Pokaż pełną wersje : Gdzie kopać?
1.Gdzie mogę używać kilofa jakbym mogl prosi o zdjęcie to bede wdzieczny.
2.Co za ile moge sprzedac(wykopane złoto itd.)
Dzieki :P
kilof nie sluzy do wykopywania zlota, diamentow, itp. ale do odkrywania tajemnych przejsc
a gdzie kopac nie wiem, bo sam jeszcze nie znalazlem odpowiedniego miejsca do uzycia go :(
Pan Samochodzik
06-09-2003, 21:03
kilofem sie kopie w jednym miesjcu kolo venore i wiedz tam sa 3bh w podziemiach i kopiesz dziure w pewnym miesu i wykopujeszse dziure do mumi
Takich miejsc jest wiele, nawet bardzo wiele, ale wlasciwie. Czesto zwiazane sa z questami lub same w sobie sa swego rodzaju questem i za ich znalezienie jest jakas nagroda (w dziorze, do ktorej sie dokopiesz). Np na rooku mozna znalesc klucz do misia, a na mainie mumie czy demony w ilosciach hurtowych :)
jasłyszalme ze gdzies w mino hellprzekopałem cały i nie znalazłem miesjca z dziura :((
hmm. w sumie blisko, ale nie calkiem. Ale nie powiem gdzie. Podpowiem natomiast, ze wystarczy dokladnie popatrzec, i pewien fragment mapy odrazu robi sie podejzany :)
Dzieki kilofowi mozesz dostac sie potworow poniewaz czasami zagradzaja przejscie skaly i musisz go uzyc :baby:
Ja niejestem pewien, ale niedaleko ab jest jaskinia waspów i tam jak ide na najniższy poziom, dookoła jest woda i jest też taki mostek i tam schodzisz na dół i jest tam przełącznik i dziura tylko, że zakopana. Próbuje tam użyć łopaty, ale nie działa. Może tam też trzeba użyć kilofa.
Zeby ta dziure odkopac trzeba uzyc kilofa lol
Oryginalnie dodany przez Phykson
Ja niejestem pewien, ale niedaleko ab jest jaskinia waspów i tam jak ide na najniższy poziom, dookoła jest woda i jest też taki mostek i tam schodzisz na dół i jest tam przełącznik i dziura tylko, że zakopana. Próbuje tam użyć łopaty, ale nie działa. Może tam też trzeba użyć kilofa.
MOŻE TA DZIURA JEST NA OZDOBE??? BO są takie
Shinigami
20-04-2005, 19:47
ja znam jedno mniejsce do kopania i tam zaraz jest quest - za beho pod thaispo drodze do tej "dziury" trzeba zabić 4 behosy i po wykopaniu dziury są jeszcze 2 albo 3 sam już nie pamiętam ile ich tam dokładnie jest
MOŻE TA DZIURA JEST NA OZDOBE??? BO są takie
A moze to poprostu wyjscie z HG (i wylacz caps lock)
Willy The Dark Druid
21-04-2005, 20:06
łopatą tez da sie kopać jednego razu na daramie tak se dla jaj kopałem i wykopałem dziure i wlazłem do niej i to było wejście do jednego z faraonów o.O. Potem jak polazłem po kolege to w tym miejscu mi sie scarab wykopał o.O
i podczas kopania następnych scarabów wykopałem se scarab coina :D
Ja też znalazłem jedną ukrytą dziure, a mianowicie pod Thais. Nie wiem czy moge powiedzieć gdzie ona jest, ale nagrodą jest battle hammer i kilka cave ratów do zabicia :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.