zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Knight 41 lvl

Humbolabao
19-11-2011, 21:05
Witam mam 41 knighta na świecie Calmera, jest jeden problem.
Nie wiem gdzie expić ;(

Expiłem na dk wbijajac przy tym 5 lvl'i + robiac czasochlonnego bag loota po 14k capa.

Zna ktos moze jakas fajna miejscowke co nie trzeba siedziec caly dzien i sie meczyc z bag lootem a jedynie 2-3h?
Tak zeby z golda i itemów bylo po 15-20k na czysto i z 30k+ expa na h

Dodam również że mam eq:
-DSM
-DH
-G Legi
-D Shield
-Bright Sword

Prosiłbym też o wycenienie Nightmare Blade bo nie wiem za ile sellnąć ;/

dzonyk
20-11-2011, 13:01
nightmare blade cena jest zależna od servera a co do expienia z lootbagowaniem to może i loota najlepszego nie ściągniesz ale jeżeli masz przynajmniej skilla 80/75 to powinienes bez waste klepaćdragi z takim eq :).Pondadto jak przyfarcisz to będą Ci leciały dragon shieldy.Polecam dragon lair przy venore (wchodzisz za pomocą parceli jeżeli wiesz o czym mówię)

Szczur_Guardii
20-11-2011, 16:46
jezeli sie boisz dragow to idz na mintwallin tam to sie dopiero mozna dorobic ;d

Vadimq
20-11-2011, 17:16
Nightmare Blade - 35k~

Mint, EF, obrzeza OF.
Fajnie by bylo jakbys kupil pacca i sobie postmana zrobil. Pozniej mozna z EFu fajne loty wysylac.

Hiril
21-11-2011, 15:46
jezeli sie boisz dragow to idz na mintwallin tam to sie dopiero mozna dorobic ;d

Owszem można się tam dorobić :). Jednak, gdy ów gracz nie będzie miał zrobionego Postman Questa będzie pędził nędzne 1-2k/h :(.

Polecam OF, ale ze skillami 70/70+ :P. Atakuj wszystkie orki oprócz Warlordów, ponieważ będzie niezłe waste. :(