Pokaż pełną wersje : battleon wasze chary
RAq_@2005
20-01-2005, 19:48
piszcie tu o waszych charach jaki lvl kim jestescie jakie bronie itp.
ja jestem
knajt of excalibur(nie chciało mi sie wymylać)
jestem roque 5 lvl
lvl 44
zbroja vampire slayer roque outfit fighter arm i mage robes
bronie long sword ice razor witchblade
elven blade vapmire blade (czy sword nie wiem)enforcer blade
tarcze : shield of darkness i fire shield mogloo(chyba sie tak pisze)
pet :dark wolf
jak by kto chciał o moze to ten temat oceniac
Xehe
Vamp Slayer
32lv
Pet: Dark Wolf
Army: Frozgard Rider Arm, Dargon Slayer Arm, Vapm slayer arm, Shining arm
Wepony:Long Sword, Darkhammer, Water Ballon Launcher, Axe of Rediance, Energy Flail, Zin Speed, Ice Shard
Shieldy: Wodden, Dark, Energy
Spelle: Whirlwind, Freeze, Current Event, Daybreak, Firestorm
i to tyle:>
Dobrze nie bede gadal mam prawie wszystkie plate i vamp arm.
Mam prawie wszystkie blade oprocz sun i energy ( mam redince axe i energy flair
26 lvl V slayer - 1 class lvl
ej skad mam wzioc life fluidy ?--poco mi spawniete jak na questa potrzebuje 5 +?
RAq_@2005
20-01-2005, 22:13
life fluids mozna miec tylko jeden jeśli sie nie jets guardianem a tak to wtym sklepie obok sklepem ze petami na półce jak ci sie skonczyły fluidy tam sa i se można zabrać
-=HuRu=-
20-01-2005, 22:57
nie ma się z zasady czym u mnie chwalić :confused:
Sorcerer
Celesta
lvl 20
m lvl 31
Loot: P Armor, Brass Legs, Soldier Helmet, Clerical Mace, Dwarven Shield, BP of SD
AQtualnie zbanowany do 29 stycznia potem się poprawi ;)
Aureliunkunfun
21-01-2005, 08:54
DruiD
lvl jak narazie podbijam ale jest tylko 27
Vampire Slayer
armor: Vampire Slayer
bron: Witchblade (tym atakuje caly czas) , axe of radiaxe (jezeli wyostrzony na Earth czyli mojego blade to to) , energy flail (jezeli wyostrzone na tamte to to B) )
tarcza: shield of darkness
pet: dark wolf (wiem ze slaby strasznie ale nie chce marnowac forsy na jakies peciki slabe) i papuga czasami biore sobie z questa ale wiadomo wylaczysz battleon i wlaczysz i papugi nie ma
i do tamtego co o life fluidy sie pytal mozesz miec ze skrzynek i z frogzard questa part 1 ale wiadomo jaki to life fluid log out i log in i nie masz life fluida
frogzard quest part 1 jest bardzo prosty B) :D 8o :] :p
RAq_@2005
21-01-2005, 11:13
nie ma się z zasady czym u mnie chwalić :confused:
Sorcerer
Celesta
lvl 20
m lvl 31
Loot: P Armor, Brass Legs, Soldier Helmet, Clerical Mace, Dwarven Shield, BP of SD
AQtualnie zbanowany do 29 stycznia potem się poprawi ;)
ej czy ty czytasz o jakie chary chodzi nie o chary z tibii tylko z battleon
RAq_@2005
21-01-2005, 12:59
jak sie robi class lvl bo ciągle mam 1 class lvl ;(
u vamp?? jak tak to idzesz jakbyś robił go 1 raz i po prostu masz 4 potwory(niby 4 dni podróży) i musisz ubić jakiegoś vapma
ej no z petami widze 4 mixturki leza ale ich wzionc nie moge :/ Dajcie mi acc z guardianem to se zobacze jak to jest ( maybe buy it )
No to tak :
44 lvl, adventurer ;)
Spells : tendrills of darkness, Burn, earthstrike, rainstorm, vanquish shadow, griffin strike, ice dragon spirit.
Arm : Fire plate, arcane, Aqua, shining armor, Lighting, Ice breaker, steel plate
Shields : Drakel Power shield, Fire shield, ice shield, water shield, wind shield, Glave shield, shield of darkness
Weapons : Zingshot, Fire blade, Ice razor, Solsabre, Arcane scythe, Wave striker, nameta;s conquerer.
Nosferatu
21-01-2005, 15:31
srry za n00bowskie pytanko ale o czym wy gadacie?
RAq_@2005
21-01-2005, 15:38
srry za n00bowskie pytanko ale o czym wy gadacie?
żadne noobowskie pytanie a gadamy o takiej grze rpg co sie przen neta tylko że to nie jest mmorp jak chcesz możesz sprubować na www.battleon.com
http://www.battleon.com pujdz zobacz ukochaj lub zamilcz
radioactive_rip
21-01-2005, 16:19
Radioactiver
38lvl
Vampire slayer 5lvl
Nie guardian ;(
parametry(skille): wszystko 30 2 pierwsze parametry po 40
EQ:
zwierzaki: Undead puppy, Laser cos tam (taki hipopotam) (rare)
Zbroja: plate armor ;P, Dark armor, Axe master armor (rare), vampire slayer
Tarcza: dark armor, Ornamental armor? (nie wiem jak sie pisze ;P)
Bron: Long sword ;P, Arcane scythe? (nie wiem jak sie pisze), Vulcano mace, Ornamental bow? (tez nei jestem pewny) (rare)
Ostatnio malo gram wiec nic sie nie zmienilo oprocz levela przez ostatnich pare tygodni :D
HuHu najs GRATZ ja tam mam 34lv i nie moge 2lv vamp zrobic:// bo mi walneli zombiego co ma 600~hp 40lv i ssie zycie z czaru po 40~-.- halp? :(
Jak ktoś ma jakieś rady to PW
Vamerian
21-01-2005, 16:40
Jeszcze raz przystap do V.Slayera i beda inne stworki
P.S - Bez guardiana najwiekszy v.slayer 5 lvl ;(
No jasne kaszka z mleczkiem tylko jak ja mam na 34lv ubić bydle co ma 70lv i 700hp by mieć 2lv vampslayera-.-??!!(zabralem mu 250hp i byebye 3life fluidy i manafluid poszly sie je........... jak macie jakieś taktyki to poweidzcie pls)
pokonales mother zard ? ja mam 25 lvl i go z klepac nie moge zaraz dam edyta do itemoof
http://www.battleon.com/aq-chardetail.asp?temp=1272808 <klik ;)
wow 49 lvl ja gram nowym charem od piatku i mam 35 lvl
@up
Ostatnio w battleona grałem na początku wakacji ;)
Ty się spodziewasz 100 lvl w tydzien?
zwiastun ciemnosci
27-01-2005, 15:48
:D a ja zrobiłem cały quest wraz z grandmother zard mam 37lvl Mage
i Miecz mi juz nie znika ale już nie chce mi sie grać jak ktoś chce moge mu dać
moj char w Adventure Questa za jakiś item w tibia xD
Lord kasztanowiec
27-01-2005, 20:20
moze mi ktos powie skad moge wziac te gre przepraszam za offtop ale ta gra mi na niezla wyglada względemwaszych charów :)
ekhu czy ktos mi wytlumaczy o co w tej grze lazi?mam 24 lvl i jak chce isc na jakiegos questa to zwykle brakuje mi miksturek...i umieram
Sheverish
31-01-2005, 20:18
Ja tam grałem jeden dzien a następnego mi wyskoczyło cos o guardianie i ze trzeba juz płacic -_-" powiedzcie jak to jest..a tak to wszystko spoko z grą jak narazie mam 4 lvl ;P imie Kazuya(chyba :P nie grałem od dawna bo ten guardian mnie wkurza :( )
dobra,to juz niewazne ;D od posta poprzednika przeczytałem ze kase zbieraja ^^
Ethelion
Adventurer lv 23
Na jakim lv da sie pokonac Grimfanga i mniej wiecej z jakim eq?
