zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Antica Powrót do gry

Rinbael
13-12-2011, 17:34
Witam

Po krótko-dłuższym namyśle wracam do gry w Tibię. Nie jestem żadnym super ogarem, zwyczajny newbie z nutą starego rpg. Jutro jest zimowy update i z jego nadejściem ruszam w świat pikseli.

Ciężko jest mi wybrać serwer, ale raczej któryś z tych: Amera, Antica, Askara, Azura bądź Premia (może mała porada, hm?). Oczywiście Non PvP odpadają, a na PvP Enforced niestety potrzeba większej ekipy. Zdecyduję jutro przed założeniem postaci.

Jeżeli ktoś chciałby wrócić do gry czy zacząć od nowa ze mną to zapraszam do wysłania PW z paroma słowami o sobie. Ruszamy jutro wraz z zimowym up'em. (Chętnym wyślę PW przed 16'stą o wybranym serwerze i moim nickiem).

Co do mnie to wolę zespołową grę i na nią stawiam (nawet jeżeli solo hunt jest bardziej opłacalny, w końcu to mmo a nie single player). Ahh bym zapomniał, wszelakie boty i inne czity nie są mile widziane.

Zapraszam!

Rudimir
13-12-2011, 18:22
Zbyt duże masz wymagania co do tej kwadratowej gierki. O rpg zapomnij, na team hunty też się nie napalaj, chyba, że zbierzesz ładną ekipę. Boty to 95 % tej gry, gdzie nie pójdziesz expić, tam się trafi zawsze jakiś noob z botem. Jak już koniecznie chcesz grać, to idź na Premię albo jakiś ot.

Rinbael
13-12-2011, 18:35
I właśnie w tym tkwi problem, ale może ktoś się znajdzie. OTS'ów żadnych ciekawych nie znam, w rl obecnych sytuacji na serwerach też zero co i jak się dzieje, podane serwery to pierwsze z brzegu co gdzieś czytałem, że tam jest w miarę normalnie (raczej pod względem ludzi, niż niskiej ilości botów).

W dalszym ciągu zapraszam do gry.

Irieee
15-12-2011, 14:16
Polecam Premie, wróciłem na ten server po długiej rozłące i na razie jest ok ! Bota nie spotkałem, pk niewielu ogólnie jest OK ! POLECAM PREMIE ! Jak coś GG: 37406078

iphe123
20-12-2011, 14:04
a ja polecam galane, spoko ludzie, nie ma PA, botow tez tak duzo nie ma

adareczek
20-12-2011, 14:16
możesz napisac gg to 4175519

Biteq^^
20-12-2011, 18:01
@Iphe123
Zgadzam się z Tobą w 100%! Pomykam na Galanie od 5 miesięcy, jako neutral i jestem na prawdę zadowolony. Mam porównanie do gry na innych serverach i zdecydowanie na Galanie jest najlepeij:)

@Rinbael
A Ciebie zapraszam na Galane;) Jak się zdecydujesz to Ci chętnie pomogę. Podaj mi swój name i miasto, a podeśle Ci jakis 'noob set'. Na początek, jak znalazł:D

Pzdr

Toaki
21-12-2011, 14:04
osobiscie polecam olympe , dosc mlody wiat i spoko ludzie