Pokaż pełną wersje : 36 Knight FACC
Siema.
Mam takie male zapytanie, czy podolam GS-owi na skilach 71/70
EQ
Crusader Helmet Crown Armor Crown Shield Bright Sword Knight legs
No i ile mniej wiecej mi potow zejdzie.
Z Gory Dzieki.
nie mozesz sprawdzic? nikt raczej z pamieci ci nie powie ile potów zejdzie, ale śmiało mozesz isc sprobowac go zabic.
no ale nie chce isc i stracic 50 potow albo pasc co gorsza.
Duch Niespokojny
26-10-2011, 16:38
Paść raczej nie masz szans - 600 hp GS nawet dwoma hitami nie da rady zdjąć. Spokojnie się wyleczysz.
okej dzieki, dam znac jak mi poszlo, narazie dobije skila
GergoHiste
27-10-2011, 16:53
matko jezunia , poco ci bicie Gaint Spajdeera ?$ pzeciez on jest strasznie mocny. ja c i radze wbic 65 lvl i potem exspic na gs'ach.
POmoglem?
matko jezunia , poco ci bicie Gaint Spajdeera ?$ pzeciez on jest strasznie mocny. ja c i radze wbic 65 lvl i potem exspic na gs'ach.
POmoglem?
Ale ja nie ide expic na nich, poprostu tak dla ciekawosci pojde sprobuje ubic.
A jesli juz zaczeliscie temat exp, to na czym expic najlepiej takim knightem na faccu? bo na pacc expilem na scarabach
Maximus88
28-10-2011, 09:40
Elfy, mino, cycki, dark catedra na tym spokojnie dasz rade expić .
Elfy, mino, cycki, dark catedra na tym spokojnie dasz rade expić .
Okeej Wielkie dzieki wybieram hm.. cycki
A DS'y? Oplaca sie expic?
Ds'y mocno biją i zmarnujesz dużo potków zanim zdążysz go ubić. No i waste będziesz miał.
na DS'y najlepszy pall :D a Ty idz na Sternum (cycki + tomb) :P
Może i zabijesz ale i tak nic nie zyskasz jak wydasz 50 pat a lotnie 17 gp -_-
Na pewno dasz rade go zabić... Ale jest to nieopłacalne.. Odradzam..
fafa112233
20-12-2011, 18:04
ds nie dla knighta , za duze waste
padnac nie padniesz , ale bicie go solo knajtem to waste , polecam polaczenie z drutem pacc ktory by nawalal z exori flam . ;]
taa sam sprawdz ale pewnie potow Ci troche pojdzie
Knightowi na takim lv nie oplaca sie expic na gs bo duzo potkow;pidz na Monsternum kolo Thais
Bochen096
23-12-2011, 10:14
Zabić zabijesz, ale moim zdanie to bez sensu. Zuzyjesz z 20 potkow a ci wypadnie moze 200 gp
Mi się zdaje, że Jambil po prostu chce się sprawdzić. Jeśli tak to nie ma co kalkulować czy opłaca się czy nie. Niech się bawi tą grą, a nie wyłącznie liczy zyski i straty.
Pozdrawiam!
Pablohan
23-12-2011, 13:55
Jeżeli chcesz na nich expic to nie opyla się, jeżeli chcesz mieć osiągniecie to zabijesz na lajcie
exequtor93
23-12-2011, 20:11
Podołasz na pewno. Ale zadaj sobie pytanie: opłaca się? Waste będziesz miał duże i potków sporo pójdzie:/ A wątpię czy ci odrazu takie k.legsy wypadną.
MarvoloG
08-01-2012, 21:53
Waste napewno będzie spore, ja osobiście solo na nich expić nie mogłem ze skillem 80/80 na levelu 83 eq też było dużo lepsze. Po prostu biły mi za dużo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.