Witam, skoro tak zachwalacie ta gre chcialem ja sciagnac, bo mam grype a gry takie jak Ryl / Ko / Tibia / Mu i duzo duzo innych juz mi sie znudzily, zeby grac w wowa brakuje mi jednego pliku, ktory dostane o okolo 17, ale cos trzeba porobic przez ten czas. Tylko ze ten zafajdany link nie dziala, pozatym szukalem w wyszukiwarkach i nic wszystkie inne strony mi sie laduja tylko nie ta. Czy moglby ktos podac jakis dokladniejszy link juz do sciagania i zakladani konta. Mnie juz normlanie szlag trafia :D
@up: Nie trzeba nic sciagac :) wystarczy ze sie zarejstrujesz i grasz :) ale jest ograniczenie do 4500 osob :P chyba ze wykupisz jakis szajz :P
Ale mi teraz stronka nie dziala :(
Sikiso z Valori
01-02-2005, 16:11
Mam pytanie jak mam zrobic jakis tam class ?? bo mam dragon arm i tam sa specjalne ataki tylko trzeba miec jakis tam class i nie wiem co mam zrobic zeby adv dostac w tym co zrobic ?? ;(
lord de'Mord-Isara
01-02-2005, 19:44
A teraz ja :P
name:Senavi
class:mage
level:36
skile:all po 45 oprócz luck :(
nie wiem czy dobre slkile ale nawalam dobrze :>
mój hit w drzewo tego takiego potworka za 110 HP :P
Koki the Knight
01-02-2005, 20:25
Ja tam mam biedną postać :P
7 lvl
Dragon slayer
a i nie wiem ale nie o ot mi w sumie chodiz bo ostatnio znalazłem taką runke taki jakby kanień a w nim wyryty miecz co to jest..??
Nazwy nie pamiętam :P
Koki the Knight
02-02-2005, 09:24
No chyba uż wiem co to jest to jest jakiś mieczyk bo dzisiaj rano znalazłem do niego część ale nei wiem co to za miecz może ktoś z was już go ma..?
powiedzcie mi plx
Maciek Mur
04-02-2005, 13:09
To tera moja skromna postać :>
Nick : Maix (niechcialo mi sie maciek mur pisac O.o)
Level: 50
Class: Vampire Slayer class 4
Str:50 (niedawno otryłem ze sie cwiczy :P)
Dex:30
Ing:25
End:25
Cha:20
Luc:15
Armor :Vampire Slayer
Broń: Superbow
Shield: Frogzard (podoba mi sie :p)
wykionane Questy
Na cmentarzu (niepamietam nazwy)
Wszystie tych ludzi z baru....
Frogzard all part
Ta z elvine warior
z dragami
z orkami
wiecej niemapietam :P
niefawno bilem się z porworkiem "The horror" .. nawed fajny :P
@down down down (do tego o biciu sie z równymi przeciwnikami"
Jeżeli skała jest dla ciebie równym przeciwnikiem to neiwiem jak ty sobie dajesz rade...... jak taka skala walnie raz na jakis czas po 5-15
Ej a jak sie treni atrybuty czy jakos sie je zdobywa bo mam 18 lvl i all atrybuty 0
JA w Battleonie miałem duże szczęście :) bo kiedyś Ice Katana ( Broń, Ice) , Volcano Mace( Broń, Fire) Inferno Rider ( Zbroja, Fire ) były bardoz tanie okolo razem 4k i można je było używać od 30 lvl a ja mam 40 i już mi to sie nudzi no i wchodze nie dawno zeby sobie zobaczyć a tu w sklepiej po updacie pisze ze moge Ice Katane sprzedać za 5k :D no i te inne przedmioty a chcialem zobaczy za ile można wtedy to kupic a tu pisze że od 50 lvl a ja sobie tego spokojnie używam :):D:P:O:D:)
40 lvl
Bronie: Volcano Mace, Ice Katana, Sol sabre, i jakieś tam inne :)
Zbroja: Inferno Rider i coś tam jeszcze chyba 2
Tarcza : Frogzard
Peta nieuzywam :)
Maciek Mur
04-02-2005, 20:35
Aby mieć dużo life fluidow bez guardiana wystarczy wejsc w frogzard quest part 3 i kiedy dostaneisz te 10 fluidow od duzej owcy uciec z 1 walki :P
Name : Kaggain
Voc : VampSlay lvl 5 (ja chce guardiana!)
Lvl : 43+
Weapons : Vamp Blade, Witchblade, Wolfbane gun, bludbow, Aged Holy water, Vamp sword, Conquetor (albo cos takiego)
Armors : VampSlay, DragSlay, Shining
Shields : Nighthunter
Pets : Fuzzle
Screeny ;) :
Lubie walczyc z rownym sobie przeciwnikiem:
http://img.photobucket.com/albums/v308/afiks209/walka.jpg
wtf??
http://img.photobucket.com/albums/v308/afiks209/walka2.jpg
chyba mnie nie lubia :(
http://img.photobucket.com/albums/v308/afiks209/walka3.jpg
Koki the Knight
05-02-2005, 12:26
Dobra obeznałem juz sie w te gierke
Name: Seya the Pegaz warrior
Class: Vamp slayer 4 i maga 3 class
Lvl:42
Weapony:Witch blade
Shield: Forgzard shield
Armor: Vampir slayer armor i armor maga
Atrybuty wszystkie po 30 ( szkoda mi na to kasy tracić :P )
I mam Kamień i rękojeść do Blade of Awe czy jakoś tak..
Name: Fovor
Class: Dragon Slayer 0
LVL: 60
Weapons: dużo tego
Armors: dużo tego
Shields : to samo co wyżej
Mam pytanie. Długo w to nie grałem i jestem nie na czasie roche :P
Jak się zdobywa poziomy w Class, aby nie być 0, tylko więcej ??
Z góry THX za odpowiedź
Maciek Mur
07-02-2005, 18:38
Name: Fovor
Class: Dragon Slayer 0
LVL: 60
Weapons: dużo tego
Armors: dużo tego
Shields : to samo co wyżej
Mam pytanie. Długo w to nie grałem i jestem nie na czasie roche :P
Jak się zdobywa poziomy w Class, aby nie być 0, tylko więcej ??
