Pokaż pełną wersje : TIBIA Ball Z xD
Jugo-ten_prawdziwy
21-01-2005, 16:21
y0 oturz po 4 godzinach hard pracy ( lol ) stworzyłem (w wmm i paincie ) teledys o TIBI+Dragon Ballu xD. Czemu 0 Tibi I dragon ballu ? Bo je Lubie xD
Link żeby odpalić na necie przez multimedia ( :( wolno jak @@@+mały ekran)
http://members.lycos.co.uk/jedijugo/TibiaBallZ*****
---------------------------------------------------------------
Link żeby ściągnąć w pliku ***** (jeżeli mi nie ufacie to nie ściągajcie)=odpalacie w czym chcecie, np. Windows media player Winamp itd...
http://members.lycos.co.uk/jedijugo/TibiaBallZ*****
^^^^^^^^^^Prawym i zapisz jako
Thimburd
21-01-2005, 16:23
Eh... gdyby było większe i się tak nie ścinało tylko było ciągłe to było by bardzo fajnie. :) Mało widać... jakość badziwewna. Duży minus. No i nie ma muzyki... szczeże... nie podobało mi się...
Jugo-ten_prawdziwy
21-01-2005, 16:32
Eh... gdyby było większe i się tak nie ścinało tylko było ciągłe to było by bardzo fajnie. :) Mało widać... jakość badziwewna. Duży minus. No i nie ma muzyki... szczeże... nie podobało mi się...
POWTARZAM: FILM BYL ROBIONY W PROGRAMIE PAIN (tylko na screenach i fakeach)+ WinXPsowski program Windows movie maker
1) To odetkaj uszy
2) Powieksz obraz
3) Faktycznie ciańka jakość
4) Skoro sie nie podoba to prosze, pokaż jak TY zrobisz coś lepszego ? O ile umisz ...
Thimburd
21-01-2005, 16:36
1) CinemaPleyer'em odtworzyłem, żeczywiście jest muzyka. Sorry. (WMP mi coś chrzani...)
2) Heh. Powiększone wygląda jeszcze okropniej :P
3) Nom...
4) Nie mam czasu żeby się tym bawić. Ale jednak mółbyś się postarać i jakoś zrobić płynniej...
Vamerian
21-01-2005, 16:37
No B.Fajne tylko szkoda , że jakoś słabiutka ;(
PS.W jakim programie to robisz?
Jugo-ten_prawdziwy
21-01-2005, 16:45
No B.Fajne tylko szkoda , że jakoś słabiutka ;(
PS.W jakim programie to robisz?
W "Windows movie maker" który jest standardowo w XPku.
@Thimburd
NIE SZŁO W NIM ZROBIĆ ŻEBY ZDJĘCIA SZEDŁY SZYBCIEJ !
A jeżeli umisz, to powiec mi jak bo dałem na maksymalną szybkość orzewijania !
Thimburd
21-01-2005, 17:04
Polecam program CamStudio, nie musiałbyś robić co chwilę screena tylko ustawiasz program i nagrywasz :) No, chyba że to robisz jako faki, no to żeczywiście jest trudniej... ale od czego jest OTServer? :)
@up: to prosze bardzo... sprobuj ewoluowac w OTS'ie w jakies SSj(czy jakos tak:P)..:]
Ten film jest zajefainy ale de best to były efekty muzyczne :) troszke grafa z***a.. ale ogółem na 10 dostajesz 9
cya
Master Knight de'Vere
21-01-2005, 18:59
Super film (ja też lubie Dragon Balla) grafika troche kiepska ale efekty były super rób więcej takich filmów związanych z tibią i dragon ballem :)
Filmik jest spoko żeby nie grafa byś miał 10/10 a tak 8+/10 ale fajne były efekty specjalne :cup:
ps. też lubie dragon balla :D
Całkiem niezły chociaż nie rozumiałem wiekszości napisów (nie umiałem ich przeczytac) oprócz "Zostaw ją" :D ale i tak spoko jak dla mnie 5/5 8o
Mistyczny
26-01-2005, 18:36
Spoko trzeba było Ganeki Damą demona zabić a nie KaMeHaMehą :cup:
"NIE SZŁO W NIM ZROBIĆ ŻEBY ZDJĘCIA SZEDŁY SZYBCIEJ !"
sory ludzie co wy robicie w szkolach no dobra jak ktos bledy wali, albo przecinkow nie stawia to jakos trawie no ale SZEDŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!??!?! bez komentarza... i tak wyglada polskie spoleczenstwo...
