Pokaż pełną wersje : Inne Karldit 20 lvl :)
Witam, z gory zakladam, iz jestem poczatkujacym graczem i bardzo sie ucieszylem ze zdobytego 20 lvla ;) Mam nadzieje, ze nie bedziecie mnie krytykowac ;) Dziekuje za wyrozumialosc, pozdrawiam Karldit.
http://imageshack.us/photo/my-images/88/karldit20.png/
obrazek .png - 99% hack
Przestrzegam przed otwieraniem tego obrazka
Przepraszam, nie spodziewalem sie tego :P Zmienilem format png bo zawsze lepiej widac ;) Jezeli nie ufacie, nie otwierajcie linku :P
Duch Niespokojny
06-09-2011, 22:39
PNG ssie o tyle, że jest dużo cięższy od JPG, a różnicy w jakości w przypadku Tibii w zasadzie nie ma. Nie słyszałem nigdy, żeby się dało do niego wrzucić jakiegoś trojana.
PNG ssie o tyle, że jest dużo cięższy od JPG, a różnicy w jakości w przypadku Tibii w zasadzie nie ma. Nie słyszałem nigdy, żeby się dało do niego wrzucić jakiegoś trojana.
Sarcasm is hard shit :/
Wbiłeś 20 lvl w czasach gdy nawet 100 nie jest osiągnięciem, wow. Jak się tak bardzo ucieszyłeś, to mogłeść iść się pochwalić mamie tudzież tacie, a nie robić burdel na forum :| Gdybyś to chociaż dał w temacie swojego świata...
Pepeszka.
06-09-2011, 23:38
Wow zgadzam się z ruszkiem o/
zripostuje "ironiom"
Dzień dobry, jestem expoitem.
Jesli chcecie napisze o tym poradnik jak wrzucic hacka na imageshack.us w png.
I btw, nie, nie rozmawiam tu o hacku, tylko proponuje pomysł na nowy "poradnik"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.