Allover90
08-02-2012, 14:22
Po długiej przerwie w Tibi postanowiłem założyć postać i pograć
Wybór padł na Knighta
Aktualnie ma on 14 lvl i dziś będzie miał skille 50/50. Na tą chwilę mi wystarczą od 20 wbiję do pełnej wartości czyli jak bd np 52 itd to do 55 lub 60 i tak będę robił systematycznie.
Moje eq:
P set
Dragon Shield
Spike Sword
Zoan boots
Platinum Amulet
W dp Czeka
K Set
Vamp Shield
Bohy
Crimson Sword
Warrior Helmet
a w dalszej dalszej kolejności Avenger ale to jeszcze trochę czasu i tu pojawia się parę pytań
Od którego lvlu mogę swobodnie założyć EQ które jest w dp ( z wyłączeniem Avengera i Crimson Sword-a ale to oczywiste)
Do 20 LVL prawdopodobnie fibulla Gdzie potem
Ps. Zakupię na pewno pacc Tylko tutaj najważniejsze pytanie. Czy zakupić go już teraz i expić na miejscówkach dla PACC (jeśli tak to gdzie i na czym)
Czy poczekać i kupić na większym lvlu? (Jeśli tak to na jakim)
PS Serwer to Nerana więc PVP odpada.
Jakieś rady sugestie itd?
Z góry dzięki za pomoc :)
Pzdr
Wybór padł na Knighta
Aktualnie ma on 14 lvl i dziś będzie miał skille 50/50. Na tą chwilę mi wystarczą od 20 wbiję do pełnej wartości czyli jak bd np 52 itd to do 55 lub 60 i tak będę robił systematycznie.
Moje eq:
P set
Dragon Shield
Spike Sword
Zoan boots
Platinum Amulet
W dp Czeka
K Set
Vamp Shield
Bohy
Crimson Sword
Warrior Helmet
a w dalszej dalszej kolejności Avenger ale to jeszcze trochę czasu i tu pojawia się parę pytań
Od którego lvlu mogę swobodnie założyć EQ które jest w dp ( z wyłączeniem Avengera i Crimson Sword-a ale to oczywiste)
Do 20 LVL prawdopodobnie fibulla Gdzie potem
Ps. Zakupię na pewno pacc Tylko tutaj najważniejsze pytanie. Czy zakupić go już teraz i expić na miejscówkach dla PACC (jeśli tak to gdzie i na czym)
Czy poczekać i kupić na większym lvlu? (Jeśli tak to na jakim)
PS Serwer to Nerana więc PVP odpada.
Jakieś rady sugestie itd?
Z góry dzięki za pomoc :)
Pzdr