zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dobry wybór ?

xonowixpl
20-10-2011, 21:11
Witam niedawno zacząłem grać knightem i skilluje sworda.
No i nie wiem czy dobrze zrobiłem ?

gram na nonpvp refugia.

Napiszcie czy opłaca się zmienić na axe?
I czy dobrze zrobiłem skillując sworda.

skile 40/42

ruszek
20-10-2011, 21:46
Knightem obecnie bije się ze spearów, jest to najopłacalniejsze wyjście, więc zacznij skillować dista. Sword ringi są drogie, a z dista bijesz dużo strasznie.

Rudimir
20-10-2011, 21:56
@up
Chyba na głowę upadłeś... fist jest 100x lepszy, power ringi bardziej dostępne no i nie wydaje się kasy na broń. Kumpel robi fista i regularnie wolfy na hita zdejmuje.

Szczur_Guardii
21-10-2011, 00:09
chyba oboje upadliscie na glowe knightem sie najlepiej bije z fishing rod jeszcze jak ma sie swiete robaczki to hity naprawde ladne sa

Szczesc Boze

voice
21-10-2011, 15:50
Co wy za bzdury gadacie, dziś już się nie gra knajtem bo najnowszy bot nie ma funkcji skillowania :wasabi:

Niwe92
24-10-2011, 09:50
Przestańcie pisać te ironiczne posty bo obecnie to już nie jest śmieszne, było... ale 3 lata temu kiedy jeszcze uczyliście się do testów na koniec podstawówki:confused:.

Obecnie każdy rodzaj broni jest fajny, ja osobiście zawsze byłem za axe bo są najmocniejsze, ale ostatnio zacząłem grać od nowa knightem i wybrałem swordy bo są najładniejsze no i dodali fajną tarcze która dodaje +3 skilla co wyrównuje przewagę axe. Z plusów to jeszcze chyba najłatwiej kupić broń ok. 50atk tzn SOVa. Nie zmieniaj broni, zostań przy mieczach.

Kommaster5778
24-10-2011, 22:32
moim zdaniem sword jest lepszy latwiej dostac bron

Szczur_Guardii
25-10-2011, 02:02
moim zdaniem sword jest lepszy latwiej dostac bron

przeciez swordy zostaly wycofane z gry

voice
25-10-2011, 08:49
@up - i teraz wszyscy zaczęli sprawdzać na swoich postaciach "czy mają miecze" haha :D

Moongroow
26-10-2011, 21:01
Ja zawsze "biję" ze swordów, jest to tylko i wyłącznie Twoja własna decyzja z czego chcesz uderzać.

Swordy to najbardziej zbalansowana broń pod względem ataku i defa.
Axe to bronie mocne, jednak posiadające nieco mniej defa.
Cluby to bronie defensywne.

Sam wybierasz czym Ci się będzie lepiej grało, wszystko to prywatna kwestia stylu gry. Jeśli chodzi o dostępność to wszystkie są jednakowo dostępne i nie daj się zwieść pozorom.

Panowie, którzy tak sobie ironizują powinni dostać warny za offtopic IMO :)

ruszek
26-10-2011, 22:57
Ja zawsze "biję" ze swordów, jest to tylko i wyłącznie Twoja własna decyzja z czego chcesz uderzać.

Swordy to najbardziej zbalansowana broń pod względem ataku i defa.
Axe to bronie mocne, jednak posiadające nieco mniej defa.
Cluby to bronie defensywne.

Sam wybierasz czym Ci się będzie lepiej grało, wszystko to prywatna kwestia stylu gry. Jeśli chodzi o dostępność to wszystkie są jednakowo dostępne i nie daj się zwieść pozorom.

Panowie, którzy tak sobie ironizują powinni dostać warny za offtopic IMO :)

Nie, pan który założył temat powinien dostać warna za głupotę IMO. Było 4598498594584589894 takich tematów, w poradnikach dla knighta jest wszystko opisane, ale nie - lepiej założyć nowy temat.