Pokaż pełną wersje : Nie działa potwierdzenie konta :(
Grałem kiedyś w tibie, teraz zalożyłem konto i nie mogę go potwierdzić. Wchodzę w link w mailu i mam komunikat "Account Confirmed" , a w grze nie mogę napisać na prywatnym kanale bo mam komunikat "You may not speak on this channel as long as your account is uncofirmed." Co na to poradzić? Wysyłałem już kilka maili aktywacyjnych na różne konta. Bez rezultatu. Jestem na rooku poki co, jesli to ma znaczenie..
Masterwizard
04-02-2012, 23:58
Tak, faktycznie, miałem takie informacje na Rooku, m.in. od ludzi z maina, że ich znajomi są na Rooku i potrzebują pomocy.
Link ten nie działa (pokazuje info, że zarejestrowano konto, lecz po wlogowaniu do gry jest ono nadal niezarejestrowane). Z tego co wiem zgłaszano ten problem bezpośrednio do CIP poprzez mail support.
Oby to pomogło, bo tkwi tu wiele osób pośrodku rynku z 8 lv i czekają na przejście...
justyna1115
05-02-2012, 12:44
Wiadomo kiedy będzie to działać?
Mam Dokladnie Ten Sam Problem I Niewiem Co Z Tym Zrobic :wasabi:
Masterwizard
05-02-2012, 18:20
Dziś sam do nich napiszę. Zobaczę co mi odpiszą.
Dear Tibia player,
thank you for your request. It will be processed as soon as possible. We kindly ask you not to write again concerning this problem until you have received a reply.
Thank you for your patience.
Kind regards,
Tibia Customer Support=
Patience....ja mam, tylko ciekawe czy inni mają tyle cierpliwości....
@Golab, toś odkrył tajemnice wszechświata:P A o czym ja piszę, jak nie o czekaniu i cierpliwości? ;)
@edit2
Golab, nie wyzywam, podpisuję się więc wyzywanie ich byłoby jak podpisanie wyroku i to na siebie samego:P Poza tym jeżeli pamiętają e-maile, to mój mają, juz pisze do nich po raz któryś. Natomiast mam nadzieję, że w końcu się tym zajmą, biedule z 8 lv stoją pośrodku Rooka i mnie wciąż zaczepiają, gdy idę posprzedawać loot, lub zmienić kasę. Żal ich i to nie z ich winy :S
Dziś sam do nich napiszę. Zobaczę co mi odpiszą.
Dear Tibia player,
thank you for your request. It will be processed as soon as possible. We kindly ask you not to write again concerning this problem until you have received a reply.
Thank you for your patience.
Kind regards,
Tibia Customer Support=
Patience....ja mam, tylko ciekawe czy inni mają tyle cierpliwości....
To jest automatyczna wiadomość, zawsze ją dostajesz, musisz poczekać aż sprawdzą maila ;)
@Edit
Tak to wyglądało, każdy dostaję tą wiadomość tak więc jest przytaczanie w takim celu jest zbędne, lepiej ich powyzywać :D
@Edit 2
Rozumiem, rozumiem, też mnie natchnęło na granie po bardzo długiej przerwie, a tutaj taka lipa, 8 lvl, a siedzę dalej na rooku, ani nie poskilluje, ani nic :D
justyna1115
06-02-2012, 12:32
Juz wszystko działa:) super. Wielkie dzięki za pomoc:)
Masterwizard
06-02-2012, 13:56
Tak, tak, już działa co potwierdzili mi e-mailem:
Thank you for your request.
We are sorry for the problems you have been experiencing. The issue has been fixed
in the meantime. Please click on the link you were given in the email once more,
the confirmation will then be completed normally. We are sorry for the inconvenience.
Kind regards,
Puri
Tibia Customer Support
W końcu biedule będa mogli spokojnie opuścić Rook, bo przyznam że już zaczęło się robić tłoczno :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.