Pokaż pełną wersje : Demon solo - NIETYPOWO
Lifely Sorcerer
20-01-2005, 13:32
Demon solo. Coz to jest? Toz to nie wyczyn w dniach dzisiejszych. Wiele osob soluje juz demony. A co powiecie na 116 lvl sorca solo. Lepiej, ale przeciez to latwizna. Mana shield = 3,275 many to spokojnie zabije. A co, jesli robi to BEZ mana shielda, strzelajac z Burst Arrows + SD's, biegajac z demonem po parchment room'ie? Moze i to nie jest nic trudnego, ale na 725 HP max, moze to stanowic problem...
Polecam film, choc nie jest niczym super extra nadzwyczajnym.
Lifely Sorcerer vs. Demon (http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia/tibiacam%20movies/demon_vs_lifely.rec)
Meeen1991
20-01-2005, 13:55
całkiem fajne...naprawde mi sie podoba..oby tak dalej... ;)
Ten film byl juz na tym forum :confused:
Lifely Sorcerer
20-01-2005, 14:36
Ten film byl juz na tym forum :confused:
Chyba raczej nie bardzo ;) Nagralem go jakas godzine temu :)
Chyba raczej nie bardzo ;) Nagralem go jakas godzine temu :)
Bywa..
@Qpczyk
Przy okazji, kto ci wymyślał nick ? ;P
@Topic
Super film, nie powiem.
Huh, filmik spoko. Ładna wy macie ekipe PG we Wrocku:P. Na Novie ile osob z Wrocka. Taki sam filmik, tylko bez sd, ale w 2 zrobili Templar of the darkness i jakis jeszcze 100+ elder. Pozdro ;]
Ale tak Messiah out rOx ;p.
@up
Ten drugi to był omega man
Teraz to sorckiem to tylko z burstów. PO tym jak zdjeli exusteda to jest gicior, ale widziałem że złapał cie raz taki sężniejszy lag.
Wrocław ROX
Wiesz Lifely oglondalem twoje wszystki filmikim i ten tesz jest spoko :D :evul:
Świetny film. Wielki szacunek. Sam gram sorcem (chociaz troche nizszy level :P) wiec wiem jak trudno jest cokolwiek mocniejszego rozwalic bez mana shielda albo blokera. Jeszcze raz wielkie gratz !! More plx
@up
Ten drugi to był omega man
Teraz to sorckiem to tylko z burstów. PO tym jak zdjeli exusteda to jest gicior, ale widziałem że złapał cie raz taki sężniejszy lag.
Wrocław ROX
Zdjeli exhousta? Czyli juz można walić burst + explo naraz? 8o
Pierdlak of Bhaal
20-01-2005, 19:23
i po jaki *** to wrzucasz jak to juz dawno bylo na tibi.de
Lifely Sorcerer
20-01-2005, 19:47
i po jaki *** to wrzucasz jak to juz dawno bylo na tibi.de
1) Pisze sie przez "ch" a nie "h"
2) Co bylo na tibia.de? Ten film? Nagralem go dzisiaj... Pokaz mi gdzie go widziales na tibia.de "dawno" temu mistrzu... (chyba ze, dawno = dzisiejszy topic...)
3) Jesli masz na mysli 2 druidow z Secury z INNEGO filmu, to mam dla ciebie ciekawa uwage - 2x druid z burst arrow to NIE TO SAMO co 1 sorc z burst arrow + sd.
Cos jeszcze? Okularki? Mozg? Moze chcesz kupic 30 punktow IQ za 100k? :baby:
Evul Gozno
20-01-2005, 19:48
No wreszcie jednak sa jacys reprezenterzy Polski :D
malypietroo
20-01-2005, 21:15
Mnie ten filmik jak zreszta wszystkie inne nie dziala!!!Nie moge go otworzyc??CO mam zrobic??
:(
EDIT:
@Up
Skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, albo pojmij, że być może transfer przekroczony albo co?
No wreszcie jednak sa jacys reprezenterzy Polski :D
Tja, pierw było pstryk, a słowo stało się ciałem...
