Pokaż pełną wersje : Czy zmieniać eq? Czy warto kupić softy knajtowi ?
Mrozuu97
29-08-2011, 02:49
Witam .
Level : 69 knajt .
Skile : 73/68
EQ: Mpa, Mms, Zao helmet, Boh, P ammy, Mistic blade, Golden legs .
Ilość kasy : 300k
Moje pytania:
Czy warto kupić softy na mój level? Nigdy nie miałem, i nie będę kupował pacc, więc postać pozostanie na facc .
Lepiej zakupić softy, które kosztują na moim świecie 300k, czy lepiej zainwestować w lepsze eq (jeżeli takie istnieje na mój level)
Myślałem nad Fireborn Giant armor, ale ten armor od 100 .
Czekam na odpowiedź .
eq masz ok ale poskilluj wiecej
Mroczny_Angel
14-09-2011, 02:32
softy to spore udogodnienie kupuj:) wiecej capa i generalnie oplacalnosc dosc spora na dluzsza mete sam to zauwazysz:) eq masz bardzo w porzadku
Ja bym przymłucił skille na twoim miejscu, a softy nie kupuj teraz, na wyższym lvl
Maximus88
15-09-2011, 16:02
Zgadza się softy to udogodnienie ale nie wiem czy opłaca się je kupować na tym lvl. Co do eq to masz w porządku tego arma na 100lvl też nie kupuj po co ci teraz najlepiej zrobisz jak jeszcze troszkę poskilujesz.
Zalezy gdzie expisz. Po skilach to pewnie albo cyce na MS albo podziemia, w ostatecznosci do okola of'a. Tak ze na razie ci softy nie trzebne bo bedzie waste, no chyba ze dobijesz skile do 80+ i bedziesz expil na VDL, wtedy owszem softy jak najbardziej :)
Aha i najlepiej w Avangera czy jakos tak sie ten miecz zwie (Wole walic z axa) jesli softy bedziesz nosił :). A widząć cene softow to pewnie server non-pvp tak ze na lajcie smigaj w takim eq jakie masz :) No chyba ze to jakis drogi server pvp to zainwestuj na 80lvl;u w Yala Arm, przydaje sie na pk teamy chyba 8% od smierci i koshey amulet
nom podskilowac trzeba i softy tez kupic sam mam i uzywam i jest to spore udogodnienie ;)
hmm jak czytam ten temat to zastanawiam się expilem sobie na faccu 91k na hellgate robie tam okolo 80 k na h. Na okolo 2 godziny hunt schodzi mi 300 mana potionow. Strate mam tam okolo 5k na 300 mana potionow.
Soft booty sa w stanie zmiejszyc ten waste?
jak masz aol to kup jak nie nie polecam xd
jezeli masz masz mozliwosc, to kup softy
Aolde Miko
22-12-2011, 23:49
Kup softy, doskilluj do 80 skilla, dokup avengera i idź na dragi będzie miodzio.
Bochen096
23-12-2011, 10:05
Skilla wbij z 85... Kup softy i dragi!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.