Pokaż pełną wersje : AOL czy BLESSY
Doboszek
24-11-2011, 10:12
Siema, mam 100ms'a i niestety ale padłem, blessy kosztują mnie bardzo drogo, drożej nisz AOL, nie wiem na co się zdecydować ;/
Szczur_Guardii
24-11-2011, 11:50
kup sobie blesy
Ja bym wybral blessy mimo, ze sa drozsze. I uwazaj jak grasz zeby nie padac :D
Dimvitri
20-12-2011, 12:51
Ja na twoim miejscu bym kupil blessy moze i drosze ale dla mnie sa lepsze a na twoim levelu sie szybko zarabia wiec sie odrobisz :) chyba ze czesto padasz to aol :(
kondzio118
20-12-2011, 14:21
Zależy co masz w EQ. jak itemy który każdy jest średnio warty powyżej 30 k to lepiej AOL bo jak padniejsz i dajmy na to wypadną Ci 3 itemy to jestes w plecy ~90k. A lvl raz dwa wbijesz jak dużo expisz.
Lecz jeśli EQ nie masz jakiegoś super mega wypasionego to ofc blessy.
nie do końca macie racje blessy dają protekcje chyba 98% a aol 100% tyle że aol nie chroni od utraty skilli/lvl/mlvl
wybrałbym blessy.
sruofjaslo
20-12-2011, 15:21
blessy sie kupuje tj nowa tibia aol to strata kasy moim zdaniem...
Clubertex
20-12-2011, 15:23
nie do końca macie racje blessy dają protekcje chyba 98% a aol 100% tyle że aol nie chroni od utraty skilli/lvl/mlvl
wybrałbym blessy.
Miałeś kiedyś blesy ? jak masz wszystkie nic nie spada O.o jakie 98% ..
,
ja mam podobnego msa i zawsze blesy : ) nie oplaca sie bez. jak dla mnie aol tylko dla faka jak ktos gra O.o ..
Zabec K*** nie odkopuj.
moim zdaniem blesy sa o wiele lepsze. drozsze fakt ale gdy sie je posiada to po glebie duzo mniej expa i skili sie traci niz
blessy, przynajmniej mniej expa Ci bedzie spadalo przy deadzie.
only bless bo zmiejszaja utrate poziomu/skili a aol nie ma takiej opcji
kup bllesy moze wiecej wydasz ale mniej stracisz lvl
19dams19
20-12-2011, 21:44
Jeżeli nie masz problemu z kasą, to zdecydowanie blessy, ja niestety muszę się zadowolić AOL'em bo bieda ;/
Oczywiście, że blessy nawet jeśli musisz więcej zapłacić, padniesz na aolu, to będziesz trochę level odrabiać uwierz mi :)
Zakreconyy7
20-12-2011, 22:47
oczywiscie ze blessy
Bless poniewaz expa i skilli mnie tracisz przy padnieciu
oplaca sie miec na sobie 4 blessy (facc) i aola na raz? w razie smierci prawie 100k w plecy co myslicie?
Ja osobiście uważam, że się nie opłaca! Przecież te 4 blessy to 90% na to że nic nie spadnie! Lepiej zaryzykuj za te 50k... Zależy jeszcze co tam masz na sobie i ile będzie Ciebie kosztowała ewentualna "gleba" :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.