@Pierdak of Bhaal
Przy okazji zapytam, kto ci wymyślał nick? ;p Aha przejdźmy do rzeczy:
i po jaki *** to wrzucasz Po sraki ch..uj on to wrzuca, a wiesz co to znaczy CHWP chociaż?
jak to juz dawno bylo na tibi.de
Hah, śmieszny jesteś ten topic według mnie(sprawdzone przez farmaceutów i przeze mnie) powstał o 13:** podczas gdy topic na tibia.de powstał mniej więcej godzinkę później. No, okulary by ci się przydały..
Ogólnie" Po c**j piszesz takiego posta, że się tak zapytam mąrdalo?
Zdjeli exhousta? Czyli juz można walić burst + explo naraz?
Chyba exhost nie dotyczy burst arrowsów? Nie wiem, ja z hmmów w każdym razie nie mogę cały czas strzelać ;P.
@Topic
Post zupełnie offtopicowy i bez sensu, ale co tam... Życzę satysfakcjonującego lvlu i mlvlu.
Możesz zrobić wielką kupe
malypietroo
20-01-2005, 21:22
Ale ja sie pytam serio bo probuje odtworzyc i przez Vplayera i Best playera i nie moge!!!NIech mi ktos powie jak to Odtworzyc!!!!
Ale ja sie pytam serio bo probuje odtworzyc i przez Vplayera i Best playera i nie moge!!!NIech mi ktos powie jak to Odtworzyc!!!!
Omg.. Sorry, że kolejny psot, ale myślęm, że nie przeczyta mojego edita..
No więc:
Odtwarzasz to TibiCam(programik taki sobie), weź poszukaj(use powersuper "szukaj") na jej temat, masz na tym forum dogłębnie opisane jak jej używać i jak oglądać filmiki. Powodzenia..
malypietroo
20-01-2005, 21:28
dzieki za normalna odpowiedz(jestem jeszcze poczatkujacym w tibii i nie wiem jeszcze dokladnie co i jak :] )
Ładny filmik, widze ze jestes chyba najsilnijszym polskim sorcemxD gratz.
Good Reżyser i aktor
Boltina (najsilniejszy Polak na Galanie narazie)
cya
Master Knight de'Vere
20-01-2005, 21:51
Gratz filmu naprawde świetny gratz levela i eq :p oby takich więcej B)
swietny film Gratz lvl i mlvl :D
Pogratulowac Sorca i umiejetnosci .
Ładny filmik, widze ze jestes chyba najsilnijszym polskim sorcemxD gratz.
Good Reżyser i aktor
Boltina (najsilniejszy Polak na Galanie narazie)
cya
Nie On nie jest najśilniejszym polskim sorcem jest nim Miller gra On na Novie i ma w tej chwili 140 lvl ;]
Co do filmiku to gratuluje bardzo mi się podobał!! Pozdrawiam!!
Progmast
21-01-2005, 13:09
Tak filmik świetny niezle rozwaliłeś tego Demona.Mam pytanie ile robiłeś miesięcy\lat 116 lvl sorcem,pytam sie dlatego,ze tez gram sorcem <właściwie inna profesja nigdy nie gralem chyba ze druidem-uh maker>.
Lifely Sorcerer
21-01-2005, 13:28
Hmh... 100 lvl robilem 6 miesiecy (5 na serverze, 1 mag), a nastepne 16 lvl kolejne pol roku :(... Nie mialem warunkow do grania przez ostatnie 5-6 miesiecy, pomijajac, ze mi sie nie chce :p
lol za***iscie zabiles tego demona burst arrow r0x xD oby tak dalej :cup:
Thimburd
21-01-2005, 16:21
WOW! Jestem pod wrażeniem :) Nieźle. I jeszcze żaden uh nie poszedł. :D No i many zostało :D Gratz!
johnnny_b
22-01-2005, 00:33
no lifely zaczal grac tak od poczatku hiberny bo pamietam jak mi sprzedawal dwarven shielda za 150 gp ^^(oczywiscie teraz mam nowa postac jakos od pazdziernika 2004 roku). a serwer powstal jakos w grudniu 2003 roku
Lifely rzadzisz !
widze ze pare dni temu dolączyles do tibi.pl i wszystkich zachwycasz :D
Progmast
24-01-2005, 11:41
Niezle pól roku 100 i następne pol 116.Pytanko po ile h dziennie grałeś?
