zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Zabawa profesjami? ;)

allall
27-08-2011, 20:41
Jeśli macie jakieś filmy, które pokazują jakieś postacie w nienaturalnych zachowaniach, to moglibyście umieszczać je w tym temacie :)

Może to być wszystko, czyli bloczenie druidem, bicie sorkiem z axa itp xD
(Dawałem już ten link na tym forum, ale raczej w nieodpowiednim temacie.)

"Zrobiłem specjalnie chara na npvp, do zabawy Jest to knight, zobaczcie jak się można bawić. Od 20lvl używam tylko i wyłącznie dysta. Skilowanie godzinami, nie jest może fantastycznie, ale pobawić się można. ;) I wielkie sorry za kręcenie komórką, ale jak brat ściągnął sobie hypercam, to stracił całe eq i kase xD Więc play & fun." ;) >>YouTube<< (http://www.youtube.com/watch?v=aTUx6BaFOvs)

Pandabear
28-08-2011, 03:25
Miło zobaczyć,że kogoś jeszcze bawi ta gra a nie tylko pogoń za cyferkami przy nick'u :) Powodzenia :D:wasabi:

Pepeszka.
28-08-2011, 12:35
Hah. Fajne, szzkoda że taka słaba jakość :P

allall
28-08-2011, 19:21
Hah. Fajne, szzkoda że taka słaba jakość :P

Wiem że słaba, ale po 2 hackah brata, to boje się wszelkich keylogerów ;) Teraz to już do wszystkiego to kładą ;) Więc postanowiłem kręcić komórką ;/

Galerianek
29-08-2011, 12:40
co za noob hahaha knightem bije z royal spirow loooooooool nie wiesz ze szybciej by bylo juz katana zabic tego vampira ?? hahahaha nuuub nooob !!!!!! :wasabi::wasabi::wasabi::wasabi:

allall
29-08-2011, 15:24
nie wiesz ze szybciej by bylo juz katana zabic tego vampira ??

No ale powiedz mi co za radocha być kolejnym wielkim lvlem na npvp? Moim zdaniem taki serwer tylko do zabawy moze służyć. :P a jak jestes taki mądry to weź knighta 37 lvl i idź ubij vampira i gs'a z katany. ;) ale normalnym mieczem. I popatrzymy na waste. :)

Johanes19
30-08-2011, 23:14
Co za wspanialy rodzaj nagrywania!!!

allall
31-08-2011, 00:05
Wątpię, aby był wspaniały, ale na pewno bezpieczny...:confused:

voice
31-08-2011, 20:18
@up - sarkazm : d. Swoją drogą nawet fajny filmik, ale dla mnie to strata czasu, bo jakby nie patrząc paladynem wyszłoby na to samo z podobnym lvlem / eq / skillami.

allall
31-08-2011, 21:14
ale dla mnie to strata czasu, bo jakby nie patrząc paladynem wyszłoby na to samo z podobnym lvlem / eq / skillami.

Paladynem wyszło by to dużo, dużo szybciej ;) Ponieważ nie mam nawet połowy takiego dysta, jaki miał by pall na tym samym lvl'u ;P Chociaż, zauważyliście jak w jednym momencie GS dopadł mnie na zakręcie? Na hita dostałem "redzik" ;) palkiem już bym wracał po plecak. :D

ruszek
03-09-2011, 21:20
Paladynem wyszło by to dużo, dużo szybciej ;) Ponieważ nie mam nawet połowy takiego dysta, jaki miał by pall na tym samym lvl'u ;P Chociaż, zauważyliście jak w jednym momencie GS dopadł mnie na zakręcie? Na hita dostałem "redzik" ;) palkiem już bym wracał po plecak. :D

Nie, palkiem byś go ubił o wiele wcześniej ; o

voice
03-09-2011, 22:42

Ale ja powiedziałem z podobnym lvl / eq / skillami :D. Właściwie różnica polega tylko na większej ilości HP niż palek, no i musisz 2x więcej trenować bo dyst i knighta wbija się wolno.

allall
04-09-2011, 08:22
zajebiste, pierwszy raz coś takiego widze ale fajnie to wygląda ziom
Nom, ja też ;P
Nie, palkiem byś go ubił o wiele wcześniej ; o
To też tak napisałem xD No ale co nie zmienia faktu, że tego zakrętu palkiem bym nie przeżył ;)
Ale ja powiedziałem z podobnym lvl / eq / skillami :D. Właściwie różnica polega tylko na większej ilości HP niż palek, no i musisz 2x więcej trenować bo dyst i knighta wbija się wolno.

No nie 2 razy więcej? nie przesadzajmy. Ze 20 razy więcej xD Nie no, mam skile jak palkiem na 15 lvlu xD Ale spoko, best hit z royalki jak na razie 178 ;P

AdiZgOlekk
21-09-2011, 10:12
rzeczywiscie fun, bicie vampira rok
-no offence, tylko wyrazam swoja opinie na temat tego filmiku-

allall
21-09-2011, 10:36
@UP
No przecież nie robie tego, aby szybko expić i wbijać szybko lvl... Ten char do tego nie służy... Heh...

Szczur_Guardii
14-10-2011, 16:31
fajne fajne :)

Rextives
20-12-2011, 18:37
troche nudne .. noo ale gratulacje za pomyslowosc nagrywania haha ..

zieziol
20-12-2011, 22:13
Hahaha pro niedość że komórką to jeszcze knightem ze spear :)
pozdro chcę więcej takich filmów

allall
02-01-2012, 22:31
Już za 9 dni kończy mi się pacc, to trochę podskiluję tą postać. ;P teraz na 45lvl'u GS pada 3 razy szybciej a hity to ok 90 ;)

Dorik
11-01-2012, 17:24
http://www.youtube.com/watch?v=bGFZv94q1Pw&feature=youtu.be
druid ze swordem

allall
15-01-2012, 03:10
http://www.youtube.com/watch?v=bGFZv94q1Pw&feature=youtu.be
druid ze swordem

Muszę powiedzieć, że drutek wymiata ze sworda lepiej niż moja kina ;) Ale za to zrobiłem nowy (sorki że komórkowy) filmik jak klepię GSa z dysta :) Nowa strategia ^^ Możecie popatrzeć :) http://www.youtube.com/watch?v=2HWV_CdpE3M

Dorik
15-01-2012, 10:03
hehe dobre
to dzis ja wrzuce gsa drutem ze sworda

Dorik
15-01-2012, 14:00
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QSR9xv8AvMI

allall
15-01-2012, 20:26
WOW :D Naprawde cool :D

Chociaż wczoraj widzialem jeszcze na Candii jak jeden druid bloczyl palowi orc lidery i berserki :D szkoda, że nie nagralem ;) A ja z boku ze spear w GSy, ;) Co to sie dzieje w tibii ;)

Dorik
16-01-2012, 10:23
za tydzien skombinuje sobie emeralda albo sova odrobie troche kasy po dedzie i mysle ze behemoth tez moze zostac pokonany

allall
16-01-2012, 16:34
za tydzien skombinuje sobie emeralda albo sova odrobie troche kasy po dedzie i mysle ze behemoth tez moze zostac pokonany

Hmm... ;) Możliwe, że na utamie dasz rade, ale on potrafi nawet za 500 się wbić ;P Jak co to czekam na filmik :D

Dorik
16-01-2012, 19:28
poco utamka, robilem juz przymiarki i wiem ze to nie bedzie latwa misja, dlatego musze skolowac lepszy sword i przygotowac troche manasow