zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gdzie kopać?

Matises
06-09-2003, 19:30
1.Gdzie mogę używać kilofa jakbym mogl prosi o zdjęcie to bede wdzieczny.
2.Co za ile moge sprzedac(wykopane złoto itd.)

Dzieki :P

Yogi
06-09-2003, 19:33
kilof nie sluzy do wykopywania zlota, diamentow, itp. ale do odkrywania tajemnych przejsc

a gdzie kopac nie wiem, bo sam jeszcze nie znalazlem odpowiedniego miejsca do uzycia go :(

Pan Samochodzik
06-09-2003, 21:03
kilofem sie kopie w jednym miesjcu kolo venore i wiedz tam sa 3bh w podziemiach i kopiesz dziure w pewnym miesu i wykopujeszse dziure do mumi

MatKus
07-09-2003, 11:51
Takich miejsc jest wiele, nawet bardzo wiele, ale wlasciwie. Czesto zwiazane sa z questami lub same w sobie sa swego rodzaju questem i za ich znalezienie jest jakas nagroda (w dziorze, do ktorej sie dokopiesz). Np na rooku mozna znalesc klucz do misia, a na mainie mumie czy demony w ilosciach hurtowych :)

Bobciu
07-09-2003, 22:56
jasłyszalme ze gdzies w mino hellprzekopałem cały i nie znalazłem miesjca z dziura :((

MatKus
07-09-2003, 23:37
hmm. w sumie blisko, ale nie calkiem. Ale nie powiem gdzie. Podpowiem natomiast, ze wystarczy dokladnie popatrzec, i pewien fragment mapy odrazu robi sie podejzany :)

Umarlak
09-09-2003, 08:34
Dzieki kilofowi mozesz dostac sie potworow poniewaz czasami zagradzaja przejscie skaly i musisz go uzyc :baby:

Phykson
19-09-2003, 15:00
Ja niejestem pewien, ale niedaleko ab jest jaskinia waspów i tam jak ide na najniższy poziom, dookoła jest woda i jest też taki mostek i tam schodzisz na dół i jest tam przełącznik i dziura tylko, że zakopana. Próbuje tam użyć łopaty, ale nie działa. Może tam też trzeba użyć kilofa.

Szumek
19-09-2003, 15:15
Zeby ta dziure odkopac trzeba uzyc kilofa lol

Gorcik
23-09-2003, 19:48
Oryginalnie dodany przez Phykson
Ja niejestem pewien, ale niedaleko ab jest jaskinia waspów i tam jak ide na najniższy poziom, dookoła jest woda i jest też taki mostek i tam schodzisz na dół i jest tam przełącznik i dziura tylko, że zakopana. Próbuje tam użyć łopaty, ale nie działa. Może tam też trzeba użyć kilofa.

MOŻE TA DZIURA JEST NA OZDOBE??? BO są takie

Shinigami
20-04-2005, 19:47
ja znam jedno mniejsce do kopania i tam zaraz jest quest - za beho pod thaispo drodze do tej "dziury" trzeba zabić 4 behosy i po wykopaniu dziury są jeszcze 2 albo 3 sam już nie pamiętam ile ich tam dokładnie jest

Dragu
21-04-2005, 19:59
MOŻE TA DZIURA JEST NA OZDOBE??? BO są takie

A moze to poprostu wyjscie z HG (i wylacz caps lock)

Willy The Dark Druid
21-04-2005, 20:06
łopatą tez da sie kopać jednego razu na daramie tak se dla jaj kopałem i wykopałem dziure i wlazłem do niej i to było wejście do jednego z faraonów o.O. Potem jak polazłem po kolege to w tym miejscu mi sie scarab wykopał o.O
i podczas kopania następnych scarabów wykopałem se scarab coina :D

Bosunio
21-04-2005, 20:11
Ja też znalazłem jedną ukrytą dziure, a mianowicie pod Thais. Nie wiem czy moge powiedzieć gdzie ona jest, ale nagrodą jest battle hammer i kilka cave ratów do zabicia :P