Pokaż pełną wersje : Zmiany
Cześć chłopaki i dziewczyny :P otóż wypadłem z obiegu trochę i chciałem zaczerpnąć wiadomości na temat zmian w Tibii.
Logując na konto trochę się uśmiałem widząc komunikat
16:06 Your last visit in Tibia: 01. Mar 2009 04:30:34 CET.
najbardziej z pięknej równej daty... 2 i pół roku minęło.
Co się zmieniło o czym najważniejszym powinienem wiedzieć? Nowe opcje pvp/gildie/umiejętności czy coś innego się pojawiło w rozgrywce?
Niiieee, nic się nie pojawiło ciekawego.
Za to pojawiło się wiele złego.
Popieram nic fajnego nie doszło.
Nadal stara głupia tibia, zapraszam do gry!
Optional Pvp ?? już nie non pvp? czyli coś jednak mam rację :P można się jednak bić opcjonalnie :P ?? co to jakieś tak zwane "taski" ?
Optional Pvp ?? już nie non pvp? czyli coś jednak mam rację :P można się jednak bić opcjonalnie :P ??
To znaczy, że jeśli 2 gildie wejdą w tryb WAR, to wtedy normalnie mogą się "naparzać". ;P Tylko jeśli ktoś nigdy nie gra w stylu pvp to, wygląda troszkę śmiesznie xD przykład wojny na CANDIA npvp ;P http://www.youtube.com/watch?v=PZUNIGhBW4k
a te "taski" ?? bo co rusz gdzieś się napotykam, coś tam coś tam i zrobił półtora taska
Duch Niespokojny
04-09-2011, 20:18
a te "taski" ?? bo co rusz gdzieś się napotykam, coś tam coś tam i zrobił półtora taska
http://tibia-wiki.net/wiki/Killing_in_the_Name_of..._Quest/Spoiler
łohohoho :P dzięki niezły bajerek :P potiony się grupują widzę też zmiana odkąd nie grałem ^^
Czy po dedzie na n-pvp nie spadają itemki już ?? bo genialnie na wstępie bez wprawy padłem dwa razy i prócz bp nic mi nie spadło :P i nie wiem fart czy zmiana
łohohoho :P dzięki niezły bajerek :P potiony się grupują widzę też zmiana odkąd nie grałem ^^
Czy po dedzie na n-pvp nie spadają itemki już ?? bo genialnie na wstępie bez wprawy padłem dwa razy i prócz bp nic mi nie spadło :P i nie wiem fart czy zmiana
Nic nie spada tylko na rooku, jak wyjdziesz, to leci normalnie jak kiedyś :P Czyli z eq może spaść, a nie musi ;)
co do tego pvp na no-pvp.... dziwnie brzmi nie? ^^ to czy można skilować za pomocą tej opcji ;P ??
co do tego pvp na no-pvp.... dziwnie brzmi nie? ^^ to czy można skilować za pomocą tej opcji ;P ??
Bardzo rzadko gildie wchodzą w tryb WAR, ale jak można bić to skile też lecą. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.