Pokaż pełną wersje : Skillowanie
Witam. Zrobiłem sobie nie dawno knighta. Mam nim już 10lvl i skille 45/45 (wbijałem je na rotach). Moje EQ to: Plate legs, Plate Armor, Guardian Shield, Dark Helmet, Scarf, Leather Boots i Knife. Czy z takim EQ i takimi skillami dam radę skillować na dwarfach?
taa, ale takich tematów jest tu około miliarda
Strepsiu
19-12-2011, 18:41
na pewno nie na guardach.. Przerzuć się póki co na slimy ;)
Tak dasz rade na Dwarfach.Mi się wydaję ale na slimie by nie dał on rady
na pewno nie na guardach.. Przerzuć się póki co na slimy ;)
Nie chodzi mi o guardy tylko o zwykłe dwarfy ;).
na dwarfach spokojnie do 55 można skilowac albo nawet 60 :P a potem to można na slimy ewentualnie cyklopy też nie sa złe :P no ale to juz lvl też trzeba lepszy i eq do tego :)
szczerze to ja na rotach do 60/60 siedzialem i potem slimy . ale na dwarfach tez mozna ;]
na dwarfach bezproblemowo :] wbijaj z 60/60, 20 lvl i wio na slime'ki :]
co za pytanie jasne ze tak
Czyli mam wbić skille 60/60 i 20lvl na dwarfach, a potem na slime? Tylko jakie minimalne EQ będzie mi potrzebna i gdzie polecacie skillować?
spokojnie dasz rade :) na nich do 65/65 :P
Zalezy jeszcze czy to jest swiat pvp . bo jesli tak to bierzesz jakiegos kolege sork\druid z jakims 15+ lvl idziecie w party on sciaga cale eq a ty go bijesz z knife i skill leci ;) chyba ze trenujesz axe to no to jakims slabym axe. Ja tak robilem i na 8 lvl mialem 75/74 skille ;)
Myślicie, że ze skillami 55/55 dam radę już na slime? Jeżeli tak to jakie jest minimalne EQ na to?
Myślę, że minimalne eq to jakiś k set, crushader helmet, dragon shield ;) weź parę potionów i dużo fooda:)
mysle ze dasz rade ale jesli masz miejsce gdzie jest duzo rotow to skiluj tam
Roty, dwarfy lub z kolegą na party
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.