zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pierwsza zamieszczona grafa

Phoadel
20-01-2005, 18:30
To jest moja pierwsza grafa jaką wstawiam w necie (ale nie pierwsza zrobiona)
http://xaotan.republika.pl/dolina.jpg

Proszę o opinie

NORMALY OBYWATEL RP
20-01-2005, 18:46
*WALI GŁOWĄ W ŚCIANE*
LoL... niezaladne, wogule nie ladne,złe,ochydne,straszne,az strach sie bac...
FEEE itd. mi w kazdym badz razie sie nie podoba:D

Phoadel
20-01-2005, 18:57
Spoko.
Jedyne opinie jakie dostawałem za moje grafy od kumpla z rl'a to było coś w stylu: aaa super! , wow fajne , ty wez mnie naucz robic coś takiego?
Ale dzięki za szczerą opinię gdybyś moogl mi jeszcze wypisac blędy jakie popelnilem to byloby fajnie

joey
20-01-2005, 18:58
jeśli wszystko robiłeś od podstaw to naprawdę się napracowałeś... no chyba ze powklejałeś gotowe~

Pantryk
20-01-2005, 18:59
Nie za ładne to... i takie troche dziwne. Wydaje mi się, że wzorowałeś się na Pokemon Crystal.

Phoadel
20-01-2005, 19:00
jeśli wszystko robiłeś od podstaw to naprawdę się napracowałeś... no chyba ze powklejałeś gotowe~

Wszystko robilem pixel po pixelu ale przyznam że na początku troche nie umiałem i przy robieniu pierwszej postaci (ej przy stole) musialem czasem spojrzeć na inne grafiki w tym stylu.
Ale puźniej juz nie patrzyłem
@ pantryk
Pixel po pixelu sam...
a tak btw to pokemony to goowno ktorego niemam i niechce miec tak jak napisałem przy pierwszej postaci wzorowałem się na poradniku a potem sam

NORMALY OBYWATEL RP
20-01-2005, 19:07
znaczy sie tak:
cieniowanie w niektorych miejscach jest ladne nawet i jak by sie tak przypatrzec to wyglada na to zeby bylo powklejane i jescze jest takie miejsce kolo psa i wokol kwiatka jest tak jakby takie zalamanie(troche glupio to wyglada) i po lewej stronie sa na wodzie jakies takie plamki dziwne. Ale jesli robiles to pixel po pixelu to gratujuje wytrzymalosci i cierpliwosci:P a tak wogule to nie wiem do czego az tak bardo sie przycepilem w pierwsym poscie. ale jak powiedziales ze to robiles pixel po pixelu to zmienilem zdanie:D aa i stroje postaci moglbys troche pocieniowac oceniam to tak na 3+/6:P
a i mowiles jescze ze rysowales inne prace to zamiesc je tutaj to obadamy:]

Phoadel
20-01-2005, 19:10
tak przy psie i niektorych kwiatkach się pomylilem i niechcący zkopiowałem razem z trawą.
Te plamki na wodzie to są malutkie fale.
Cieniować potrafię tylko tak jak widzisz to na podłodze i na ścianach.
Czyli tak jak się cieniuje metal.
A tak w ogole to czy jakby ktoś mogl to by mi podał link na jakiś poradnik jak dobrze cienować?

EDIT:
Mowiąc o kopiowaniu miałem na myśli to że niebede rysował 20 kwiatkow każdy po razie... wolalem przekopiować pierwszy ktory narysowałem i wleić go w kilku miejscach.

NORMALY OBYWATEL RP
20-01-2005, 19:23
http://pix.art.pl/ <--- tu powinienes cos znalesc
ale chodzi mi o ta czerwona i zolta plamke na wodzie:P

Phoadel
20-01-2005, 19:57
te plamki to boje :p

Randlemen
20-01-2005, 20:26
Ogólnie mi sie podoba. Jestem rozsądny i uważam, że zawsze trzeba docenić pracę gdy ktoś ją robił od podstaw i sie napracował ;) ...no chyba, że to gotowe grafiki powklejane byle jak...Ale myśle że sam robiłeś a tak wogule co to jest??. Daje 5/6
http://img139.exs.cx/img139/4953/poni0kg.jpg

Phoadel
20-01-2005, 20:34
nic to nie jest rysowałem bo mi sie nudzilo i wyszlo coś takiego :)

Thimburd
21-01-2005, 17:32
Mi się podoba :) Gratz 4 u.

Dowizul z Inferny
22-01-2005, 17:17
bzydke musisz duzo popracowac

ALBERT
22-01-2005, 17:23
Jak takie coś widzę to zastanawiam się nad HARAKIRI.