Z góry THX za odpowiedź
Trzeba znów wziaść questa na Dragon Slayera....
OMG to przeryta sprawa. Dają mi takiego smoka, że zanim ja go ubije to będe musiał prędzej nabić jakieś 10 - 20 lvli ;/
THX za odpowiedź
PS.A zkąd później brać te questy ?? Przecież co pewien czas News się zmienia i potem juz nie będzie tego kolesia od Smoków ;/
Koki the Knight
07-02-2005, 21:15
OMG to przeryta sprawa. Dają mi takiego smoka, że zanim ja go ubije to będe musiał prędzej nabić jakieś 10 - 20 lvli ;/
THX za odpowiedź
PS.A zkąd później brać te questy ?? Przecież co pewien czas News się zmienia i potem juz nie będzie tego kolesia od Smoków ;/
To nie jest problem trzeba miec dużo life i mana potionów...
ja go ubiłem na 44 lvlu :P
i mam 2 class dragon slayera to nie ejst trudne...
A najzabawniejsze jest to że łatwiejszy smoczek jest an 2 class niż na 1 xD
To nie jest problem trzeba miec dużo life i mana potionów...
ja go ubiłem na 44 lvlu :P
i mam 2 class dragon slayera to nie ejst trudne...
A najzabawniejsze jest to że łatwiejszy smoczek jest an 2 class niż na 1 xD
Miałem 10 HP potów (10 od owcy, więcej nie daje ;/) i 4 MP poty (zdobyłem podczas treningu inteligencji) i udało mi się zjechać smoka z 1600+ HP do 300+ HP :(
Jeśli wiesz z kąd zdoyć więcej potów to napisz (nie jestem guardianem)
PS. Mój Smok ma lvl 75 ;/ ty masz (miałeś) miejszy lvl więc smok też miał miejszy.
Sprawdziłem to drugą postacią biłem go na 20 lvlu to smok miał tylko 18 lvl
Maciek Mur
08-02-2005, 11:05
Miałem 10 HP potów (10 od owcy, więcej nie daje ;/) i 4 MP poty (zdobyłem podczas treningu inteligencji) i udało mi się zjechać smoka z 1600+ HP do 300+ HP :(
Jeśli wiesz z kąd zdoyć więcej potów to napisz (nie jestem guardianem)
PS. Mój Smok ma lvl 75 ;/ ty masz (miałeś) miejszy lvl więc smok też miał miejszy.
Sprawdziłem to drugą postacią biłem go na 20 lvlu to smok miał tylko 18 lvl
Trzeba trenic sile.... ja na 50 lev ubilem tego dragon mastera co ma 100 lev
Mam 40 STR, potrenie jeszcze tak do 60 bo potem kasa mi sie skonczy i sprubóje znowu
THX za rade
PS. eh :( nawet z 60 STR sie nie udało (tera bije lvl i pakuje w endurance aby miec wiecej HP )
plx odpowiedzcie mi na kilka pytan
1. jak mozna trenic te skille strenght dex itp.
2.jak moge zostac vampire slayer
Koki the Knight
08-02-2005, 15:45
Po 1 to tak musisz być w mieście i tego małego stworka sie zapytac visit stats trainers czy jakoś tak i wybierasz sobie u kogo trenujesz.
Po 2. Daj become a vampir slayer i zrób quesat na 1 class :P
Mam pytanie.
Wie ktoś jak można kupić Guardiana, bo kartą płatniczą się nieda, gdyż potem jak się all ustawia to nie ma w krajach Polski ;/
Yo! Witam All ;] ... czy ktoś może mi powiedzieć skąd bierzecie te rare itemy ? :]
a co do charów:
Name Qkie
Klasy mam D-slayer 4 lvl i mage lvl 5
Level 30
Eq:
Zbroje: Steel Plate ;/ (chce się pozbyć jej :/ ),Dragon Slayer (daje fajne ataki Melee), Mage Robes (Fajne To jest jak sie jest magiem najlepiej lvl 5 bo daje ataki ice fire earth i wind magiczne :) )
Bronie: Long Sword (chce wywalic), Energy Flail (nawet fajne), Book of death(fajna bron bo wali magia :) ),water gem staff(magiczna wodna bron) Hotshot Sword (POLECAM KAZDEMU TEN SWORD!! co jakis czas wali z podmuchu ognia :)
Tarcze: Fire Shield,Wooden Shield,Shield of Darkness, Wind Shield
Spelle:Whirlwind , Lightning,Tendrils of Darkness, RainStorm,EarthStrike,BURN,ray of Light :)
Pet:Fuzlee :)
qkie, o jakie rary ci chodzi? przeciez wszystkie bronie oprocz kilku, w tym frogzard sword, jakis toporek (zamiast longa wchodzi, po logu znika), + guardian blade i inne duperele 4 guardians, da sie kupic w sklepie, a co do twojej postaci, to rozwin jeszcze vamp slaya ;)
btw. dobrze sie bawiliscie w valentynki? w battle on i w rl.
btw. no. 2 : qkie, dzwine pytanie, ale... skad mozna tego linka wziac z prezentacja swojej postaci?
Aeglos Tribunal
20-04-2005, 08:27
Bombelus
42 LVL
4 LVL Vamp slayer . 1 LVL Dragon Slayer
Bronie: Crescent Blade(specialem zjada ponad 100 hp :) ) , Wolfbane Gun , Witch Blade , Hotshot sword , Ice Razor , Un-Blade
Shield: Shield of Darkness , Water Shield
Pet's: Were-Hare (można było go zdobyć na darkovia mission tak jak Crescent Blade :D i mam go ciągle fajnie wygląda
ehhh...sorki ze odswiezam stary temat ale nie chce po prostu robic nowego
modki nie obrazicie sie?
Topic :
Stratos
lvl : 39
Bronie : Witch blade
Armor : Vampireslayer,magerobes,rogue.
Profesja : Vampire slayer
Zwierzatka : Fire vampdragon
Czary: Dark lightning,boulder dash
Whitr Mas
28-10-2005, 16:46
nick : White Master Magia
lvl : 55
int : 100
end : 75
eq :
Blood wizard robe
White Wizard robe
Mage robe
kilka różdżek ;d
Knight Patryk
31-10-2005, 18:45
30lvl + w 2h chyba i niewiem bo nie wbije nigdy ciagle 2 many players ...
Yoh Asakura
01-11-2005, 16:37
W AQ dawno nie grałem ale mniej więcej pamiętam swoją postać.
Prince Vegita (czy jakoś tak :P)
Lvl bodaj 48+
wszystkie profesje dostępne dla facc na 5 lvl'u (no co,nigdy nie wiem co mnie czeka więc wole być przygotowany na wszystko :P)
Broń:Nie pamiętam,ale jakiś miecz co życie wysya
Zwierzątko:Taki jakiś wilk,obłoczek i taki ognisty smoczek
Pancerze:Nie pamiętam,bodaj szata maga,ubranie tego pogromcy wampirów i zbroja pogromcy smoków.
Czary:Używam tylko tych które mam "wbudowane" w szate maga
Stasioman
01-11-2005, 17:25
OMG!!! świetne :P ale dobra...
