Pokaż pełną wersje : assassin star czy power bolt
adrianww
22-02-2012, 22:34
Witam, posiadam paladyna 80 lewel, aktualnie nie posiadam pacc więc moje expowisko to fibula[dragi] i stąd moje pytanie co będzie bardziej opłacalne używanie assassin stars czy albarest + power bolts ?
Na dragi i DLe wystarczą zwykłe Royal Speary, i tak będziesz wbijał się w nie jak w masło. :) Nie będzie waste i szybki exp :)
A jeśli koniecznie z tych 2 chcesz wybierać, to powiem, że na dragi ASS się nie opłaca! Chyba że masz w depo ze 2kk i nie masz na co to wydawać. A co do boltów, to nigdy nie lubiłem 2ręcznych broni.
Yetoslaw
23-02-2012, 10:31
Arbalest + power bolty będą bardziej opłacalne od ass starów, ale tak jak kolega wyżej polecam royal speary.
adrianww
23-02-2012, 22:10
Bardzo mnie to dziwi bo odkąd przerzuciłem się na power bolty i kusze od 45 lewela nie trace manasów na fibuli, a używając rs po jednym okrążeniu na full respie traciłem jakieś 30 strong mana potion, od 55 lewela zdecydowanie polecam używanie power bolt zamiast rs!! każdy strzał z power bolta jest celny a rs czasem 10 hitów pod rząd były niecelne, co do skili mam 91 dist ale dzięki za poradę
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.