zaloguj się

Pokaż pełną wersje : zarabianie na desert quescie.

Spartanix
29-08-2011, 22:07
chciałem z wami drodzy forumowicze porozmawiac. Otóż gram na swiecie pvp, mam prawie 20 lvl, i zamierzam zbić fortunę na desert quescie, za ktore kupie duzo manasow, pacc za gp i dobre itemki. Chodzi o to, że ja jestem, sorcem, moj kumpel zaufany jest palkiem. Chcemy zrobić deserta , złapać frajerów którzy znami zrobia questa, a potem ich ubić. plan mamy nastepujacy: samemu byc przygotowanym tzn miec minimum 50 manasow/ life fluidow, dogadac sie z jednym z tych gosci z ktorymi pojdziemy na deserta, ubić we trójkę bezbronnego w tej sytuacji czwartego gracza zespołu, a pozniej z kolega ubic tego gracza z ktorym wczesniej sie dogadalismy. a potem , gdy zbierzemy z nich kase, namawiac 20lvle to pojscia na ten quest, zaprzyjazniac sie z niektorymi czlonkami tego nastepnego zespolu ktory rowniez pojdzie na deserta, i tak dalej wybijac kolejnych naszych "kolegow". zyla zlota, prawda? mam w planie wbić 45 i wtedy juz samemu bez kolegi z sd wybijać frajerow. Stad wychodzi pytanie czy to wszystko co z kumplem wymyslilismy ma sens? czy to jest ok? ;-]

Rybzor
29-08-2011, 22:13
Hhahahaha.

Tak, to ma sens. Ludzie już dawno tak robili.

Problem w tym, że to nie jest "żyła złota", tylko sposób na kilku razowy, słaby zarobek.