Intrygują mnie te
ubranie tego pogromcy wampirów i zbroja pogromcy smoków
z tego co mi wiadomo, są po dwie takie (vampire slayer armor, nighthunter vampire slayer armor, dlagonslayer armor i elite dragonslayer armor). O które ci chodzi? Wszystkie umożliwiają dostęp do specjalnych umiejętności.
zolwie_gora
05-11-2005, 20:21
Siemka mam problem z grą battleon. Grałem se ze 2 dni póżniej próbuje wejść i pisze że limit graczy porzekroczony Game Server Full -,-. Ta gra jest świetna i chcę w nią grać help plx ;( ;( . Z góry thx
@up
co w tym dziwnego? normalka-slotow 6000(czasem wiecej) a graczy zawsze okolo 15000
logujesz sie o 4 rano, usypiasz kompa i wieczorem grasz-jedyny sposob, chyab ze wykupisz guardiana
@topic
po co wszyscy piszą dane postaci? nie lepiej dac link do stronki o postaci?
Oto moja postac: http://www.battleon.com/aq-chardetailnew.asp?temp=2708456
A za jakies 4 dni bede mial Master X-Guardiana ^^
<=OmNiSlAsH=>
06-11-2005, 14:51
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
ok specter tylko jak to zrobić aby zdobyć takie wiadomości o swoim acc, w tak przejrzystej formie, ponieważ widziałem, że takie coś jest tylko na liście tych z najlepszymi wyikami a jak istnieje aka opcja aby sprawdzić to coś dot. swojego acc. to plz napisz
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
@up
Sposób 1)Jak logujesz się, to jak masz napisaną listę swoich postaci, tuż przed kliknięciem play masz pod nickiem postaci taki mały znaczek zapytania-to własnie to.
Sposób 2)Wchodisz w ten link co ci dałem, w adresie na samym końcu masz kilkanaście cyfr-jak grasz to najeżdasz na informacje o swojej postaci (exp, ilość miksturek, statsy itp.) i tam masz coś takiego jak id. swojej postaci-kopiujesz i wstawiasz zamiast cyfr w moim linku
Jasne? Czy jeszcze coś wytłumaczyć
<=OmNiSlAsH=>
11-11-2005, 15:25
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
mam skromnego chara.
oto link do niego:
http://www.battleon.com/aq-chardetailnew.asp?temp=1781551
narazie nie mam czasu grać, ponieważ jestem teraz na studiach, ale jak znajde czas i sie zaloguje to troche pogram.
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Koki Secura
18-11-2005, 08:00
A to mój char w tej gierce :p
http://www.battleon.com/aq-chardetail.asp?temp=3057509
Mało już nim gram.. prawie w ogóle ;p
A ja mam dla wszystkich wiadomość. Wysłałem pw do droma, z prośbą o założenie grupy "BattleOn Warriors". Co w yna to? Jeśli chodzi o rangę, to czekam na propozycję, jednak moim zdaniem pasowało by "Dragonslayer". Oczywiście jeszcze nic nie jest pewne, drom musi najpierw sie zgodzić
Stasioman
18-11-2005, 09:59
Nie wiem, czy to dobry pomysł - w końcu nie możemy się w tej grze nawet spotkać.
Dragonslayer? Hmm... W grze to profesja specjalna jak każda inna (chodź w sumie jedyna inna (do której można porównywać) to Vampire slayer). Już lepiej Guardian, żeby można było odreagować brak posiadania takowego w grze ;) . A tak serio to lepiej się jeszcze nad tym zastanowić, ja tam wolałbym nie latać jak jakiś dragonslayer.
PS. Przełamałem się - jak się zaloguję to pokażę wam swoją postać, tylko będę musiał jeszcze poinwestować w statsy. Ale bronie mam najlepsze z najlepszych, nawet jednego rara :cup:
@up
jakiego rara? Co zkombinowałeś? A co do grupy to chodzi mi o to, żeby było gdzie pogadać o tej grze, np. napisałbym poradnik jak wykupić guardiana-wieeeeelu ludzi się o to pytało, ponieważ na wyborze kraju nie ma polski
A co do rangi-guardian jakoś tak niezbyt moim zdaniem niezbyt brzmi. A dragonslayer brzmi dumnie, i jest to moim zdaniem najbardziej "prestiżowa" klasa.
@all
Radze iść na Dracomancer questa-może i trudny ale bardzo się opłaca! Już na pierwszym levelu dostajemy "Dragons heart"-silny atak, który nie kosztuje ani 1 punktu many! Niestety zamiast many odbiera ci okolo 15 hp-ale i tak warto
Stasioman
18-11-2005, 11:02
Odbiera 40 hp.
BARDZO polecam czwartopoziomową umiejętność - dragonwings. Kosztuje 80 many, ale jest doprawdy zabójcze!
rar = rzadki przedmiot. Mam
DRAGONFANG SCIMITAR!!!
i jest doprawdy zabójczy - jego special przywołuje wietrznego smoka, który zadaje trzy MOCNE ataki (coś jak dragonwings, tylko odniosłem wrażenie że odrobinę słabsze. ale nie kosztuje ani krzty many).
Guardian rzeczywiście nie brzmi, ale akurat dragonslayer kojarzy mi się z nadętymi dupkami, więc wolę nie mieć takiej rangi.
Uprzedzając pytania: dragonfanga już nie można zdobyć.
wiem co to jest rar ;)
chodziło mi o "jakiego rara" w znaczeniu że jak się nazywa
A skąd go wziąłeś, skoro nie ożna go zdobyć?
@all
Polecam broń "chill reaper" jest jak na swoją cene, bardzo dobrą bronią, special wali 4x silny lodowy atak
jeśli chodzi o zaklęcia, polecam heal wounds (domyślacie się pewnie co to), oran daybreak, bardzo silny (jak na swój poziom) atak, zadający obrażenia ze światła
Stasioman
18-11-2005, 12:03
Nie wiesz skąd się biorą rary? :P
Jak kiedyś smoki zaatakowały battleon, to po ich pokonaniu można było kupić sobie coś z zawartości pewnej skrzynki. Był tam mój dragonfang scimitar! My preciousss... Jeśli chcecie dokładniej zobaczyć jak to było z tym atakiem, to udajcie się do dragonspine i zamiast "meet Cyrus" weźcie to drugie. Będzie tam skrócony opis wydarzeń.
Polecam też broń "ice katana" - droga ale potężna. Special działa tylko na potwory z resistance ice 100% lub więcej, i je zamraża - tracą jedną turę i zyskują fire res 200% (dobre na ognistych ^_^ zwykle wykańczam je wtedy fireblood blade).
Zaklęć nie używam, chodź mam kilka, ale niedługo dojdzie do "czyszczenia". Póki co mam jeszcze big zap attack, ale jak kupię jakąś broń energy to się go pozbędę.
Moja postać. (http://www.battleon.com/aq-chardetail.asp?temp=ciach)
Nawet niezła postać, nie powiem :P A co sądzisz o mojej postaci?