Lifely Sorcerer
24-01-2005, 15:12
Niezle pól roku 100 i następne pol 116.Pytanko po ile h dziennie grałeś?
Moj rekord to 101 godzin online, do momentu kiedy wlasciciel cafe wyrzucil mnie do domu (bo gralem z cafe do wrzesnia) i powiedzial ze nie da mi kompa nigdy wiecej jesli nie pojde sie wyspac :p. A tak ogolnie to gralem srednio po 48-72 godziny, nastepnie spalem przez 12. I tak w kolko przez pol roku (oczywiscie nie non stop, bo czasem robilem inne rzeczy - jak imprezowanie, gra w Counter-Strike czy zycie prywatne), ale ogolnie spedzalem 4-5/7 dni w tygodniu grajac w Tibie.
A od wrzesnia juz prawie nie gram, bo mi sie nie chce 8o.
Moj rekord to 101 godzin online, do momentu kiedy wlasciciel cafe wyrzucil mnie do domu (bo gralem z cafe do wrzesnia) i powiedzial ze nie da mi kompa nigdy wiecej jesli nie pojde sie wyspac :p. A tak ogolnie to gralem srednio po 48-72 godziny, nastepnie spalem przez 12. I tak w kolko przez pol roku (oczywiscie nie non stop, bo czasem robilem inne rzeczy - jak imprezowanie, gra w Counter-Strike czy zycie prywatne), ale ogolnie spedzalem 4-5/7 dni w tygodniu grajac w Tibie.
A od wrzesnia juz prawie nie gram, bo mi sie nie chce 8o.
Nom lifely to ty chyba jakies rekordy pobijasz z tym nie spaniem. Po 3 dobach bez snu czlowiek juz majaczy. A co dopiero po 101 godzinach? Czlowiek moze nawet zginac od czegos takiego wiec watpie ze nie spales 101godzin. Nie wziales tej liczby 101 ze 101 dalmatynczykow? :D
A co do tego ze przez pol roku grales 2-3doby to tez watpie no ale mow jak chcesz :P A film mi sie podobal :)
Lifely Sorcerer
26-01-2005, 20:36
Nom lifely to ty chyba jakies rekordy pobijasz z tym nie spaniem. Po 3 dobach bez snu czlowiek juz majaczy. A co dopiero po 101 godzinach? Czlowiek moze nawet zginac od czegos takiego wiec watpie ze nie spales 101godzin. Nie wziales tej liczby 101 ze 101 dalmatynczykow? :D
A co do tego ze przez pol roku grales 2-3doby to tez watpie no ale mow jak chcesz :P A film mi sie podobal :)
Gdyby moja stara cafe jeszcze istniala, to bym przeslal logi z cafe agent'a, bo mialem to udokumentowane. 101 godzin (z kawalkiem) online :). Kosztowalo mnie to 100k gp 8o... Poza tym, nie musisz mi wierzyc, a jesli chcesz sie zalozyc - mam wiarygodnych swiadkow potwierdzajacych moja wersje ;)
Btw. Poza tym, skad ty wiesz jak ja gralem? :confused:
Masz, popatrz sobie jak sie niektorzy bawia :baby:
http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia/049.jpg
http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia/050.jpg
lalala~
Arka noego
26-01-2005, 22:43
Feta Feta :P lala~~
btw. najs film
Lifely gdybys był troche chudszy to by może twój ludek szybciej biegał parówo
Med shotpira
Raiderek
12-06-2005, 09:21
Poezja...
Teraz zrób faraona solo style :D
Życze powodzenia.....
PS. Wrocław Rox!! Jaka dzielnica??
Dark Bambus
12-06-2005, 10:40
mi nie działa link :( a chetnie bym sobie obejrzał
koles chyba usunal z servera film, link nie dziala- popraw to
@up, 2up..
Mi też niedziała link. Prawdopobnie usunięty
Koronowany rycek
12-06-2005, 12:13
o.O mamy archeologów na forum.CZŁOWIEKU ZOBACZ KIEDY ZAŁOŻONY BYŁ TEMAT!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.