zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Powrót GM'mów?

Hendro
31-12-2011, 17:17
Kumpel miał taką sytuacją:
06:08 You see GM Grimrath on Luminera (Level 2). He has no vocation.

06:10 GM Grimrath on Luminera [2]: I've got a report of you using a bot. Are you using a bot, ------? Please answer yes or no.

Wpisując na tibia.com nick:
GM Grimrath on Luminera
pojawia się

Position: CipSoft Member
oraz:
Last login: Dec 31 2011, 09:07:41 CET

co o tym myślicie?

Rudimir
31-12-2011, 18:47
Ciekawe ile ich jest, bo jak np. 1 na serwer to "troszeczkę" za mało...
Na luminerze gm?? To niemożliwe :o czyżby brazylijskie boty stały się nie do zniesienia? Chyba że to kolejna ściema, tak jak z "wykrywaczem" botów.
Kiedyś (2-3 lata temu) na lumi był gm kosari, uchodził za twardego szeryfa. Za durne trapowanie botów miałem u niego warny, raz tylko zbanował bottera po moim raporcie... Logował się dość często, ale skuteczność miał bardzo kiepską. Tak zapewne będzie z tym nowym gaymasterem. Bardziej na pokaz niż do walki z noobami.

Slythia
31-12-2011, 18:50
Przecież to nie jakiś nowy gamemaster a pracownik CipSoftu.

Masterwizard
02-01-2012, 15:16
Mało tego, w dniu 24.12. na Silverze, TEN gość wysyłał ludziom życzenia z okazji Wigilii. Sam dostałem takie życzenia napisane czerwoną czcionką, lecz , jak się okazało, Grimrath po naniesieniu na listę VIP'ów był offline. Pytałem również spotkanego tutora co sądzi odnośnie GM'ów. Odpowiedział, że zapewne dalej istnieją, ponieważ ich nicki są wciąż aktywne, poza tym "wyspa GM'ów nadal istnieje...". Pytanie, ile w tym prawdy....

Old_Game
01-02-2012, 10:11
Przepraszam, że odkopałem, ale myślę, że GM'owie, a dokładnie postacie pracowników CipSoftu dalej sa aktywne w grze.

Muszą przeciez sprawdzać, jakoś stan gry, itp itd ;p

allall
01-02-2012, 16:56
U mnie na NOVA też były życzenia od GMa ;) ale jeszcze żywcem żadnego nie widziałem ;P