Na czym w takim razie polecasz expić na moim levelu? Bo ja cały czas expie w Drakovia forest, 3 od dołu nie podpisana kropka-Alpha werewolf i Vampire lord-jeden taki wypad daje 1000expa i 600golda, ale to zaczyna już być nudne
Doradzisz cos? Dodam że wszystkie questy typu frogzard hunter, czy Legend of Leeeroy Jerkins, mam już za sobą. No dobra oprócz jednego jakim jest ten u Roobiny Hood-dungeon of Borgath czy jakoś tak, ale w nim byłem już na 3 piętrze.
Jak to jest być vampirem? Ma może premie do inteligencji? Bo jeśli tak to lece po odtrutke, i zamieniam się w vampira, ponieważ ja tworze postać zbliżoną do maga, a wilkołak ma premie do wytrzymałości, siły i zręczności.
PS. I widzisz dlaczego przydała by się taka grupa? Nie musielibyśmy tutaj tak offtopicować ;)
PS2. Jestem starszy! Born on 12/31/2004 :D
EDIT:
Aha, zapomniałem dodać: Powiesz mi gdzie i od którego lvl można kupić Light Vampargona? i Jeszcze jedno: mówisz że w grze nie można się spotkać-niby tak ale...mógłbym stworzyć klan dla członków tego forum, więc wiesz
Stasioman
18-11-2005, 12:49
Nie pamiętam na czym wtedy expiłem :(
Wykonałeś ten quest z armią magów które ci pomagały? (jeśli tak - nie mów jakich, niech inni mają niespodziankę ^_^) Jeśli nie, to pogadaj z tą wodną elfką w karczmie i spytaj ją o niebespieczeństwa na morzu. Niestety, będziesz się musia zetrzeć z moim znienawidzonym potworem - brakenem X( który zresztą wysysa manę.
A co do LIGHT vampragona - trzeba mieć 30 level, i w battleonie kliknąć na ten przycisk którego nazwy zapomniałem a jest pod newsami, wtedy kliknąć na tego vampragona. U niego można je kupić, jeśli masz guardiana :p
Trzecim piętrze??? Chyba MINUS trzecim. Ja doszedłem do bossa ale mnie zabił (a raczej zabiła... tak ^_^).
No tak, na minus trzecim o to mi chodziło. Ile jest tych pieter? Który level ma boss? A moim najbardziej znienawidzonym potworem jest Shinvex czy jakoś tak. A z tą elfką pogadam jak się zaloguje, bo tego questa przeoczyłem ;)
A ty jakoś nie masz guardiana, a masz fire vampargona coo? ;)
A co do light vamagrona, to na szczęscie niedlugo będe miał guarda, to sobie kupię. Co polecasz kupić sobie na tym lvl?
Aha i jeszcze jedno: jakie masz class levele dla poszczególnych klas?bo ja mam Wizard-4, Vampireslayer-2, Dracomancer-1 (niedlugo bedzie 2), Knight-3, Rogue-3, Dragonslayer-(chce wykonać, ale troche silny ten boss ;))
Gdzie jest ninja class quest, wiesz może?
Stasioman
18-11-2005, 14:23
1. Na czwartym piętrze boss, nie pamiętam poziomu.
2. Fire vampragon to jedyny vampragon którego można kupić bez guardiana (u Arii).
3. Co polecam? Hmm... Jak następnym razem się zaloguję to poszukam czegoś ciekawego.
4. Jak się zaloguję to sprawdzę klasy. Używam Vamp slayera (4 lev) i dracomamcera (5 lev).
5. Kliknij pod scrollem z newsami ten przycisk, a następnie tą drowioskórą laskę w czarnym. Imo klasa marna.
Aha, dzięki wielkie. Ile za Fire Vampargona?
Doradzi mi ktoś jaki outfit mi wybrac bo sie dzecydować nie mogę:
Ten:
http://photobucket.com/albums/y23/Myland/guardian_black.png
Czy też może a'la Darth Maul?
http://photobucket.com/albums/y23/Myland/guardian_maul.png
Wie ktoś może czy guardian może już po zakupie zmienić jeszcze raz kolor zbroji, czy wybór jest raz na stałe?
Venderer
18-11-2005, 21:22
Ok już wiem jak wybrać klasę itd. thx za pomoc, Specter ładniejsza jest ta 2 zbroja.
A mój char jak narazie to Dracomancer lv 20, troche się zagalopowałem i narazie trenuje współczynniki :P
Stasioman
19-11-2005, 08:09
1. Fire vampragon (http://www.ultimateaq.com/pets.php?pet=Fire%20Vampragon) kosztuje 3000.
2. Moim zdaniem ten pierwszy armor wygląda lepiej.
3. Sądzę, że może jeszcze zmienić, możliwe że za drobną opłatą (jak np. face change), ale to tylko moje domniemania.
4. Nie mam gg więc ci nie napiszę.
5. Jeśli powstanie grupa Battleon warriors, to umieszcę tam faq gdzie będą odpowiedzi na twoje pytania!
6. W tej grze nie ma rooka.
7. Gadaj z ludźmi (klikając na nich), jeśli pokaże się [nazwa klasy] class quest to kliknij. I wykonaj questa na daną klasę. Następnie kup zbroję dla tej klasy (np. dla fightera to fighter armor) i masz drzewko umiejętności, z których możesz wziąść jedną. Im więcej razy zrobisz class questa tym więcej masz umiejętności. Bez guardiana możesz mieć ich pięć.
8. Trenić współczynniki? Kliknij na moglina w ekranie startowym i weź "stat trainers". Kliknik na sir Lancelera i wybierz współczynnik który chcesz trenować. Pokonaj go i masz.
9. Jak zakładać tarczę? Do tego trzeba mieć wrodzony dar, a nawet z nim niewielu battleończyków sprosta temu zadaniu... Ty nawet o tym nie marz... Szacunki mówią, że gdzieś 1 na 1000 graczy mogłoby założyć tarczę gdyby się postarało, a i tak tylko jednemu z dwudziestu się to udaje. Czyli: nie masz szans...
Venderer
19-11-2005, 08:54
9. Jak zakładać tarczę? Do tego trzeba mieć wrodzony dar, a nawet z nim niewielu battleończyków sprosta temu zadaniu... Ty nawet o tym nie marz... Szacunki mówią, że gdzieś 1 na 1000 graczy mogłoby założyć tarczę gdyby się postarało, a i tak tylko jednemu z dwudziestu się to udaje. Czyli: nie masz szans...
Wiesz mogłeś mi oszczędzić sarkazmu... Wystarczyło powiedzieć, że w ubiera się ją podczas walki O_O (Troche pogralem i sam zobaczylem... sry :P)
Jak zrobisz już minimum 10 level, polecam wykonywać Wizard Class questa. Jedna z najlepszych klas IMO. Na początek jest naprawdę dobra, na pierwszym class lvl akatkuje Fire/Ice magic, 2 lvl zwiększona odpornosć na magię, 3 lvl Wind/Earth magic, i tak wszystko po kolei.
Bardzo dobra klasa, naprawdę, a questy stosunkowo łatwe. Jak będziesz miał już odpowiedni level, proponuję kupić broń "Chill ripper". Jest to naprawde silna zabaweczka ;) (oczywiście jak na dostępny level)
Jakbyś coś jeszcze chciał, powiedz, doradzę jak będzie trzeba.
