Pokaż pełną wersje : Dość mały resp Dwarf Guard'ów
Witam. Znacie może jakieś miejsce, w którym nie roi się od Dwarf Guard'ów? Chodzi mi o miejsce gdzie są same Dwarf Guard'y, ale jest ich mało i dam tam radę 27lvl sorcerer'em z 32mlvl (z przedmiotami) z EQ: Hat of the Mad, Scarf, Focus Cape, Dragon Shield, Plate Legs (może będą Blue Legs), Leather Boots i Wand of Decay lub Wand of Cosmic Energu (nie wiem czym będę zadawał więcej obrażeń) oraz z jak najmniejszym waste. Myślałem nad nad kopalnią (przy Kazordoon) wysuniętą najbardziej na południe i wschód na poziomie -5. Co o tym sądzicie, a może znacie lepsze miejsce?
http://map.tibiaml.com/?p=32517,31966,7:9
tutaj bedzie dobrze
A z czym się tam wybrać? Z Wand of Decay czy Wand of Cosmic Energy? Dwarf guardy są wrażliwe na śmierć, więc będę im bił tyle samo z Wand o Decay'a jak i z WoCE, ale za to Wand of Decay zużywa mniej many - dobrze mówię?
swiderek12341
20-12-2011, 22:09
Chyba tak nie wiem dobrze ale by sie oplacalo wand of decay ;D
Jednak Woce jest lepiej. Wg mnie znacze lepiej ta wrażliwość aż tyle nie daje
Zakreconyy7
20-12-2011, 22:34
Najlepszym rozwiązaniem by byly dwie pierwsze kopalnie kolo Kazo
19dams19
20-12-2011, 22:40
Musisz szukać, ja w jednej z kopalń już na 20 druidku ganiałem guardy, tylko uważaj żeby się nie zapuścić zbyt daleko...
Ja ostatnio biegalem 30 druidem po quardach i raczej spokoj jest. Kiedys jak bylo wiecej ludzi na serverach to quardy czasem mogly naprawde zaskoczyc teraz trzeba bardziej uwazac jak sie wchodzi pozniej jest luzik
Jak na razie mam na oku kopalnie 3 i 6 (licząc od góry) piętra -4 i -5 (z przewagą -5) oraz może czasami -6 na slimy. Myślicie, że to będą dobre miejsca do szybkiego expa z niedużym waste?
na quardach nigdy nie bylem na "-" jesli udalo mi sie wyslac loot xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.