globalu profesją magiczną a chciałbym sobie odpocząć od gry paladynem i rozpocząć swoją przygodę grając Sorcererem albo Druidem i tu pada pytanie... Mianowicie, którą profesją się wygodniej expi i która według Was jest lepsza? (Pod jakim względem?)
Mam nadzieje, że temat został założony w odpowiednim dziale, jeżeli nie to proszę o przeniesienie i przepraszam z góry za kłopot.

ruszek
22-08-2011, 18:08
Troll detected :baby:

Cipsoft olal balans. Graj druidem, rob taki sam dmg jak sorc i jeszcze lecz!

kamykal
22-08-2011, 20:05
dokladnie cipsoft polecial w c... robiac takie cuda z druidem, gran frigo hur? co jeszcze? dajcie SD tylko dla druidow etc...
Ale co do tematu MS jest i zawsze bedzie najlepiej expiaca profesja (nw ten update EK jeszcze robi porzadne PG...) zywioly ms sa bardziej zdatne do polowan, a jak czegos nie bijesz z vis hurow to z ava/gfb dasz rade :)

jerrry
23-08-2011, 13:07
tak jak powiedział ruszek. Druid szybciej będzie expił, ponieważ ZAWSZE znajdzie knighta, który pobloka mu potwory, i nie będzie musiał waste'ować własnych potów. A na dodatek jeszcze zarobi. Druid w ostatnich 2 apdejtach został trochę przepakowany

Gamerstarer
23-08-2011, 23:59
A ja ci bym szczerze polecil Sorca na Druta trzeba duzo kasy wkladac Itp.