Pokaż pełną wersje : Poziom a uderzenie
bastek098
02-02-2012, 10:07
Witam Was! :)
Mam takie nurtujące pytanie, czy podczas gry PALADYNEM oraz KNIGHTEM wraz z lvlem rośnie moc uderzeń FIZYCZNYCH? Czy tylko skill ma na to wpływ? Bo strasznie dużo czasu poświęcam na skilowanie a nie jestem pewien czy to dobra inwestycja:confused:
Cinderella
02-02-2012, 12:23
Znajdź na Berylii gracza o nicku "kiel od tapczanu".
W ciągu miesiąca wybocił na 8 levelu skile 90/? +.
O ile pamiętam padał na bearach.
"Siła" uderzenia i umiejętność obrony zależy od levela i skila.
Gdzieś widziałem nawet jakieś "wzory matematyczne" pozwalające to obliczyć.
To dlaczego na filmiku lord paulistinha walil tyle samo co 130ek z mojego doswiadczenie na mniejszym poziomie to ma znaczenie bo wraz z nim zmienia sie bron potem tylko skill decyduje no i mlvl do exori gran
Ja już się wypowiadałem o tym, co myśle o skilowaniu :) Nie skilowałem nigdy a hity czasami za 300 z magic sworda w draga wejdzie, nie ważne, każdy gra jak lubi :)
no i mlvl do exori gran
Wszystkie czary fizycze (bo tylko takie ma) rycerza zależą tylko od skila broni której używa. MLVL nie ma tu nic do gadania niestety. Również czary palladyna zależą od jego skila. :)
Duch Niespokojny
02-02-2012, 21:33
To dlaczego na filmiku lord paulistinha walil tyle samo co 130ek z mojego doswiadczenie na mniejszym poziomie to ma znaczenie bo wraz z nim zmienia sie bron potem tylko skill decyduje no i mlvl do exori gran
To był jakiś stary filmik czy nowy? Bo kiedyś level nie miał wpływu na uderzenia z broni, w 8.0 to zmienili.
Cinderella
02-02-2012, 22:07
Proponuję zajrzeć tutaj :
http://tibia.wikia.com/wiki/Formula#Melee
Trochę wydaje się to być skomplikowane i raczej intuicyjne, ale ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.