zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z parcelem

hamtaro2000
14-11-2011, 16:28
Witam
Mam tutaj bardzo duży problem
Wysłałem do kolegi parcelem softy
Tak jak zawsze kupuje parcel label wpisuje nick miasto ( 100% że wpisałem dobrze) podchodzę do skrzynki w carlin i wrzucam do niej parcela
Parcela śmignął do poczty
Potem okazuje się że parcela ani nie ma u mnie w depo ani u kolegi a jak wcześniej wspomniałem 100% że nick miasto wpisane dobrze
Może mi ktoś wytłumaczyć jak to się stało lub powiedzieć czy ktoś już się z takim problemem spotkał . Bo wiem że nie mogę liczyć na zwrot itemów gdyż nie mam dowodów . Dodam na koniec że zawsze myślałem o tibii dobrze , że te wszystkie plotki to kłamstwa lecz teraz na własnej skórze dowiedziałem jak to działa. Każde jak inne źródło dochodu

Vadimq
14-11-2011, 18:18
Najprawdopodobniej kolega robi Cie w balona. Wysylam codziennie po 20-50 parceli dziennie i zawsze dochodza. Nie ma opcji zeby nie doszedl skoro wszystko dobrze wpisales.

Orbitt
14-11-2011, 18:38
Gdybyś coś źle wpisał, w ogóle byś nie wysłał. Chyba że nicki różnią się literką, ale takich sytuacji jest mało. Kolega na pewno robi cię w bambuko :)

materacyk3000
15-11-2011, 23:01
pewnie zrobil cie w bambuko

ale ja w sumie tez mialem cos podobnego 2 tyg temu.
otoz po dlugiej przerwie od gry troche poexpilem nazbieralo mi sie w bp zlomu a musialem isc do venore bo kupowalem zao legi od kogos, korzystajac z sytuacji wyslalem parcelem troche loota do ab'dendriel. no ale jak sie pozniej okazuje w ab'dendriel nic nie ma.. wpisane bylo na 100% dobrze, bo po tak dlugiej przerwie nie chcialem sie przypadkiem pomylic, a parcel zniknal, wiec bankowo sie wyslal. ab'dendriel w 100% dobrze wpisalem bo jeszcze nie pamietalem jak sie pisze to sprawdzilem na stronce literka po literce

i tu sie gleboko zastanawialem jak to mozliwe, nigdy o czyms takim nie slyszalem,a jednak..

hamtaro2000
16-11-2011, 18:20
No widzisz;d
A ja osobiście znalazłem problem jaki zaistniał
Jest on taki prymitywny że aż sam się wstydzę o tym powiedzieć, czuję zażenowanie jak i agresję że przez takie coś straciłem softy
Po prostu wypier...iłem softy z pracelem i labelem do kosza zamiast niebieskiej skrzynki na parterze w carlin;d (są takie podobne ) ;dd

Orbitt
16-11-2011, 18:28
No cóż, kolejny raz trzeba uważać :)

hamtaro2000
16-11-2011, 18:31
Przestrzegam wszystkich przed tym
Uważajcie gdzie wrzucacie parcele a najlepiej zawsze do ręki

Johanes19
16-11-2011, 18:47
Wydaje mi sie ze kiedys tez mialem podobny przypadek ze mi parcel zniknal, gdy zaczynalem gre, ale to mi sie zdarzylo raz jezeli wogole
Nie mowiac o tym ze pare razy zdarzylo mi sie wywalic parcela do smietnika :P