zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Poruszanie się WASD

Sirandil
25-09-2011, 22:34
Witam, wiele osób pyta czy jest możliwość poruszania swojej postaci za pomocą klawiszy WASD, otóż ostatnio znalazłem darmowy program do prostej zmiany metody poruszania sie!
Wystarczy ściągnąć program o nazwie Tibia Injector i za pomocą klawisza ` zmieniać metody poruszania ze strzałek na WASD!
W-Góra
S-Dół
A-Lewo
D-Prawo
Q-Lewy górny róg
E-Prawy górny róg
Z-Lewy dolny róg
C-Prawy dolny róg
W razie problemow prosze pisac w tym temacie, napewno pomoge znaleźć program :) :wasabi:Pozdrawiam!!:wasabi:

Duch Niespokojny
25-09-2011, 23:03
napewno pomoge znaleźć program
Raczej nie mam podstaw, żeby Cię zbanować, ale coś mi się ta Twoja uczynność wydaje podejrzana...

Sirandil
25-09-2011, 23:07
Hehe spokojnie;p przeciez nie podaje linkow zadnych itp, niech sami szukaja jak chcą... ja tylko podałem nazwe programu:P

Citranex
18-12-2011, 15:09
Mam pytanie,gdy idziemy klawisze nam się "piszą" w chacie nie ?

Sirandil
18-12-2011, 15:15
Tak piszą się ale jednym przyciskiem możemy zablokować chat i klawisze które obsługuje program nie będą uwzględniane na kanałach rozmów :)

Xer0
19-12-2011, 20:09
Moim zdaniem lepiej używać klienta flash, w którym wszystko można zbindować i o wiele przyjemniej się gra. Np zmiana targetów pod spacją, nie trzeba używać myszki..

kondzio118
19-12-2011, 21:00
Od zawsze myslalem jak używac WSAD i kiedyś czytałem o botach że tam można ale dalem sobie spokój. I odkąd jest flash tez binduje i jest super !