Pokaż pełną wersje : Update
kotomaniak
21-01-2004, 14:21
Update na naszych serwerach zakończył się pomyslnie. Wszystkie światy są znów włączone.
Zauważcie, iz poprawilismy pare błędów i poprawiliśmy zachowanie potworów. Kiedy sie zalogujesz, zostaniesz poiwadomiony o instalacji nowego patcha. Jeśli automatyczny update nie zadziała, zawsze możesz ściągnąć kompletny klient Tibii v7.21. Dla klientów linuxowych update nie jest konieczny.
nawigator
21-01-2004, 15:28
GóLE :D :D :D i Monki nareszcie masta train powraca :>
kotomaniak
21-01-2004, 16:14
I jeszcze małe pytanko żeby w newsie nie pisać? Czemu po update nie moge wbić na Tibie? (conection time out) ?(
EDIT: hohoho To mój 333 post :D
Hegemmon
21-01-2004, 16:29
a ja mam takie coś:
ERROR!
D:\gry\tibia\tibia***** nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32.
mam nadzieję, żę ściągnięcie od nowa tibii załatwi sprawę :D
8) a co dokładniej ten update daję ?? 8)
no update byl ale dlaczego uwas nie ?
to juz drugi a uwas jeszcze zadnego nie ma
ciagle jest napisane ze slim daje 55 expa
szynka48
21-01-2004, 19:21
Help me!!!
Powiedzcie mi, że nie tylko ja nie zaóważyłem rzadnych zmian. Nawed w zachowaniach potworów. ?(
Oryginalnie dodany przez UwE_007
no update byl ale dlaczego uwas nie ?
to juz drugi a uwas jeszcze zadnego nie ma
ciagle jest napisane ze slim daje 55 expa
Bo bosal nie miał czasu tego zrobić.
Dał mi w prawdzie dostęp do serwera, ale jak byś zobaczył jak te skrypty wyglądają... :P po prostu trza by to tym samym programem robić, którym on to pisał. Więc przypuszczam, że update zawartości strony będzie dopiero, jak będzie update całości, a to będzie, jak ktoś dobry zajmie się designem.
Ja znam się sporo na html, Dhtml, xhtml etc. moge to porobić. Albo nawet zrobić od początku. Ae musiałbym mieć dostęp.
Jak sie znasz to zrób stronke i wystaw na konkurs
Różowy-Wojownik
22-01-2004, 17:14
może znasz ktoś adres strony na której mozna sciagnąc Multi clienta do najnowszej wersji??? i powie mi jak pookoleji mam co instalowac i robic?
------
Edit by Gremlin
Upomnienie +1
Oryginalnie dodany przez Różowy-Wojownik
może znasz ktoś adres strony na której mozna sciagnąc Multi clienta do najnowszej wersji??? i powie mi jak pookoleji mam co instalowac i robic?
http://127.0.0.1
Na tym forum nie uzyskasz zadnych informacji jak oszukiwac.
PS. Warto sciagac jakies gowna z netu i ryzykowac utrate postaci? (tym bardziej ze zrobienie wlasnego mc to kwestia 20 sekund).
Byles juz w niektorych miejscach probujac zobaczyc co sie zmienilo z potworkami po update. Czy sa madzrzejsze lub lacza sie w grupy czy cus.I wyruszylem na samotna wyprawe do ELF FORTESS. Mowie wam te elfy to jakies fizole. @ scauty mysle sobie spoko naklepie - a one zwiewaja ale tak jak nigdy i nagle jeszcze 3 sacuty sie dowalily. Bez uhow juz bym niezyl musielem zwiewac gdzie pieprz rosnie . Uwazajcie wiec jak tam idziecie.
Daviv Knight 26 lv skille(zrobie 30 lv i cale ferie trenuje :)
Hegemmon
24-01-2004, 23:13
oto co między innymi zmienił update (ofcors dla was to zadnego pozytku nie daje tylko dla C I P ów:
----------------------------------------
Debug Assertion
time: Tue Jan 20 19:48:12 2004
line: 163
module: Container
tak wyglądał wpis o errorze przed update a tak po:
Debug Assertion
time: Sat Jan 24 09:31:44 2004
line: 163
module: Container
position: x=32112 y=32091 z=8
małe usprawnienie ale daje ono mnijwięcej wyobrazenie o rozmiarze mapki która tak na oko ma chyba 60000 na 60000 pól ale pewności nie mam do tego razy 15 bo w sumie jest 15 poziomów.... spory jest świat tibii nie?
