Pokaż pełną wersje : Pierwsza zamieszczona grafa
To jest moja pierwsza grafa jaką wstawiam w necie (ale nie pierwsza zrobiona)
http://xaotan.republika.pl/dolina.jpg
Proszę o opinie
NORMALY OBYWATEL RP
20-01-2005, 18:46
*WALI GŁOWĄ W ŚCIANE*
LoL... niezaladne, wogule nie ladne,złe,ochydne,straszne,az strach sie bac...
FEEE itd. mi w kazdym badz razie sie nie podoba:D
Spoko.
Jedyne opinie jakie dostawałem za moje grafy od kumpla z rl'a to było coś w stylu: aaa super! , wow fajne , ty wez mnie naucz robic coś takiego?
Ale dzięki za szczerą opinię gdybyś moogl mi jeszcze wypisac blędy jakie popelnilem to byloby fajnie
jeśli wszystko robiłeś od podstaw to naprawdę się napracowałeś... no chyba ze powklejałeś gotowe~
Nie za ładne to... i takie troche dziwne. Wydaje mi się, że wzorowałeś się na Pokemon Crystal.
jeśli wszystko robiłeś od podstaw to naprawdę się napracowałeś... no chyba ze powklejałeś gotowe~
Wszystko robilem pixel po pixelu ale przyznam że na początku troche nie umiałem i przy robieniu pierwszej postaci (ej przy stole) musialem czasem spojrzeć na inne grafiki w tym stylu.
Ale puźniej juz nie patrzyłem
@ pantryk
Pixel po pixelu sam...
a tak btw to pokemony to goowno ktorego niemam i niechce miec tak jak napisałem przy pierwszej postaci wzorowałem się na poradniku a potem sam
NORMALY OBYWATEL RP
20-01-2005, 19:07
znaczy sie tak:
cieniowanie w niektorych miejscach jest ladne nawet i jak by sie tak przypatrzec to wyglada na to zeby bylo powklejane i jescze jest takie miejsce kolo psa i wokol kwiatka jest tak jakby takie zalamanie(troche glupio to wyglada) i po lewej stronie sa na wodzie jakies takie plamki dziwne. Ale jesli robiles to pixel po pixelu to gratujuje wytrzymalosci i cierpliwosci:P a tak wogule to nie wiem do czego az tak bardo sie przycepilem w pierwsym poscie. ale jak powiedziales ze to robiles pixel po pixelu to zmienilem zdanie:D aa i stroje postaci moglbys troche pocieniowac oceniam to tak na 3+/6:P
a i mowiles jescze ze rysowales inne prace to zamiesc je tutaj to obadamy:]
tak przy psie i niektorych kwiatkach się pomylilem i niechcący zkopiowałem razem z trawą.
Te plamki na wodzie to są malutkie fale.
Cieniować potrafię tylko tak jak widzisz to na podłodze i na ścianach.
Czyli tak jak się cieniuje metal.
A tak w ogole to czy jakby ktoś mogl to by mi podał link na jakiś poradnik jak dobrze cienować?
EDIT:
Mowiąc o kopiowaniu miałem na myśli to że niebede rysował 20 kwiatkow każdy po razie... wolalem przekopiować pierwszy ktory narysowałem i wleić go w kilku miejscach.
NORMALY OBYWATEL RP
20-01-2005, 19:23
http://pix.art.pl/ <--- tu powinienes cos znalesc
ale chodzi mi o ta czerwona i zolta plamke na wodzie:P
Randlemen
20-01-2005, 20:26
Ogólnie mi sie podoba. Jestem rozsądny i uważam, że zawsze trzeba docenić pracę gdy ktoś ją robił od podstaw i sie napracował ;) ...no chyba, że to gotowe grafiki powklejane byle jak...Ale myśle że sam robiłeś a tak wogule co to jest??. Daje 5/6
http://img139.exs.cx/img139/4953/poni0kg.jpg
nic to nie jest rysowałem bo mi sie nudzilo i wyszlo coś takiego :)
Thimburd
21-01-2005, 17:32
Mi się podoba :) Gratz 4 u.
Dowizul z Inferny
22-01-2005, 17:17
bzydke musisz duzo popracowac
Jak takie coś widzę to zastanawiam się nad HARAKIRI.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.