Pokaż pełną wersje : 17 lvl pall kilka pytan
Shitashima
05-12-2011, 16:10
Witam, mam kilka pytan odnosnie :
-Gdzie skillowac ? teraz jade na dwarf ale na full defensie z kamieni i tak ich bije przewaznie po 5. (aktualne skille 49/35)
-Gdzie expic ? aktualnie jade na pohu od 12 lvla daje rade na lajcie
Świat na jakim gram to Candia, eq : Blue robe, zaoan legs, bohy, vamp shield , crown helmet i platinium amulet prosze was o kilka rad, (szukalem na forum cos dla siebie w tym stylu co opisalem wyzej ale nic nie znalazlem). Z gory THX
Ze skillowaniem to musisz narazie siedziec na tych kopalniach z dwarfami i rotami. Mozesz tez na cyklopach sprobowac ale pewnie zaraz Ci je zabija. Pozniej slimy.
Z expieniem ja bym sobie narazie darowal. Skille to podstawa ;d A jak koniecznie juz chcesz to kopalnie dwarfow, minotaury kolo kazz, zamek z orcami, itp kolo ab, amazon camp, mount sternum (wszystko zalezy jak duzo botow bedzie tam siedziec).
Ten_Obok
15-12-2011, 19:34
Skillowanie - załatw sobie jakoś Monka i będzie Ci znacznie lepiej. Ja sam osobiście do 75 dist'a jechałem w AB na Trollach i było git.
Expienie - jakbyś skillował do 70/75 dist'a na Trollach w AB to byś wbił tam z 25 max, potem na Cyce w Kazoo, ewentualnie Ghoul'e, Becholderki i Scrypty obok Dwarfów w Kazoo, potem bym się przeszedł na Hell Gate.
Postaraj sie zalatwic monk makera.. Albo kumpla albo wynajmij kogos:) dla palka najlepiej na monki;P 2 mobki na klate zeby shield rosnal i jazda;D
Exp to polecam amazon camp venore mount sterum podziemia
Przemek2142
20-12-2011, 10:11
skille to podstawa musisz je jakoś przemęczyć
sruofjaslo
20-12-2011, 15:21
musisz doskillowac postac to podstawa palladyna
cinielok
20-12-2011, 17:57
Wbij skille 70/60 i będziesz mógł lajcikiem expić na cycach
wbij 75, potem juz w sumie co kilka lvli skill up i spokojno wystarczy
fafa112233
20-12-2011, 18:07
narazie siedz na kopalniach a pozniej na slime-y
ja tam bym siedzial na dwarfach guardach do 30 ;]
wbij 25 lvl na amazon camp venore pozniej skiluj na mino a na 50 shield idz na slime ;) ciezko sie skiluje na no-pvp :( wiem cos o tym...
Idź na slimy skillować a expić to nie wiem ;/
slimy/cyklopy/dwarf guardy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.