DO SZKOLY A NIE W TIBIE GRASZ, JAK SIE NAUCZYSZ PISAC TO DOBIERO ZACZNIJ
Dzwiek jest super tylko że ta grafa do chszanu :/ imie ledwo da sie pszeczytac :p
ktostam z celesty
13-02-2005, 12:30
No mi sie podoba :) Tylko jakby jeszcze poprawic jakosc :D to film za***isty. Przypomnial mi dawne godziny spedzone przed telewizorem i ogladanie Songa, Vegety.... A propo Dragon Balla to nie wiecie kiedy w koncu wyjdzie Dragon BAll AF ?? Nie moge sie doczekac :D Kiedys czytalem ze za 10lat ale to bylo z 4 lata temu, a postep technologiczny idzie w gore to powinno byc szybciej...
@Tryt:
Napisow moze nie rozumiesz bo nie ogladales tej bajki :>
@Thimburd:
spadłem z 22 na 23 :/
Twoj opis powalil mnie z krzesla....
@Thomasi:
Ale te bardziej dopracowane prace sa czesto mniej smieszne :] Ja wolalbym ogladac film Juga niz kogos innego tylko ze nie tnie sie i jest bardziej dopracowany. Wez poduwage w czym on go robil... a ty go jeszcze krytykujesz.
wogule mocny jestes :P najlepsze jak w ssj wchdozi :P:P:P efekty jak na paint i tak duze GRATZ!!
Master Of Devastation
13-02-2005, 13:43
Hahaha fajny filmik xD btw. albo mi się zdaje albo ten koleś ma nick ,Goku??:P
Evul Tibian
13-02-2005, 13:58
4) Skoro sie nie podoba to prosze, pokaż jak TY zrobisz coś lepszego ? O ile umisz ...
typowa odpowiedz nOOba na slowa krytyki, a film faktycznie badziewiarski
ktostam z celesty
13-02-2005, 16:51
typowa odpowiedz nOOba na slowa krytyki, a film faktycznie badziewiarski
A ty co piszesz?? sam zes jest badziewiarski, wszystkim sie podoba tylko tobie nie bo jak byles maly to zamiast Dragon Balla to cie mama kablem od zelazka bila..
Evul Tibian
13-02-2005, 16:59
@offtopic
A ty co piszesz?? sam zes jest badziewiarski, wszystkim sie podoba tylko tobie nie
Moim zdaniem badziewiarski, 95% napisow nie do rozczytania, wogole nic z niego nie zrozumialem poza tą walka z demonem...
bo jak byles maly to zamiast Dragon Balla to cie mama kablem od zelazka bila..
pokazales tym tekstem całemu forum jaki to z ciebie wielki noob, z checia bym cie pojechał ale nie zamierzam się zniżać do twojego poziomu
wszystkim sie podoba tylko tobie nie
mam poprostu własne zdanie
@Tryt:
Napisow moze nie rozumiesz bo nie ogladales tej bajki :>
dragon balls to anime a nie bajka -.-
Mirek druid
14-02-2005, 16:15
Świetne brawo naprawde swiertne.
Grafa nietendy ale pomysł spoko.
Masz u mnie wielkiego plusa.
Sir Zadek
14-02-2005, 18:14
Nie no pozdro dla tego kto zrobil ten film
jest poprostu zarabisty grafa slaba ale jak na painta zarabisty
najbardziej podobal mi sie moment jak ten songo puscil kame-hame-ha.
n00bster
14-02-2005, 21:39
Heh Fajne tylko:
1)Ten efekt SSJ brzydki
2)Sciinało(wina WMP?)
3)Wytłumacz mi czemu on sie zaminił w ssj normalny ssj normalny ssj normalny? Chyba ze to freezer był :P. Kto to ten fioletowy?
W sumie namenczyłeś sie chyba przy tym a my cie krytykujemy :(. Moze zrób patcha poprawiającego grafike?(goku ma pomaranczową bluzeczke :P)
F A J N E!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.