zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 2 zgony z rzędu

Serafin88
03-10-2011, 17:57
Jestem jeszcze trochę w szoku skillowałem knightem lvl40 w yalahar na gang memberach mialem nagle przerwę w necie 5 minut myślę sobie nic mi się nie stanie po 5 minutach się loguje i tak mój armor tarcza w sumie wszystko poza mieczem jest zrzucone z dachu ja jestem pietro wyżej gdzie jest i stalker i spada mi hp i wylogowywuje mnie z gry co 2-3 sekundy jeszcze ratowałem się miksturkami ale nikogo nie mogłem uderzyć no dead wkurzony na maxa chce się zalogować ponownie i teraz zonk jestm chyba w carlin choć tam nie byłem w świątyni i dalej mnie wylogowywuje co 2 sekundy po chwili patrzę na stronie tibia.com znowu umarłem przez slime jak to jest mozliwe!!!! Konto nie zostało shakowane bo te rzeczy które spadły z tego dachu były tam i nikt ich nie zabrał ale 2 lvl w plecy co mam z tym zrobić bo to jakiś bug jest...

voice
03-10-2011, 18:10
Ktoś Ci wchodzi na konto wtedy kiedy Ty byłeś online. Zapewne hacker albo kolega.

Bufexa
03-10-2011, 20:22
@UP
Masz racje to jest raczej napewno hacker. ( chyba ze masz takich rl ziomkow )
@TOPIC
Mysle , ze jest to rzeczywiscie hacker tyle ze nie gra na tym serwie co Ty i nie potrzebuje tam itemow.Mialem taki sam przydapek zrobili mi z eq free items. ;)

Serafin88
03-10-2011, 22:19
Ale jak mnie shakował nie wchodziłem na podejrzane strony hasło łatwe nie jest i w sumie nie mam znajomych w tibii sam sobie gram dla zabicia czasu więc to nie ziomy.

voice
03-10-2011, 22:23
@2up

pff, ja miałem, kolegów którzy mi "ukradli" mojego 29 knighta, bo dałem im passy żeby mi poskillowali trochę. Odzyskałem go 3 miesiące później, jako 11 lvl bez eq i skilli :P