Pochwal sięteżswoją postacią (Jak się logujesz i masz listę postaci, kliknij ten znak zapytania pod nickiem głownej twojej postaci)
PS. Która zbroja ładniesza była? ^^
Stasioman
19-11-2005, 14:10
Pokręciłeś -_-
Pierwszy poziom maga to resistance, a dopiero drugi to fire/ice magic. Poza tym potwory spotykane w questach zależą także od poziomu. Zbroja pierwsza. W dodatku jak zdobędziesz piąty poziom maga,to będziesz mógł zdobywać jeszcze pięć poziomów wizarda!
A żeby pokazać postać nie musisz się nawet logować. Kliknij tutaj (http://www.battleon.com/findcharacter.asp), i wpisz swój numer id albo poniżej nazwę konta i nazwę postaci. I daj nam link do strony.
PS. Specter - kiedy przestaniesz zmieniać avatary jak rękawiczki?-_-
@up
Co do wizarda to racja, pomyliłem się, co to Find charactera to tak, wiedziałem o tym, ale uznałem że wygodniej klikając jeden przycisk.
A co do avatarów to wcale ich często nie zmieniam. Cały czas mam jeden, standartowy, a z tamtymi dowoma to zastanawiałem się przez jeden dzień. Jak widzisz znowu wróciłem do pierwszego. Jeśli uważasz że zmieniam avatary jak rękawiczki, spójrz na Kamosta. Nowy avatar raz na 3 dni, regularnie.
Stasioman
20-11-2005, 17:51
Tak, ale nie zawsze można wcisnąć ten jeden przycisk, zresztą można też inny - jak się zalogujesz to klikasz show charakter czy coś takiego...
A, i chyba mi się przypomniało, czemu nie lubię dslayerów - bo te przygłupy zasłaniają sobie twarze, będąc jednoczeście niezwykle sztampowi. Gdybym mógł to chętnie bym wszystkich wymordował. Hail vslayer!
Ale nie powiesz że ich zbroje nie są najładniejsze ze wszystkich klas. A w dodatku są bardzo silni, w przeciwieństwie do vslayerów, którzy to walczyć nie umieją z czym innym jak tylko werewolf/vampire
A dragyslayer jest wszechstronny, i ciekawszy (jeśli chodzi o classquesty)
Hail dragslayer!
Witam,
Chcę uroczyście powiadomić iż własnie w tym momencie oddałem do uzyku forum o grze Adventure Quest
No dobra a teraz bardziej na luzie: tak więc wystartowało forum, znajduje się pod adresem http://battleon.xt.pl , w najbliższych planach jest też zrobienie strony. Na forum nie ma chwilowo praktycznie nikogo, w tym momencie tylko ja. Jest tam już troche materiałów, ale narazie nizebyt dużo, mam nadzieje że szybko się rozrośnie. Jeśli strona stanie się bardziej popularna, planuje wykupić domenę battleon.pl, ale to jeszcze nie teraz. Wysłałem emaila do Artrixa, jest szansa że w najbliższym czasie strona będzie w dziale linki na oficjalnej stronie.
Szczegóły będe podawał na pw, lub na tamtym forum.
PS. Soryy za 2 post pod rząd, ale to wyjątek i trzeba bumpować temat, więc proszę o nieraportowanie tego posta. Tak samo nie mówcie że to jest "nieuzgodniona z MatKusem reklama", ponieważ byłoby tak tylko w wypadku gdyby była to strona o Tibii.
A więc do zobaczenia na forum!
Maciosek
27-11-2005, 08:41
Ja też gram tylko nie wiem gdzie podnosić staty. :P Gram od 2-3 dni, więc nie bluzgać. Już 17 lvl nabiłem. xD
Gra mi sie spodobala wiec zaczynam w nia grac
Na poczatek prosze o pomoc
Jak np. otworzyc eq itp ?
@up, upup
To może nie offtopicujmy tutaj, tylko zapraszam na http://battleon.xt.pl i tam na forum napisać-wszystko dokładnie wytłumacze...
Jak ktos chce to oddam mu swoja postac ... ma cos okolo 60lvl (moze nawet wiecej ? nie wiem nie gralem dawno ... ) jak ktos chce login i haslo to prosze PW :P
Adrianosik
29-12-2005, 10:31
http://img522.imageshack.us/img522/3048/beztytuu7kp.jpg (http://imageshack.us) <<< Piekny prawda :P i to w Battle Monster
Taj Wong
04-01-2006, 22:36
To mój skromny char: http://www.battleon.com/aq-chardetail.asp?temp=8310085
Już niedlugo x-Guardian :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:):):):):):):):):):):):)
hehehee
co powiecie?
pozdrawiam
Moj char:
Roan warrior
Klasa:bedzie fighter
lvl 10
bronie: Long sword... , Frosted broadsword , Flare flail i jakies cos na 10 lvl
zbroje Steel plate, Dark plate
tarcze ice shield i dark shield
mam jeszcze 48 lvl maga ale nie pamietam jakie ma itemki
i jeszcze pytanko gdzie byc vamp slayerem ??
EDIT:to ten koles ma jednak 42 lvl http://www.battleon.com/aq-chardetailnew.asp?temp=998182 ale cos sie zbugowalo bo ja jestem ninja nie rogue :P
Yoh Asakura
13-01-2006, 09:52
http://www.battleon.com/aq-chardetailnew.asp?temp=2449008
Odkopałem starą postac z 2004 roku ;)
Teraz zacząłem nią grac,jak się zalogowałem jakiś tydzień temu to miała z 38 lvl.
Fajny stworek ;)
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/Battleon.jpg
Jednak szybko okazało się,że to stwór szatana !
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/battleon2.jpg
Ja już się chwałiłem ale co tam... http://www.battleon.com/aq-chardetailnew.asp?temp=2708456
PS. Zapraszam na http://battleon.com.pl ;) <-- pierwsza polska strona :P
a to moja postac
46 lvl
ninja 5 lvl
mag 2 lvl
dragon slayer 2 lvl
dracomancer 1 lvl
fighter 2 lvl
http://www.battleon.com/aq-chardetailnew.asp?temp=13132882
Jak wykupić Guardiana i ile on kosztuje?
Stasioman
13-02-2006, 07:02
ARRRRGHT!
Oto (http://www.battleon.com/aq-guardian.asp) cudowna strona na której masz wszystko dokładnie opisane.
Mariusz of Guardia
18-02-2006, 09:40
Dobra.. ale jak czwiczyc sile...
??
Paladynek Darkslider
08-03-2006, 23:29
Dokladnie, mam takie pytanie jak pan nademna, jak sie trenuje a raczej gdzie ;o szukalem wszedzie i nie znalazlem ;<
Stasioman
09-03-2006, 07:35
To zajrzyj na http://battleon.com.pl i wybierz "trening" w menu po lewej.
Ej mam problem.
Jestem FACC i słysząłem że można confirmowac konto że masz jeden dzień wolny od kolejek.
Próbowałem to zrobic ale pisze że podaje złe passy;/
Paladynek Darkslider
09-03-2006, 14:30
Stasio thx ;* :P Na 27 lvl mialem skille po 0 lol :p
Stasioman
09-03-2006, 15:06
@up:
Znowu ktoś wie, jak mam na imię, mimo, że mu nie mówiłem... Niech to.
