Pokaż pełną wersje : Usunięcie konta
Hakerpawel
02-12-2011, 23:13
Witam, proszę o usunięcie mojego konta i wszystkich danych z nim związanych z serwisu tibia.pl oraz z forum.tibia.pl.
Z góry dziękuję, Paweł.
Przykro mi, nie usuwamy kont.
@Slythia
Czy przypadkiem nie jest to niezgodne z prawem?
@topic
Dołączam się do prośby.
Nie. Ustawa o danych osobowych tutaj nie obowiązuje, ponieważ zwyczajnie nie ma ich w profilu. Nie zgadzam(y) się na usuwanie kont przez pojawiające się w ten sposób błędy - silnik vb w tej kwestii nie jest zbyt dopracowany.
Ok, rozumiem. A zmiana nicka + wyczyszczenie danych? :)
Jeżeli poprzez wyczyszczenie danych rozumiesz skasowanie Twoich postów to na pewno nie.
Wyobraź sobie sytuację, w której dany użytkownik namiętnie udzielał się w jakiejś dyskusji,
a później skasuje się tylko jego posty - cały temat może wtedy pójść do śmietnika.
Co do zmiany informacji profilowych - możesz je sobie pozmieniać sam, a w przypadku nicka - zależy to od dobrej woli administratora, ale z reguły tego nie robimy :)
Yoh Asakura
09-12-2011, 21:47
czemu ludzie sie wstydzo, ze pisaly na tym forum
Nie można rozwiązać tego problemy w sposób zostawienia postów z przypisem konto usunięte??
Ok, rozumiem. A zmiana nicka + wyczyszczenie danych? :)To jeszcze avatar usuń, bo po nim się domyśliłem, że osoba udzielająca się na pewnym forum studenckim to Ty. :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.