Edit:
nie wiem czy to wynik tego updatu czy wczesciejszych prac na serwerze ale teraz nie da się zlurować GS-a drabine w dokach zastąpili schodami :)
A wogóle to jest update czy cos sie stalo z serwerem ???Kiedy Tibia bedzie znowu Tibia dzialala ?? Pomocy !!! ?(
hmm ja widze caly czas ze serwery sa off
u was juz mozna wejsc ??
Garvalox
15-03-2004, 17:15
@pod11
z regoly jaks servery sa wylaczone to nikt sie nie moze zalogowac :/
@moderatorzy
plx usuwajcie n00basnie posty
ps. jak juz robicie ankiete to z glowa
Z tego co słyszałem to update będzie trwać 1h :/.
Alchemiko
15-03-2004, 17:21
Heh, ja sie wybralem z qmplem na hunta :-)
i na godzine ubilismy 1 smoka, bo chyba resp'a CIP'y wylaczyly :-)
eh... a mialo byc tak pieknie
wg. mnie powinni uprzedzac o takim czyms na www, przeciez min. od tego ona jest.
Dr. Omader
15-03-2004, 17:25
UWAGA! Prosze nie pisać postów w stylu: "czy wam też nie działa tibia?". Takie posty będą odrazu kasowane a autor dostanie upomnienie.
Teraz C.I.P.'owie robią update tibi. Nie wiadomo dokładnie ile to zajmie. Więc jeszcze raz prosze nie pytać o to. Macie doświadczenia z kompami to wiecie ile czasu czasem trwa zrobienie czegoś.
RE Down: Jak testa wyłączali to mówili że zwykłe też wyłączają. Zresztą co mogą robić innego jak nie update który testowali na teście?
Haha 1h watpie, ciekawe kto Ci to powiedzial??
Wydaje mi sie, ze nikt zabardzo nie wie ile potrwa te wylaczenie serverow (jezeli jest to update to mysle ze kilka godzin)
Poki nie zamieszcza oficjalnej informacji na tibia com to raczej nikt nie wie ile to potrwa :P
@up: hmm update z kad to wiesz??
@up: nie sprzeczam sie... tylko mogliby wczesniej napisac na stronce ze o tej i o tej bedzie update a nie w trakcie gry informowac... chyba ze to jakis niespodziewany blad albo cus :p
fter the test period has been finished successfully a new minor update of the Tibia client is now available. You will automatically receive a patch for your client to the new version at the next login. If this process does not work, you can download the complete new version here.
The update includes a few new features. The party mode replaces the old duel mode. To get more details about this change please read carefully the new manual pages about player killing and the party mode. Please note that there is now an automatic banishment for excessive killing of characters who are not marked with a "skull". Players who reach twice the amount of unjustified kills that are needed to get a red skull will be banished or deleted automatically. Finally, there are several minor changes on the map of Tibia. For example now you can rent some new houses and solve new quests.
Beside the update of Tibia we want to announce that there are several new gamemasters who will watch over Tibia. Please see this list if you want to know who the current gamemasters are. We will soon ease the work of the gamemasters by reforming the banishment system. Just keep an eye on the news for more details about the next coming updates.
Have fun in Tibia!
Your CipSoft Team
a jednak update
ciekawe jakie nowe questy i jakie nowe domki beda :P
Garvalox
15-03-2004, 18:19
cipy coraz bardziej pograzaja tibie. tzn questy na itemki, wiecej domkow, czaszki, to wszystko sprawia ze tibia powoli traci to cos. moim skromnym zdaniem cipy powinny powekszyc swiat tak ze 2 razy, ale to oczywiscie wymaga pieniazkow :(
W tibii nieby wszystkie światy są wyłączone, ale na stronce jest full osób. Nawet chciało raz mi zalogować, ale potem już było, że jakiś błąd mam...
A u was?
Dark Aniołek
15-03-2004, 20:29
hehe. Ale zabawa po update wychodze z thais widze pełno trupów a tu mi war wolf wyksakuje:) jazda.
Codzi mi o to że są spore zmiany w terenie co dla low lv mzoe byc trudne np : kolo tahis góry a kolo nich orki i war wolfy.
dj paker
15-03-2004, 22:00
ludzie macie jakies zle wiadomosci dziwie sie ze wasze posty niesa kasowane...
typek uciekal od elfow scotow 3 i niemial uh ja bym sie wstydzil takie cos napisac a pozatym updaite tego niezmienil byly takie kiedys byly inen ale pozniej byl updaite i sie zmieliy ale nie ten terazniejszy uptaite
a pozatym kto idzie na elfy bez uh///////
albo ze drabinka niema i sie nieda zlurowac ......
tesz mi ci nowosc
ahh moderatorzy maja mocne nerwy i albo sie ostro brehtaja z waszych tematow i napisow...
Puaczonce_emo
08-10-2008, 20:17
Ale wy szybcy jesteście..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.