@upup:
Zajrzyj na forum podanej wyżej strony, tam wszyscy umierają w oczekiwaniu na jakieś pytanie:D A tak, to najwyraźniej wpisujesz złe passy... Skorzystaj z funkcji przypomnienia, i to hasło jakie ci podadzą wpisz.
Wysłałem na emaila hasło i numer i je wpisałęm i pisze że żlenawed w zmienianie hasła niemoge wejsc bo pisze że zle passy.
Stasioman
10-03-2006, 07:30
Hmm...
A czy używasz tej metody pierwszy raz? Czy próbujesz znowu?
A to mój char ;) http://www.battleon.com/aq-chardetailnew.asp?temp=14740028
Biorąc pod uwagę, że urodził się w piątek to chyba nieźle :P
http://www.battleon.com/aq-chardetail.asp?temp=116072
Moja postac... :P Malo gram ale ...
Tocha ^.-
01-03-2007, 12:30
Jak dodawac sobie attributes? bo mam 40 lvl 10 strenght a reszte po 0 ;/
I jeszcze jedno po co jest jakies Sub Race I Clan ??
Za odp z góry dziękuje.
P.S. Gram od wczoraj ;P
slawekmag
01-03-2007, 14:55
Idziesz do trenerów. Co do sub-race i clan to możesz zostać wampirem/wilkołakiem i wybrać sobie klan.
slawekmag
03-03-2007, 13:29
Nie jest. Po za tym nie stawiaj tylu emotek bo wydaję mi się, że masz mniej niż 9 lat.
a to mój char :)
http://aq.battleon.com/build30/charview.asp?temp=22068750
HydesCart
01-04-2007, 21:26
a ja się rozpisywać nie będę,tylko podam link : http://aq.battleon.com/build30/charview.asp?temp=17824444
Kiedyś w to grałem
ninja 5 lvl
lvl 53
zbroja shiobi shozoku,vampire slayer pare innych
bronie long sword ,jakis tam co mial 34 ataku
tarcze : nie pamietam :P
pet :też nie pamieam
Devil MayCry
12-06-2007, 16:55
A oto i mój char http://aq.battleon.com/build30/charview.asp?temp=21481763
A tak btw. Gdzie jest ten serketny Un-trainer bo ja dobrze zrozumialem to zajmuje sie on cofaniem statów.
lukasz1830
16-10-2007, 19:58
jak moge zostac vampire slayer czy moze mi to ktos bardziej szczegulowo opisac ??? plx:)
Koki Secura
17-10-2007, 08:36
Jak można w tym kupić Guardiana zeby odblokować sobie inne przedmioty i misje :) >.< ?
http://aq.battleon.com/build30/charview.asp?temp=3057509
Moja postać, stara, ale nie grałem ponad rok.. ;) niedawno zaczalem znowu grac.. :)
Zatharin
04-11-2007, 18:36
Sorki, że odswieżam
Oto moja postać:
Nick: Zatharin
Level: 75
Klan: Aerodu
Sub rasa: Werewolf
All klasy na 5 lvl
Build: BeastMaster Hybrid modyfied by Avalansz
Staty:
STR: 55
DEX: 40
INT: 50
CHA: 75
END: 50
LUK: 0
Weapons
Short Sword (standardowa broń)
Big 100K (wychepistra broń Darkness)
Arkridge (dobra broń Ice)
Dread Pirate's Cutlass (bardzo dobra broń Water)
Aerodu Sword (średnia broń Wind)
Thrale's Hatred (bardzo dobra broń Fire) (rare)
Bad-Axe (bardzo dobra broń Energy)
King's DuaLight (Dobra broń Light, świetny special) (only Werewolf)
storage:
Dragon King's Axe (broń dobra, potrafi zamienić w Dragon King'a)
Shields
Eye of Naab (konieczna tarcza od 50 lvl! potrafi regenerować życie)
Paladin (dobra tarcza na element Darkness)
Aerodu Shield (średnia tarcza na element Earth)
Starblaze Shield (barzo dobra broń na element Light, Energy)
Elven Barrier (dobra obrona tarczy)
Vampiercer (ładnie wygląda ^^)
Armors
Leather Armor (stamdardowy armor)
Necromancer Cloak (genialna zbroja ze względu na "Undead Giant")
Blood Wizard Robe (dobra 2 umiejętność)
Mage Robes (bardzo dobry armor dla magów)
Sugar Rush Armor (dobry armor, ma specjal) (rare)
Vertai Armor (nie jest zadobry ale fajnie wygląda)
Spells
Darkness Dragon Ambush (dobry 3 hitowy czar Darkness)
Illuminate (słabsza wersja genialnego czaru, z elementu Light)
Algorstorm (2 hitowy czar z elementu Ice)
Blue Lightning (średni czar, 2 hitowy z elementu Energy)
Riptide (bardzo dobry 5 hitowy czar z elementu Water)
Zard Droppings (dabrdzo dobry czar z elementu Wind)
Solar Incinerator (bardzo bardzo dobry czar z elementu Fire)
Earth Rage (średni czar z elementu Earth)
storage:
Summon Krenos (przyzywa dobrego guesta z elementu Energy)
Pets
Reign Phoenix (dobry pet, hity z Ranged, element Fire)
Gong of the Wind! (uber pet dla non-BeastMaster'ów, element Wind)
Legal Trobble (jedyny dobry pet z elementu Light dla Facc)
Yellow Muhrble (genialny pet dla BeastMaster'ów, element Energy)
Asgir Monitor (dobry pet z elementu Earth, Water) (z-token)
Trobble San (bardzo dobry pet, świetny specjal)
Drag O'Lantern (heh pół smok pół dynia, element Fire, Earth) (rare)
Protector Pet (genialny pet, na poziomie Razorclaw'a, element Earth)
storage:
Sea Squirt (słaby pet z Water, trzymam go bo ładnie wygląda)
Miscellaneous Items
Pet Whistle (idealny dla BeastMaster'ów)
Light Orb (dodatkowe hity dla potworów z elementu Darkness)
Bronze Sign (dodaje 40 do STR) (rare)
Iron Sign (dodaje 40 do CHA) (rare)
Fire Sign (dodaje 40 do LUK) (rare)
Wood Sign (dodaje 40 do DEX) (rare)
Water Sign (dodaje 40 do INT) (rare)
Stone Sign (dodaje 40 do END) (rare)
Jesli ktoś chciałby to mogę pomóc/doradzić co do gry ^^
@Zatharin
Słuchaj, mam pytanko. Wybierając na nowej postaci builda Mystical warrior, na10lvl powinienem mieć staty 10x mniejsze niż jest podane na 100, prawda? Tylko sie upewniam.
Zatharin
04-11-2007, 19:38
Mystical Warrior
STR 175
DEX 100
INT 125
END 100
CHA 0
LUK 0
Nie polecam tego builda troche zadużo statów do wytrenowania, ale...
