zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak skopiowac mapy??

Beny
21-01-2004, 09:31
Chciałem się zapytać, który plik trzeba skopiowć (gdyby pojawila sie nowsza wersja tibi (7,3) a tak chyba będzie po update) zeby miec wszystkie swoje mapy odkryte, bo juz raz staralem sie odkrywac te czesci mapy, ktore stracilem i to bylo spore nieudogodnienie. Takwiec ktory plik odpowiada za odkryta cześć mapy? Lub zadam pytanie prościej :) jak zrobić, żeby nie stracić odkrytej przez samego siebie mapy, bo nie wszystkie miejsca sa dla mnie ciekawe, bezpieczne, lub po prostu sa nudne i dla lov lv (bardzo lov lv:) ) zebym je teraz jeszcze raz zwiedzał.. z gory dzięki za odpowiedzi

Fingerout
21-01-2004, 12:09
W katalogu gdzie masz zainstalowana tibie sa pliki z rozszerzeniem "map"....

-------------------------------------------------------------
Fingerout (73 master sorc - Danubia)

Magus
21-01-2004, 13:20
Wszystkie pliki w folderze Tibii wygladajace mniej wiecej tak:
http://magusfotos.w.interia.pl/mapy.jpg
to mapy. Wlasnie te pliki powinienes zachowac.

marred
21-01-2004, 18:56
A ja nie radze sobie przegrywac tych plikow. Mialem Tibie na jednym kompie, niestety musialem sie przenisc na drugiego. A, jako ze mialem sporo map, to wypalilem sobie na plycie zainstalowanego klienta i wgralem na drugiego kompa. I owszem, mapy byly, ale gdy odkrywalem jakis czarny kawalek, a potem zamykalem klienta, to po ponownym wejsciu nowo odkryte mapy znikaly :(

!k
22-01-2004, 06:36
jak mash odpalonego clijenta i zkopiujesh mapy to nich nie widać więc wyłącz clijenta i je skopiuj do folderu tibi

Magus
22-01-2004, 16:04
Odpowiedzi i porady padly, zatem topic do zamkniecia.