Pokaż pełną wersje : Dobry wybór ?
xonowixpl
20-10-2011, 21:11
Witam niedawno zacząłem grać knightem i skilluje sworda.
No i nie wiem czy dobrze zrobiłem ?
gram na nonpvp refugia.
Napiszcie czy opłaca się zmienić na axe?
I czy dobrze zrobiłem skillując sworda.
skile 40/42
Knightem obecnie bije się ze spearów, jest to najopłacalniejsze wyjście, więc zacznij skillować dista. Sword ringi są drogie, a z dista bijesz dużo strasznie.
@up
Chyba na głowę upadłeś... fist jest 100x lepszy, power ringi bardziej dostępne no i nie wydaje się kasy na broń. Kumpel robi fista i regularnie wolfy na hita zdejmuje.
Szczur_Guardii
21-10-2011, 00:09
chyba oboje upadliscie na glowe knightem sie najlepiej bije z fishing rod jeszcze jak ma sie swiete robaczki to hity naprawde ladne sa
Szczesc Boze
Co wy za bzdury gadacie, dziś już się nie gra knajtem bo najnowszy bot nie ma funkcji skillowania :wasabi:
Przestańcie pisać te ironiczne posty bo obecnie to już nie jest śmieszne, było... ale 3 lata temu kiedy jeszcze uczyliście się do testów na koniec podstawówki:confused:.
Obecnie każdy rodzaj broni jest fajny, ja osobiście zawsze byłem za axe bo są najmocniejsze, ale ostatnio zacząłem grać od nowa knightem i wybrałem swordy bo są najładniejsze no i dodali fajną tarcze która dodaje +3 skilla co wyrównuje przewagę axe. Z plusów to jeszcze chyba najłatwiej kupić broń ok. 50atk tzn SOVa. Nie zmieniaj broni, zostań przy mieczach.
Kommaster5778
24-10-2011, 22:32
moim zdaniem sword jest lepszy latwiej dostac bron
Szczur_Guardii
25-10-2011, 02:02
moim zdaniem sword jest lepszy latwiej dostac bron
przeciez swordy zostaly wycofane z gry
@up - i teraz wszyscy zaczęli sprawdzać na swoich postaciach "czy mają miecze" haha :D
Moongroow
26-10-2011, 21:01
Ja zawsze "biję" ze swordów, jest to tylko i wyłącznie Twoja własna decyzja z czego chcesz uderzać.
Swordy to najbardziej zbalansowana broń pod względem ataku i defa.
Axe to bronie mocne, jednak posiadające nieco mniej defa.
Cluby to bronie defensywne.
Sam wybierasz czym Ci się będzie lepiej grało, wszystko to prywatna kwestia stylu gry. Jeśli chodzi o dostępność to wszystkie są jednakowo dostępne i nie daj się zwieść pozorom.
Panowie, którzy tak sobie ironizują powinni dostać warny za offtopic IMO :)
Ja zawsze "biję" ze swordów, jest to tylko i wyłącznie Twoja własna decyzja z czego chcesz uderzać.
Swordy to najbardziej zbalansowana broń pod względem ataku i defa.
Axe to bronie mocne, jednak posiadające nieco mniej defa.
Cluby to bronie defensywne.
Sam wybierasz czym Ci się będzie lepiej grało, wszystko to prywatna kwestia stylu gry. Jeśli chodzi o dostępność to wszystkie są jednakowo dostępne i nie daj się zwieść pozorom.
Panowie, którzy tak sobie ironizują powinni dostać warny za offtopic IMO :)
Nie, pan który założył temat powinien dostać warna za głupotę IMO. Było 4598498594584589894 takich tematów, w poradnikach dla knighta jest wszystko opisane, ale nie - lepiej założyć nowy temat.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.