Do 75 lvl powinienes mieć:
Str 100
Dex 50
Int 75
End 50
A od 75 wytrenuj tak jak pisze w buildzie, a od 100 lvl wytrenuj Str i Int do 200 :P
Koki Secura
04-11-2007, 19:46
Zatharin
A co byś doradził do mojego chara ??
http://aq.battleon.com/build30/charview.asp?temp=3057509
Zatharin
04-11-2007, 20:03
Void Drayk- kosztuje 4500 z tokenów, to pet z elementu Xan.
Elite Ice Katana- najlepsza z serii Ice Katana, kosztuje 6000 z tokenów- element Ice.
I boże wybierz se jakis build bo żal z takimi porozwalanymi statami ;p
I zbieraj tokeny na:
Dynamo- 4000 tokenów
Ice Rhino- 4000 tokenów
Little Death- 4000 tokenów
Razorclaw- 1750 tokenów
Blubber Squib- 1200 tokenów
Koki Secura
04-11-2007, 20:06
Born on Tuesday, February 01, 2005
Myślisz ze wtedy ta gra była popularna w Polsce :D ? i były dostępne jakies buildy :P ??
Nie ma jakiegoś untrainera skilli ?
Zatharin
05-11-2007, 17:25
Jest untrainer ^^
Musisz umrzeć-> kliknąć na taką klepsydre u stup Śmierci-> zgodzić sie-> wejść w fioletowy wir-> kliknąć na nagrobek "Sir costam"-> wybrać stat do odtrenowania i tak w kółko macieja.
Btw: buildy były zawsze dostępne
@Edit:
http://img339.imageshack.us/img339/2557/koffuroxkc1.png
Który z was najładniejszy jest Koffu? Bo chciałem se kupić ale nie umiem sie zdecydować, aha chodzi mi tylko o wygląd.
Niebieski z różowymi wstawkami ^^"
Mhroczny trzeci w ostatnim rzędzie. o/
BlueMaster
07-11-2007, 21:19
Ja tam mam 10 lvl i staty:
15 str
10 dex
5 end
Ten biały jest najładniejszy ;] A postać dam jak sie wloguje bo dawno nie grałem a teraz mam jakąś ochote ;p
PS: Wie ktoś jak kupić guardiana za PLN-Y? Znaczy czy ktoś zaufany sprzedaje.
@Edit: moja postać :
Hanheri
40/25/20/10/10
Mage lvl 5 reszta jakieś słabsze ;]
@down:
Ale płacenie kartą sucks... Chodziło mi o coś takiego jak pacc.tibia.pl tylko że do Guardiana
Zatharin
09-11-2007, 16:57
Guardiana kupujesz tylko przez battleon.com :P Guard kosztuje 20 $
@edit:
http://img159.imageshack.us/img159/6231/dragonkinggp4.png
Kupił ktoś ten axe ^^? Cieńka broń ale na rarach sie zarabia ;p
A zrobił ktoś wszystkie opcje spellu z Gnuvains Abode? Nie jest to dobry spell ale nawet fajn zabawka :D
Ten pomarańczowy smok to z kąd masz? Dobry jest? A ten niebieski z kąd ^^?
O axe sie nie wypowiem, nie mam, ale spell nowy widziałeś? Dla facc jest do dupy, tylko guardzi moga się tym pobawić.
Zatharin
11-11-2007, 19:10
Ten pomarańczowy smok to z kąd masz?
Pomarańczowy smok z Mogloween. Niestety jest już rare.
Dobry jest?
Ekhm, hity w jego wykonaniu nie są jakieś super, w dodatku jest 2 elementowy (Fire, Earth). Można go bez żalu zastąpić Red Mhurble, Protector pet. Ale za to ładnie wygląda, może go kiedyś sweepują.
A ten niebieski z kąd ^^?
On jest w temple of Hope. W quescie na Energy Orb. Nawet dobry.
O axe sie nie wypowiem, nie mam,
Żałój, można nawet kupić słabsze wersje (niby te 95 lvl są nawet gorsze od FireBlood Blade, BIG 100k) tylko po to bo ma "super specjal", że zamienia cię w Dragon Kinga a on jest dobry.
ale spell nowy widziałeś? Dla facc jest do dupy, tylko guardzi moga się tym pobawić.
Tak, ten czar dla facc jest do pupy (no może Two-Bears jest dobry), Guardzi mają Calladus'a, Gogg'a, Sea Squib i innych. Ten czar nadaje sie tylko do zabawy :razz:
Soldier_PL
06-12-2007, 18:40
Ja mam 33 lvl nabilem w 1 dzien o_O szybko nie?
Staty:30 str (narazie)
A klassy:Fighter 5 lvl ,Rogue 5 lvl,Knight 3 lvl,BeastMaster 3lvl(za chwile bedzie 5 ^^),Berserker 3 lvl,DragonSlayer 5 lvl,
I to na tyle.
Edit@
O i jeszcze subrace vampie 1 lvl.
Zatharin
09-12-2007, 17:54
Ja mam 33 lvl nabilem w 1 dzien o_O szybko nie?
Nie, mój znajomy nabił 55 lvl. Ale ty pewnie grasz 1 raz to nawet dobrze.
Staty:30 str (narazie)
Jak zamierzasz grać dalej to wybierz sobie build i pamiętaj staty to podstawa.
A klassy:Fighter 5 lvl ,Rogue 5 lvl,Knight 3 lvl,BeastMaster 3lvl(za chwile bedzie 5 ^^),Berserker 3 lvl,DragonSlayer 5 lvl,
I to na tyle.
Zrób Mage (zewzględu na czar z każdego elementu), Wizard (zewzględu na Mana Morph i lekkie polepszenia czarów), Necromancer (zawzględu na UndeadGiant i Skull Swarm)
Edit@
O i jeszcze subrace vampie 1 lvl.
Nice, na tym lvl trudno pokonać Alhpa Werewolfa.
ej jestem nowy i tez gram w mam jedno pytanie jak sie rozdaje staty??pls pomocy
Zatharin
23-12-2007, 21:59
Klikasz na Twillego (taki malutki stworek w startowym mieście), klikasz Visit Stat Trainer czy jakos tak a potem Lets Start, klikasz w 2 guzik i wybierasz co trenować.
Rumcajs_15
22-01-2008, 13:00
Ehh kurde z tego co ja widze macie nawet nawet lvl ja zabardzo nieczaje tej gierki mam bodajze 26-27 lvl niewiem kim zostac lub cos ja tylko lece na potworka i go klepie macie jakies rady zeby kims zostac lyu cos tam prosze o pomoc
Z gory Dzieks
.Matrik.
22-01-2008, 13:28
Żałój
:D znakiiii
Pierzchal
11-05-2008, 00:20
Muj char xD
http://aq.battleon.com/build30/charview.asp?temp=49515964
Zatharin
11-05-2008, 00:44
Kupować Guarda dla tak niskiego lvl? :>
Ja w tej grze mialem kilka(nascie) kont ale pamietam hasla do 3 chyba.
Tu najlepszy char jakiego obecnie mam:cup:
http://aq.battleon.com/build30/charview.asp?temp=15035184 Nie pytajcie czemu takie slabe staty bo to smieszna sprawa :d
kermit1508
06-08-2008, 08:26
oto moj char w grze adventure quest kermit (http://aq.battleon.com/build30/charview.asp?temp=31230969) << kliknij
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.